O aš bandžiau Angloną į Vistą įsidėti - tai nesusinstaliuoja, meta klaidą ir viskas... Ir Lietuvių kalbos žodynas nesusikalba su Vista...
Gaila...
Instaliavus Vista nesimato visų paveikslėlių.Kodėl?
Pasibaigė offiso galiojimo laikas, dabar rakto prašo. Gal kas žinot, kiap nulaužt?
QUOTE(Smurka @ 2009 05 24, 12:29)
Pasibaigė offiso galiojimo laikas, dabar rakto prašo. Gal kas žinot, kiap nulaužt?
Išmesti kur kompe instaliuota ir parsisiūsti jau nulaužta ir idiegti.
QUOTE(getaway @ 2009 05 24, 15:08)
Išmesti kur kompe instaliuota ir parsisiūsti jau nulaužta ir idiegti.
o kur čia galima? nelabai raukiu
QUOTE(rasulensija @ 2009 05 25, 02:25)
ogi torrents.ru pasikniskit tikrai rasit 2007 offisą. aš irgi reikalų turėjau su wista, bet kad programu suderinamumas joje tai jetau jetau, o tarkim mano seno gero spausdintuvo ir senų kolonėlių ji išvis nepripažino tai mečiau lauk ir grįžau prie xp.
Pelės kilimėlio turbūt irgi nepripažino?
Nesupyk, bet tai, jog tau Vista nepripažino garso kolonėlių, tai reiškia, kad tamsta esate visiškai žalia kompuose. Nepaisant to darote globalias išvadas.
Alio alio kompiuteristai...Kaip Vistoje sutvarkyti garsą ir monitoriaus kamerą
QUOTE(agni.e @ 2009 06 03, 11:36)
Alio alio kompiuteristai...Kaip Vistoje sutvarkyti garsą ir monitoriaus kamerą
taipat kaip ir xp pirma susirandi ir idiegi draiverius (tvarkykles). koks monitorius? koks kompas?paieškok gal mėtos namuose kompaktai su tvarkyklėmis.
Papildyta:
QUOTE(valkata @ 2009 05 25, 04:40)
Pelės kilimėlio turbūt irgi nepripažino?
Nesupyk, bet tai, jog tau Vista nepripažino garso kolonėlių, tai reiškia, kad tamsta esate visiškai žalia kompuose. Nepaisant to darote globalias išvadas.
nu suklydo rasulensija ,garso negirdi tad galvoja jog kolonėlių nepripažino.Greičiausiai supratai jog garso plokštės nepripažino ,bet nebūtina varyt ant rasulensijos ir vadinti visiškai žalia. nemanau jog esi visagalis, tu tokspat paprastas žmogeklis, kaip ir aš.