Įkraunama...
Įkraunama...

Windows Vista

QUOTE(settle @ 2008 12 04, 20:55)
Jei draiverius rasi, tai viskas bus ok smile.gif

Jo,ir nešk profui,o ne tam savo pažystamam kurį vadini prijaučiančiu,manau kad jis ir to vardo nevertas smile.gif
Bet kad į nešiojamą instaliuoti XP,kaina yra 100 Lt.Tai va tau dabar spręsti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 12 04, 19:51)
as pirkau laptopa dell 1535 atseit tuscias jis, bet va kai nunesiau pas kompiuterista (prijauciantis bet ne profas) sake kad cdromasi ten kazkaip skirti tai paciai vistai, todel irase vista man, bet kaip ji man nepatinka tai ojojoj doh.gif ar galima persirasyti i xp? man jis aiskino kad man paskui programos pjausis ir nekokykiskai filmus ar muzika klausysiu. ar jis buvo teisus ar cia viskas kitaip? nes netgi spausdintuvo kompakto man i ta vista neisntaliuoja, arso kad netinka verysad.gif

Nesenai į tokį kompą dell studio 1535 instaliavau XP. Draiverių rasti galima, viskas sukasi be problemų. Vienintelis dalykas, nepavyko paleisti mikrofono.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 12 04, 20:55)
Jei draiverius rasi, tai viskas bus ok smile.gif

sunku rast doh.gif
QUOTE(Taktas @ 2008 12 04, 21:32)
Nesenai į tokį kompą dell studio 1535 instaliavau XP. Draiverių rasti galima, viskas sukasi be problemų. Vienintelis dalykas, nepavyko paleisti mikrofono.

tai iseina kad nera garso kompe?
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 12 04, 20:52)
sunku rast doh.gif

tai iseina kad nera garso kompe?

Garsas, vaizdas yra. Tik mikrofonas neįrašo garso. Na pas mane ši problema išsisprendė pajungus usb web kamerą su integruotu mikrofonu. Nors jis visiškai nereikalingas, bent man.
Atsakyti
o tai kaip manot imanoma i vista irasyti spausdintuvo canon pixma mp110 instaliavimo diska???ar cia reikia internete kuistis ir ieskoti kuris butent vistai tinka?ar isviso nesusiinstaliuos man ? g.gif nes windousu kompaktas tai netinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 12 05, 10:46)
o tai kaip manot imanoma i vista irasyti spausdintuvo canon pixma mp110 instaliavimo diska???ar cia reikia internete kuistis ir ieskoti kuris butent vistai tinka?ar isviso nesusiinstaliuos man ? g.gif nes windousu kompaktas tai netinka doh.gif

Merginos, yra toks geras puslapiukas kuris daug žino Jis vadinasi google.
O draiveriai šio spausdintuvo vistai randasi čia . Nuoroda į 32bitu vista.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 12 05, 11:57)
Merginos, yra toks geras puslapiukas kuris daug žino Jis vadinasi google.
O draiveriai šio spausdintuvo vistai randasi čia . Nuoroda į 32bitu vista.

nu nepykit bet kompiuteris man nedraugas, uztat ir dekoju dievui kad yra protingesniu zmoniu uz mane, kurie gali patarti mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas zinot is kur butu galima parsisiusti media plejeri 11 vistai?arba kita kokia programa vistai gal butu galima tv laidu kartojimus paziureti internete? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(durke @ 2008 12 14, 21:18)
O gal kas zinot is kur butu galima parsisiusti media plejeri 11 vistai?arba kita kokia programa vistai gal butu galima tv laidu kartojimus paziureti internete? smile.gif

O sunku į google įvest: windows media player download smile.gif

http://www.microsoft...er/default.mspx

+Per windows update galima atsinaujint WMP versiją wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 14 gruodžio 2008 - 20:30
Norejau paklausti - o ar reikai draiverius irasineti, jej i nauja kompa be OS instalinu vista ir instrukcijoj raso, kad kompe draiveriai jau yra (?), tia kaip suprast, kad ju nereiks irasinet, ar kad reikes per nauja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2008 12 15, 15:38)
Norejau paklausti - o ar reikai draiverius irasineti, jej i nauja kompa be OS instalinu vista ir instrukcijoj raso, kad kompe draiveriai jau yra (?), tia kaip suprast, kad ju nereiks irasinet, ar kad reikes per nauja? g.gif

Jeigu veiks viskas be draiverių įrašymo, tai ir nesirūpink.
Atsakyti
Turėjau VISTA, kai nešiojamą pirkau. Man sakė, persirašyk Xp, nebūk durna, o man VISTA labai patiko, patogi tokia, įpratau, ir gražu viskas labai. Paturėjau aš tą vista gal tris mėn ir man atsitiko nelaimė, kuri vadinasi VISTA BLUESCREEN, daugiau aš vistos nebenoriu, sėdžiu su xp dbr
Atsakyti