Įkraunama...
Įkraunama...

Windows Vista

QUOTE(Wunderbar @ 2008 12 15, 20:48)
Turėjau VISTA, kai nešiojamą pirkau. Man sakė, persirašyk Xp, nebūk durna, o man VISTA labai patiko, patogi tokia, įpratau, ir gražu viskas labai. Paturėjau aš tą vista gal tris mėn ir man atsitiko nelaimė, kuri vadinasi VISTA BLUESCREEN, daugiau aš vistos nebenoriu, sėdžiu su xp dbr

Mes tai kompiuteri su vista pirkom birzeli ir viskas dar gerai veikia (tfu, tfu, tfu).
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2008 12 15, 19:48)
Turėjau VISTA, kai nešiojamą pirkau ... man atsitiko nelaimė, kuri vadinasi VISTA BLUESCREEN, daugiau aš vistos nebenoriu, sėdžiu su xp dbr

Gal galima smulkiau? blush2.gif Kokia čia bėda?
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2008 12 29, 11:11)
Gal galima smulkiau?  blush2.gif Kokia čia bėda?

Čia kaip su 98win, jeigu tokius teko matyti. Pakibo ir išmetė mėlyną ekraną.
Atsakyti
Gal galėsite padėti ir man 4u.gif nusipirkau naują pc ir reikia Vista instaliuoti, bėda tame, kad nepaleidžia to cd doh.gif radau info štai čia vista
bet nesuprantu ką reiškia ir kaip padaryti BIOS verysad.gif
Gal kas gali paaiškinti paprasčiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 08 sausio 2009 - 17:56
QUOTE(Blogytė @ 2009 01 08, 18:55)
Gal galėsite padėti ir man  4u.gif  nusipirkau naują pc ir reikia Vista instaliuoti, bėda tame, kad nepaleidžia to cd  doh.gif radau info štai čia vista
bet nesuprantu ką reiškia ir kaip padaryti BIOS  verysad.gif
Gal kas gali paaiškinti paprasčiau?

Pirma reiktų išsiaiškint, koks mygtukas tamstos kompiuteryje tuos biosus atidaro (gali būt delete, F2, F6, F12 ar bet kuris kitas iš F juostos (pas mane F2). Šiaip kraunantis kompui turėtų pasirodyt koks nors užrašas panašus į „Press F2 to load bios“.

O tada jau kraunantis kompiuteriui reikia tą mygtuką maigyt, ir atsidarys biosas. Susirask skiltį panašią į boot priority. Ir ten pirmon vieton nustatyk savo cd/dvd įrenginį, o antron kietąjį diską.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 01 08, 18:01)
Pirma reiktų išsiaiškint, koks mygtukas tamstos kompiuteryje tuos biosus atidaro (gali būt delete, F2, F6, F12 ar bet kuris kitas iš F juostos (pas mane F2). Šiaip kraunantis kompui turėtų pasirodyt koks nors užrašas panašus į „Press F2 to load bios“.

O tada jau kraunantis kompiuteriui reikia tą mygtuką maigyt, ir atsidarys biosas. Susirask skiltį panašią į boot priority. Ir ten pirmon vieton nustatyk savo cd/dvd įrenginį, o antron kietąjį diską.

Dėkui, bandysiu ieškoti instrukcijoj gal bus parašyta smile.gif

Nieko neišeina verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 08 sausio 2009 - 18:51
O BIOS turi atsidaryti dar neįdėjus Vista cd? Ar bandyti tik, kai įdėtas ir perkraunant?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 01 09, 16:23)
O BIOS turi atsidaryti dar neįdėjus Vista cd? Ar bandyti tik, kai įdėtas ir perkraunant?

Biosas atsidaro pats pirmas kraunantis kompiuteriui, jokių vistos kompaktų jam nereikia.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 01 09, 15:49)
Biosas atsidaro pats pirmas kraunantis kompiuteriui, jokių vistos kompaktų jam nereikia.

Viskas gerai, pavyko instaliuoti thumbup.gif dėkui už patarimus smile.gif
Dabar kita bėda- pas mane Zebra intrenetas ir neleidžia instaliuoti, rašo, kad tik XP ir 2000 verysad.gif ką su šia bėda daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 09 sausio 2009 - 17:40
Dabar rodo lentelę, kad aktyvuoti windows vista, o kodo nerandu verysad.gif rašo, kad pirkti reikia, gal žinote kiek kainuoja? Kažkaip maniau, kad bus tas kodas ant instaliacinio cd, kai pirkau g.gif
Atsakyti
sveiki, pradėjo pas mane mėtyt lenteles su užrašu windows explorer has stopped working, seniau rodos būdavo rečiau, o dabar kasdien po kelis kartus doh.gif ir nesvarbu ką bedaryčiau ar nuotraukas žiūrėčiau ar kokį failą bandyčiau atidaryti meta tas lenteles o po to restartuojasi darbalaukis ir išsijungia visos atidarytos papkės ar foto peržiūros doh.gif aišku taip būna ne kaskart, bet labai jau erzina o ir problema kažkur slypėt tai turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2009 01 12, 14:57)
sveiki, pradėjo pas mane mėtyt lenteles su užrašu windows explorer has stopped working, seniau rodos būdavo rečiau, o dabar kasdien po kelis kartus  doh.gif  ir nesvarbu ką bedaryčiau ar nuotraukas žiūrėčiau ar kokį failą bandyčiau atidaryti meta tas lenteles o po to restartuojasi darbalaukis ir išsijungia visos atidarytos papkės ar foto peržiūros  doh.gif aišku taip būna ne kaskart, bet labai jau erzina o ir problema kažkur slypėt tai turi  g.gif

Matyt kažkokią blogą programą instaliavote ir ji modifikuodama Windows explorer programą ją pažeidė. Turbūt pats geriausias sprendimas būtu atstatyti Windows iš atsarginės kopijos arba apskritai perinstaliuoti juos, tada ir daugiau problemų išnyktu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2009 01 11, 17:44)
Dabar rodo lentelę, kad aktyvuoti windows vista, o kodo nerandu  verysad.gif  rašo, kad pirkti reikia, gal žinote kiek kainuoja? Kažkaip maniau, kad bus tas kodas ant instaliacinio cd, kai pirkau  g.gif

Jus matyt kartu su windows atnaujinimais atsisiuntete genue programele, kuri patikrino jusu windausu legaluma. Kad lenteles daugiau neberodytu turite dvi iseitis: ivesti koda ir aktyvuoti windows versija arba ieskoti "vaistu" internete ar pas pažystamus mirksiukas.gif
Atsakyti