Įkraunama...
Įkraunama...

Windows Vista

as taip pat apie vista nekokiu atsiliepimu girdejau dry.gif o cia jums dar vienas irodymas mirksiukas.gif Ka pasakysit?
Atsakyti
taip taip, turiu omenyje kad kompe yra irasyta vistos programa ta nauja ir kai reikia dirbi su microsoft office word 2007 nemoku...man cia toks tamsus miskas palyginus su senesne vindows programa...darbus rasyti reikia o nei is vienos... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
laba diena... 4u.gif as su klausimu:ar gali taip buti kad wordas gali buti neistaliuotas i kompa?nes jis rodo kad yra bet neleidzia dirbti, gal reikia kazka padaryti?naujai pirktas kompas maniau irase iskart viska...ka daryti kad dirbti galeciau pradeti? g.gif
Atsakyti
gal galite padėti 4u.gif biggrin.gif
kai parašau tekstą su klaidom man jo kompas automatiškai netaiso, gal galit pasakyti kaip padaryti kad taisytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2008 12 02, 14:19)
gal galite padėti 4u.gif  biggrin.gif
kai parašau tekstą su klaidom man jo kompas automatiškai netaiso, gal galit pasakyti kaip padaryti kad taisytų g.gif

Sekretorę nusisamdyk ir ištaisys biggrin.gif

O tu bent turi kokią nors klaidoms tikrinti skirtą programą (pvz., juodos avys)?
Atsakyti
man ta programa nežinau kodėl nepasileidžia
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2008 12 02, 16:50)
man ta programa nežinau kodėl nepasileidžia

O kas darosi ?
Atsakyti
man rašo:
this installation package cuold not be opened. Verify that the package exist and that you can access it, or contact the application vendor to verify that this is a valid windows installer package
Atsakyti
Gal kas galėtumėt pasakyti kaip padaryti automatinį turinį su vista PowerPoint pristatyme? 4u.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif norime nusipirkti spausdintuva kartu su skaneriu...patarkite ka nors, nes parduotuvese visko pilna, bet gi neaisku niekas, pirmiausia kokybe ir pan. g.gif
Atsakyti
as pirkau laptopa dell 1535 atseit tuscias jis, bet va kai nunesiau pas kompiuterista (prijauciantis bet ne profas) sake kad cdromasi ten kazkaip skirti tai paciai vistai, todel irase vista man, bet kaip ji man nepatinka tai ojojoj doh.gif ar galima persirasyti i xp? man jis aiskino kad man paskui programos pjausis ir nekokykiskai filmus ar muzika klausysiu. ar jis buvo teisus ar cia viskas kitaip? nes netgi spausdintuvo kompakto man i ta vista neisntaliuoja, arso kad netinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 12 04, 20:51)
as pirkau laptopa dell 1535 atseit tuscias jis, bet va kai nunesiau pas kompiuterista (prijauciantis bet ne profas) sake kad cdromasi ten kazkaip skirti tai paciai vistai, todel irase vista man, bet kaip ji man nepatinka tai ojojoj doh.gif ar galima persirasyti i xp? man jis aiskino kad man paskui programos pjausis ir nekokykiskai filmus ar muzika klausysiu. ar jis buvo teisus ar cia viskas kitaip? nes netgi spausdintuvo kompakto man i ta vista neisntaliuoja, arso kad netinka verysad.gif

Jei draiverius rasi, tai viskas bus ok smile.gif
Atsakyti