Įkraunama...
Įkraunama...

Windows Vista

Sveikos.Susiduriau su labai nemalonia Windows Vista situacija,Zodziu zaidziau viena zaidima ir man kazkaip po to pasididino viskas na labai labai nemoku net paaiskinti visur ieskojau kaip ta dydi sumazinti taciau niekur neradau,bet jau taip viskas pasididino ta prasme net ir isejus is to zaidimo dydis isliko laaabai didelis.Gal jums taip buvo ir zinote kaip sumazinti?Laukiu atsakymo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2009 01 23, 22:05)
Sveikos.Susiduriau su labai nemalonia Windows Vista situacija,Zodziu zaidziau viena zaidima ir man kazkaip po to pasididino viskas na labai labai nemoku net paaiskinti visur ieskojau kaip ta dydi sumazinti taciau niekur neradau,bet jau taip viskas pasididino ta prasme net ir isejus is to zaidimo dydis isliko laaabai didelis.Gal jums taip buvo ir zinote kaip sumazinti?Laukiu atsakymo verysad.gif

nelabai aisku kas cia pas jus pasidino? ar rezoliucija ar textas?

na bet pradzioj manau kad pas jus textas issididino.
grazinti galima taip:
control panel>personalization>adjust font size>96DPI.

jei rezoliucija issaugo tai tada:
control panel>personalization>display settings>resolution (nustatot pagal taik kaip jum geriau atrodo)>ok.

jei vistiek nesusitvarko, tai tada system restore.
Atsakyti
Na pas mane ir tekstas ir pats vaizdas pasididino tai dabar kazkur radau tai pasimazinau ta prasme dabar viskas maziau nei buvo,bet jau vis geriau negu buvo... unsure.gif
Atsakyti
Jau susitvarkiau thumbup.gif
Atsakyti
Ar tinka Vistai Microsoft office 2003?
Atsakyti
LABA DIENA,
as irgi turiu Vista, bet man atsitiko tokia nelaime kad as susikuriau 2 user ir vienas buvo nenaudijamas.Viena diena aš įėjau į pagrindinį user'į ir man neįleidžia į internetą o per kitą įleidžia.. doh.gif Bandžiau visaip bet niekaip neišėjo...Prašau, padėkit doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 01 25, 15:15)
Ar tinka Vistai Microsoft office 2003?

taip
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 01 23, 12:20)
Jei šnekėt apie media playerius, tai įsiterpsiu ir aš.

Pabandykite Media Player Classic Home Cinema.
http://mpc-hc.sourceforge.net/

Nereikia jokių papildomų kodekų, iškart pats moka groti pradedant DivX ir baigiant h264. Palaiko h264 hardwarinį dekodavimą (perkelia darbą videoplokštei, jei ji palaiko tokį dalyką). Netgi Quicktime moka rodyti, tad nebereiks instaliuotis to griozdiško Apple Quicktime. Taip pat yra ir normaliai veikianti 64 bitų versija.

o ką ten spaust atsidarius? Paspaudžiau Download tai ten išmetė 4 pasirinkimus, ir nežinau ką rinktis g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal ir man galite patarti ar padėti. Parsisiunčiau programą ,,namų buhalteris 2000 " ir ,,butas", bet su Vista nepasileidžia.Ką daryti? Gal žinote kitų buhalterinių programų kurios pasileistų. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(wwitalija @ 2009 02 20, 18:27)
Sveiki, gal ir man galite patarti ar padėti. Parsisiunčiau programą ,,namų buhalteris 2000 "  ir ,,butas", bet su Vista nepasileidžia.Ką daryti? Gal žinote kitų buhalterinių programų kurios pasileistų. Ačiū.

''centas'' kuo puikiausiai veikia su vista
Atsakyti
QUOTE(gerwaz @ 2009 02 20, 19:58)
''centas'' kuo puikiausiai veikia su vista

programa ,,centas" yra pritaikyta daugiau įmonių apskaitai ir brangi, o man reikia tik namų apskaitai, pvz. ,,namų buhalteris", tik ji man su vista nepasileidžia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wwitalija @ 2009 02 25, 11:15)
programa ,,centas" yra pritaikyta daugiau įmonių apskaitai ir brangi, o man reikia tik namų apskaitai, pvz. ,,namų buhalteris", tik ji man su vista nepasileidžia. ax.gif
as irgi bandziau i savo vista instaliuoti,bet raso kazkokia klaida.matit pacioi programoi yra klaida. mirksiukas.gif
Atsakyti