oi merginos ka galiu pasakyti apie vista ir as... nusipirkau vakar kompa be os...... turiu vista ir turiu xp ... nu ka galvoju instaliuosiu vista pabandysiu ... instaliuoju nu ir netycia cancel padariau nu ir ka jus galvojate... kaip xp instaliuoji gali daryti cancel nu ir vel gali instaliuoti .... o cia vista mano naujam kompui biski galva susuko nors mano kompas intel dua core 2 ... ir 2gb ramo ...
tai va geriausiai persikrauna kompas ir ka neberanda boot raso missing ieskau bet dios kur tas missing nu viskas gerai daviausi ir daviausi 2 val ko galiausiai isijungiau savo sena gera drauga kompiuteri susieskojau ka jis cia nori... nu ka randu o gi vista tokiu dalyku padaro buna susuka kompui galva... tai ka susiradau as ta boot ir keiciau vietom surado siaip taip pradejo instaliuoti ta vista .....nes rase kad reikia butinai perinstaliuoti vista .....sudejau visus hardus viska daugiau jokiu programu neistaliavau pasiziuriu is 2gb ramo beveik 900mb ramo nera valgo kaip karve ... o kai instaliavausi nu grazu prideta primbubasu, bet nieko nesuprantu kaip is kitos planetos ta vista....
ai dar bairis suskirsciau savo harda c ir d pries instaliavima vistos nu ir ka vista neranda d disko tik c ieskau bet kur nu nera rodo C , o D kaip pragaravo skirsnis... tai siandien atsikeliau nusprendziau geriau as instaliuosiuos xp , jau simta kartu geriau , nerys taip ramo ir visokiu tu nesamoniu nebus... o jei nori tavo xp atrodytu graziau yra pilna tu programeliu kurios tavo darbolauki gali padaryti grazu... o cia butu kaip kosmose nezinai kur kas randasi
Padėkit, jei kas galit
Turim ir mes ta vistą. Vaikas pridirbo kažka, ir dabar dokumentus leidžia tik skaityti, o kai atidarai wordą,jame negaliu nieko parašyti. Po apačia rodo užrašą,kad pasirinkimas užrakintas. Kažkas tokio, nes pas mane anglų kalba.
Ir dar klausimėlis.Pas mus legalu viskas, programa vadinasi "Vista home and student". Ar būtų įmanoma parsisiūsti ,kad įdiegtų man lietuvių kalbą?
ačiū
Turim ir mes ta vistą. Vaikas pridirbo kažka, ir dabar dokumentus leidžia tik skaityti, o kai atidarai wordą,jame negaliu nieko parašyti. Po apačia rodo užrašą,kad pasirinkimas užrakintas. Kažkas tokio, nes pas mane anglų kalba.
Ir dar klausimėlis.Pas mus legalu viskas, programa vadinasi "Vista home and student". Ar būtų įmanoma parsisiūsti ,kad įdiegtų man lietuvių kalbą?
ačiū
tik window vista ultimate per updatus gali parsisiust sulietuvinima, o kitoms ten su diskais reikia knistis kiek zinau...
beje sunus nebus netycia kokio slaptazodzio uzdejes?...
beje sunus nebus netycia kokio slaptazodzio uzdejes?...
Windows Vista ir Office yra dvi skirtingos programos. Kai man Worde ir Excelyje neleido nieko daryti, tai paaiškino, kad iš pradžių davė tik susipažinimui, o paskui reikia pirkti ir tada veiks. Ten tokia naujoviška (activation ar kažkaip panašiai) apsauga uždėta...
Ačiū už atsakymus
, o ką daryti, kad aktyvuoti ofisą?
, o ką daryti, kad aktyvuoti ofisą?
QUOTE(saulyte0925 @ 2008 08 28, 07:45)
Pinigus mokėti. Ir gana didelius.
O tai galima vis delto atsisiusti Windows Vista sulietuvinima, ar ne ? Nes mano draugei kazkodel neleidzia
As Windows XP, tai atsisiunciau, be problemu
QUOTE(norala @ 2008 09 20, 18:58)
O tai galima vis delto atsisiusti Windows Vista sulietuvinima, ar ne ? Nes mano draugei kazkodel neleidzia
gal;ima jeigu pas tave Vista Ultimate man atrodo
QUOTE(astute_k @ 2008 08 27, 22:04)
Windows Vista ir Office yra dvi skirtingos programos. Kai man Worde ir Excelyje neleido nieko daryti, tai paaiškino, kad iš pradžių davė tik susipažinimui, o paskui reikia pirkti ir tada veiks. Ten tokia naujoviška (activation ar kažkaip panašiai) apsauga uždėta...
lygiai taip pat ir man paaiskino. nuo wordo ir exelio paleidimo praejus 3 men, programos uzsiblokuoja. tuomet reikia pirkti paketa ir pan. tiesa meistriukas pasiule pradzioje pazaisti su Vista ir jei nepatiks tai atnesti pas ji, suinstaliuos Xp. bet is jo aiskinimu, kaip supratau, tai nera ten taip paprasta. yra daug darbo.
o kai pirkau laptopa, tai man net mintis tokia nesove pasiklausti kas ten suinstaliuota. Niu butu pasake, kad vista - nebuciau ir pirkusi.
ruošiuos pirkti laptopą, o jie beveik visi vištuoti. girdėjau, kad ją sunku išinstaliuoti. kodėl? ar visgi įmanoma? nes teko naudotis, tai labai nepatiko
QUOTE(l'eau @ 2008 09 20, 21:35)
ruošiuos pirkti laptopą, o jie beveik visi vištuoti. girdėjau, kad ją sunku išinstaliuoti. kodėl? ar visgi įmanoma? nes teko naudotis, tai labai nepatiko
man aiskino, kad ten reikia paties kompo "viduriuose" pasikuisti ir nemazai. dar nebuvau nunesusi. bet jau reikia. nes wordas su exeliu - nebeveikia