Įkraunama...
Įkraunama...

Windows Vista

smile.gif+2007 02 27, 23:40-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 02 27, 23:40)
Sukonkretinkite kur ten ką rašo. O Windows kalbą labai nesunku pakeisti pasitelkiant į pagalbą rusų kalbos paketą.

Kaip pakeisti,kur galima i rusu kalba g.gif
Parasiau kur ka raso,jus man pasakykit,ar ja imanoma atsikratyt vien istrinus is programu,ar ji visgi lieka,ir belieka tik viska istrint,kad ji dyngtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 27, 23:42)
Kaip pakeisti,kur galima i rusu kalba g.gif
Parasiau kur ka raso,jus man pasakykit,ar ja imanoma atsikratyt vien istrinus is programu,ar ji visgi lieka,ir belieka tik viska istrint,kad ji dyngtu g.gif

Tai, kad nematau kur Jūs parašėte kur ten konkrečiai rašo "Vista".
Atsakyti
Na kai ijungiam kompa visada raso kokia programa jame pas kazka dar WINDOWS 98,WINDOWS XP,o pas mane istrinus jau ja is programu,raso WINDOWS VISTA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 27, 23:50)
Na kai ijungiam kompa visada raso kokia programa jame pas kazka dar WINDOWS 98,WINDOWS XP,o pas mane istrinus jau ja is programu,raso WINDOWS VISTA doh.gif

Na, neaiškiai dėstote problemą. Tai kokie pas Jus dabar Windows?
Atsakyti
smile.gif+2007 02 28, 00:08-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 02 28, 00:08)
Na, neaiškiai dėstote problemą. Tai kokie pas Jus dabar Windows?

Nezinau,kokie ir buvo,bet raso tai vietoi xp Vista.
Mane domina tik viena,kas ja deinstaliavo jau,jokiu problemu nebuvo,kompe viskas kaip ir buvo iki Vistos?
Atsakyti
As dirbu su Vista, tikrai nestabdo, o klaidu ir XP buvo irnesakyk.gif

Man patinka, vyrui irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 02 24, 19:19)
Ateis laikas, kai nori nenori reikes turet Vista - programkes nebeveiks su senaisiais Windowsais smile.gif

na kol kas yra atvirksciai.
Su vista veikia office 2007 ir adobe naujausia versija.
Kiek maciau demonstracijas, tai patiko nauja paieskos sistema, taip pat kad be papildomu programu galima stebeti kas dirbo kompiuteriu ir reaguliuot ijungimo galimybe ( cia neisbaigta funkcija - galima sakyti daugiau uzuomazgos) + kompiuterio reitingavimas. Bet tai taip pat dar neatidirbta sistema ir neaisku, kaip jinai pasiteisins, nes kol kas reitinguoti galima tiktai surinkta kompiuteri, o noretusi, kad dalys prie savo specifikavimo jau tureti vista reitingavima. Pvz sita video pl atitinka 5 lygi, o sita motina max tik 2. Daug lengviau butu parinkti kompiuteri.
Nors kiek girdejau is microsoft, netruksu turetu buti taip pradetos reitinguoti programos ir zaidimai - pasiemiai ir aisku ar tavo kompas tai paves..... bet tai jau ateities reikalas.
Naujame office patiko grafine aplinka - taip pat, kad dauguma pakeitimu yra demonstruojami iskarto ( pvz teksto stiliaus pasirinkimas ar paragrafo formatavimas)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvute: 01 kovo 2007 - 21:21
Vista turi tokia problema nepaleidzia zaidimu .Yra tam nepritaikyta.
Atsakyti
QUOTE(Diana& @ 2007 03 03, 13:38)
Vista turi tokia problema  nepaleidzia zaidimu .Yra tam nepritaikyta.

cia ne vistos problema, o zaidimu, kad neturi palaikymo naujoms programoms.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 03 03, 19:10)
cia ne vistos problema, o zaidimu, kad neturi palaikymo naujoms programoms.

Vistos o ne zaidimu tongue.gif Jei turit Vista tai bent iki metu galo galit pamirst zaidimus .kol isleis pataisas.Jei is vis dar jos bus.Arba laukti reik zaidimu kurie bus sukurti Vistos versijai.Nevieni zaidimai to palaikymo ir neturi kurie yra siuo metu. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diana&: 05 kovo 2007 - 10:33
O cia tai idomu del zaidimu g.gif
Atsakyti
neįdomu o taip yra .Su Vista zaidimu nepazaisi bent siuo metu.
Atsakyti