Įkraunama...
Įkraunama...

Windows Vista

QUOTE(ycikas555 @ 2009 06 04, 05:19)
nu suklydo rasulensija ,garso negirdi tad galvoja jog kolonėlių nepripažino.Greičiausiai supratai jog garso plokštės nepripažino ,bet nebūtina varyt ant rasulensijos ir vadinti visiškai žalia. nemanau jog esi visagalis, tu tokspat paprastas žmogeklis, kaip ir aš.

Taip, asu paprastas žmogelis, užtat ir nedarau kategoriškų išvadų bei nedalinu patarimų toje srityje, kur nelabai gaudausi wink.gif Jei visi taip darytų, tai mažiau pasakų šitam forume būtų prirašyta wink.gif
Atsakyti
valkata (siaubas, koks nikas biggrin.gif), o gal tu žinai, kaip su tuo offisu man susitvarkyt. Negaliu pakęst, kai wordas kompe neveikia
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2009 06 04, 09:02)
valkata (siaubas, koks nikas biggrin.gif), o gal tu žinai, kaip su tuo offisu man susitvarkyt. Negaliu pakęst, kai wordas kompe neveikia

parašyk į až tada susisieksim per skypa ir sutvarkysime tavo problemą. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(valkata @ 2009 06 04, 03:49)
Taip, asu paprastas žmogelis, užtat ir nedarau kategoriškų išvadų bei nedalinu patarimų toje srityje, kur nelabai gaudausi wink.gif Jei visi taip darytų, tai mažiau pasakų šitam forume būtų prirašyta wink.gif

supranti če yra forumas (mamų forumas) ir kas nori tas sako savo nuomone ir duoda patarimų. če ne kompiuterių asų forumas, kur klysti nepatartina.verčiau pataisyk žmogu jai matai jog klysta, negu kaip POLEMONAS šaipykis ar žemink kitus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2009 06 04, 17:02)

Ne, nežinau. Jau keletą metų naudojuos nemokamu OpenOffice ir nematau prasmės vargti su laužto MS Office paieškomis bei remontais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 06 04, 09:42)
Ne, nežinau. Jau keletą metų naudojuos nemokamu OpenOffice ir nematau prasmės vargti su laužto MS Office paieškomis bei remontais wink.gif

manai nemokamas openoffice pranašesnis už MS ofisus 2007?jei naudoji open tai iš kur žinai apie kažkokius remontus? man dirba čiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(getaway @ 2009 06 04, 18:21)
manai nemokamas openoffice pranašesnis už MS ofisus 2007?jei naudoji open tai iš kur žinai apie kažkokius remontus? man dirba čiki  4u.gif

O kur aš rašiau, kad OpenOffice pranašesnis? Mano reikmėm jo per akis.

Bendrai yra vienas neabejotinas pranašumas: OpenOffice yra nemokamas, nereikia jo vogti smile.gif

O apie MS Office remontus jei klausia čia, tai reiškia, kad reikia kartais paremontuoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 06 04, 10:53)
O kur aš rašiau, kad OpenOffice pranašesnis? Mano reikmėm jo per akis.

Bendrai yra vienas neabejotinas pranašumas: OpenOffice yra nemokamas, nereikia jo vogti smile.gif

O apie MS Office remontus jei klausia čia, tai reiškia, kad reikia kartais paremontuoti wink.gif

naudoji linux? pirkai Windausus? visos programos tavo legalios?jei nevogi vienos programos tai nereiškia jog kitos tampa legaliomis. arba visos legalios arba neivienos,kitų varijantų negali būti.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 06 04, 09:42)

Tai gal ir Linux'u naudojies o ne Windowsais?
Zinau viena imone, kuri taupumo sumetimais pasieme OpenOffice , veliau isidiege Linux'a. Dziaugiasi ir pamirso legalizavimosi problemas.
Man asmeniskai OpenOffice gal ir priprasciau, bet Linux'as ...

Atsakyti
QUOTE(getaway @ 2009 06 04, 19:23)
naudoji linux? pirkai Windausus? visos programos tavo legalios?jei nevogi vienos programos tai nereiškia jog kitos tampa legaliomis. arba visos legalios arba neivienos,kitų varijantų negali būti.

Nesuprantu ko čia prie manęs pristojai. Nori, kad atlikčiau išpažintį ir atgailaučiau?

QUOTE(BigMama @ 2009 06 05, 17:54)
Tai gal ir Linux'u naudojies o ne Windowsais?

Darbe Windows, namie Mac OS X.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 06 07, 13:10)
Nesuprantu ko čia prie manęs pristojai. Nori, kad atlikčiau išpažintį ir atgailaučiau?
Darbe Windows, namie Mac OS X.

pats kaltas. nereikėjo sakyt nereikia vogt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(getaway @ 2009 06 07, 20:26)
pats kaltas. nereikėjo sakyt nereikia vogt. mirksiukas.gif

O argi ne tiesą pasakiau? Ten aš nieko gyventi nemokinau, tiesiog konstatavau faktą, kad OpenOffice yra nemokamas ir jo nereikia vogti. O pačiam kepurė ant galvos dega, kad taip užsivedei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 06 07, 16:36)
O argi ne tiesą pasakiau? Ten aš nieko gyventi nemokinau, tiesiog konstatavau faktą, kad OpenOffice yra nemokamas ir jo nereikia vogti. O pačiam kepurė ant galvos dega, kad taip užsivedei? smile.gif

konstatuok fakta. ar viskas pas tave legalu ???? kad tik vienas ar kelios legalios o likusios vogtos tai kam sakyt jog nereikia vogt?? man nedega aš nesu toks turtingas kad pirkčiau ir man kompas reikalingas ne tik kaip spauzdinimo mašinėlė todėl tenka naudotis tuom kas nulaužta.nemanau jog tu nesusigundaiu geru produktu jai jis ant lėkštutės padėtas.
Atsakyti