Įkraunama...
Įkraunama...

Windows Vista

galima viską labai lengvai sutvarkyti, tik jei, tai atlieka žmonės išmanantys ką daro mirksiukas.gif tiesiog reikia tam tikrų draiveriukų, kad viskas nepriekaištingai veiktų. geras kompiuterastas nesunkiai reikalingus draiverius randa ir viską puikiai sutvarko. man sutvarkė per dvi o gal tris dienas g.gif nebepamenu jau tiksliai..
tiesa, reikšmės turi ir kompo modelis, nes vienų draiverius lengviau rast, o kitų truputį sunkiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2008 09 20, 23:48)
galima viską labai lengvai sutvarkyti, tik jei, tai atlieka žmonės išmanantys ką daro  mirksiukas.gif  tiesiog reikia tam tikrų draiveriukų, kad viskas nepriekaištingai veiktų. geras kompiuterastas nesunkiai reikalingus draiverius randa  ir viską puikiai sutvarko. man sutvarkė per dvi o gal tris dienas  g.gif  nebepamenu jau tiksliai..
tiesa, reikšmės turi ir kompo modelis, nes vienų draiverius lengviau rast, o kitų truputį sunkiau  rolleyes.gif

padaryti is Vistos XP uztrunka iki 2 Val., smile.gif
be abejo reikia zmogaus kuris apie tai ismano mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, deje matau, kad nėra jau temos kompiuterio problemos, taigi rašau čia 4u.gif
Gal žinot kas gali būt kaip paleidžiu tokį vieną cd tai viskas gerai būna, bet kai garsas koks turi būt tai išmeta tokią lentelę: System error: There is no driver installed on your system
Bet, kad pas mane yra viskas instaliuota
Atsakyti
QUOTE(Atikute @ 2008 10 24, 13:41)
Norėjau paklausti, deje matau, kad nėra jau temos kompiuterio problemos, taigi rašau čia  4u.gif
Gal žinot kas gali būt kaip paleidžiu tokį vieną cd tai viskas gerai būna, bet kai garsas koks turi būt tai išmeta tokią lentelę: System error: There is no driver installed on your system

Jeigu nei iš šio nei iš to taip pasidarė, tai gali pabandyt pravalyt registrus

http://www.wiseclean...t/WRC3Setup.exe

Tokiais atvejais dažnai padeda
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 10 24, 15:07)
Jeigu nei iš šio nei iš to taip pasidarė, tai gali pabandyt pravalyt registrus

http://www.wiseclean...t/WRC3Setup.exe

Tokiais atvejais dažnai padeda

Deja, bet nepadėjo
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 09 22, 22:53)
padaryti is Vistos XP uztrunka iki 2 Val., smile.gif
be abejo reikia zmogaus kuris apie tai ismano mirksiukas.gif

I kompiuteri idiegti Xp uztrunka apie 1val. O toliau jau viskas priklauso nuo to, kiek greitai bus imano surasti kompiuterio tvarkykles XP sistemai. Vienu gamitoju kompiuteriams tas ilgai netrunka, taciau buna tokiu modeliu, prie kuriu prasedi ne viena diena... verysad.gif kitas niuansas - XP sistema gali neisnaudoti visu kompiuterio galimybiu. Todel kartais reikia gerai pagalvoti ar tikrai jums reikia tu XP wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Atikute @ 2008 10 24, 13:41)
Norėjau paklausti, deje matau, kad nėra jau temos kompiuterio problemos, taigi rašau čia  4u.gif

Gal reiktu truputi konkrečiau koks tai kompaktas muzikinis, ar koks programinis su autorun. Jei muzikinis ir kai turi grot metalentele reikia peržiūrėt garso tvarkykles, bet čia tik speliones kol nera konkretumo. P.s. kokia operacine sistema?
dar gali pabandyti patikrinti ar visos tvarkyklės suinstaliuotos tai padaroma taip: ant My Computer pele spaudi dešiniu klavišu>>Manage>>kairiąjame lange randi DeviceManager spaudi kairiu klavisu ir dešiniąjame lange žiūri ar yra geltonų klaustuku jei yra reiškia kaskoių tvarkyklių nėra...
Atsakyti
QUOTE(ZemaitisSKD @ 2008 10 24, 16:08)
Gal reiktu truputi konkrečiau koks tai kompaktas muzikinis, ar koks programinis su autorun. Jei muzikinis ir kai turi grot metalentele reikia peržiūrėt garso tvarkykles, bet čia tik speliones kol nera konkretumo. P.s. kokia operacine sistema?
dar gali pabandyti patikrinti ar visos tvarkyklės suinstaliuotos tai padaroma taip: ant My Computer pele spaudi dešiniu klavišu>>Manage>>kairiąjame lange randi DeviceManager spaudi kairiu klavisu ir dešiniąjame lange žiūri ar yra geltonų klaustuku jei yra reiškia kaskoių tvarkyklių nėra...

Tai diskas su programa mokintis ispanų kalbos, operacinė sistema Vista
Klaustukų nėra
Atsakyti
Dabar jau meta kitokią lentelę: System error: Media not open
Ir dar tokią lentelę meta: Unknown media cue CY5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atikute: 24 spalio 2008 - 19:08
Pasirodo čia gali būt kalta ta kvaila Vista, taigi reiks perinstaliuot į xp ir bus rami galva
Atsakyti
laba diena...o gal kas trumpai galetumete papasakoti kaip naudotis vista programa turint wordu?na niekaip man neiseina... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 11 23, 13:57)
laba diena...o gal kas trumpai galetumete papasakoti kaip naudotis vista programa turint wordu?na niekaip man neiseina... schmoll.gif

Ka turi omeny vista turint wordu?
vista ir word (office) yra skirtingos programos
ai6ku kaip atsirado vista atsirado ir office 2007, kur yra truputi kitokios aplikacijos bet privalumu daugiau apart kibimu smile.gif
Atsakyti