cia as gal ne i tema, bet man vista labai labai nepatinka turejau kompa su xp- viskas buvo puiku. dabar turiu su vista, tai tikras nervu gadinimas programos darinejasi be galo letai, daznai pakimba kompas, per diena 10 kartu buna, kad programos"not responding" ir viskas dingsta gal man kokiu atnaujinimu reikia ar dar ko? gal kas zinot?kompas ismete, kad yra kazkokie atnaujinimai, bet bandziau atnaujinti ir raso, kad sie atnaujinimai netinka nu zodziu kazkokia mistika su ta vista, tikriausiai reiks persiinstaliuot senuosius geruosius XP
nu va o aš nusipirkau nešiojamą kompą su nelemtąja "višta" nu siaubas kažkoks. nes neatidaro mano nelegalaus Office"o 2007 m. ir jau viską išbandžiau, bet mano wordas tai vištai nepaklūsta. o wordas man svarbiausias, nes pusę darbo juo atlieku. taigi, galiausiai bandysiu ieškot kad kas suinstalintu XP, bet labai neramina, tai kad sunku draiverius gauti. bet jei nuneši pas meistrą, tai gal jis sutvarko normaliai ir viskas veikia? ir nebereikia jau nieko niekur ieškoti ?
o jei perinstaliuoji XP, neatsiranda jokių problemų dėl pvz.neatitikimo ko nors?
o jei perinstaliuoji XP, neatsiranda jokių problemų dėl pvz.neatitikimo ko nors?
QUOTE(saule_rudeni @ 2008 05 13, 22:07)
nu va o aš nusipirkau nešiojamą kompą su nelemtąja "višta" nu siaubas kažkoks. nes neatidaro mano nelegalaus Office"o 2007 m. ir jau viską išbandžiau, bet mano wordas tai vištai nepaklūsta. o wordas man svarbiausias, nes pusę darbo juo atlieku. taigi, galiausiai bandysiu ieškot kad kas suinstalintu XP, bet labai neramina, tai kad sunku draiverius gauti. bet jei nuneši pas meistrą, tai gal jis sutvarko normaliai ir viskas veikia? ir nebereikia jau nieko niekur ieškoti ?
bent jau 2003 nelegalūs Ofisai Vistoje veikia
QUOTE(calykusu @ 2008 05 13, 23:28)
bent jau 2003 nelegalūs Ofisai Vistoje veikia
ane? reiks tada pabandyt 2003..
Teko prieš keletą dienų išmėginti Windows Vista, aišku ant savo PC (Mėgstu paexperimentuoti.) Nuomonė vienareikšmiška. Šudas paskutinis o ne Višta... :) JI skirta išimtinai stacionariems komiuteriams... Nes ant laptopu stabdo nežmoniškai. (O pagal microsoft kompiuteris atitinka visus reikalavimus...). Ir ikyrejo tas klausinejimas. Jus bandote paleisti faila (Allow/Deny??)
man ta Vista tikra višta.
Oi tie Vista
Pirkau PC su Vista, įsirašiau dabar XP ir niekaip nerandu vaizdo ir garso draiverių
Pagooglinus nusprendžiau, kad be šansų juos išvis rast Visi turintys tokį pati PC kaip mano - neranda Negi vėl reiks gryžti prie Vistos...
Pirkau PC su Vista, įsirašiau dabar XP ir niekaip nerandu vaizdo ir garso draiverių
Pagooglinus nusprendžiau, kad be šansų juos išvis rast Visi turintys tokį pati PC kaip mano - neranda Negi vėl reiks gryžti prie Vistos...
QUOTE(saule_rudeni @ 2008 05 13, 22:07)
taigi, galiausiai bandysiu ieškot kad kas suinstalintu XP, bet labai neramina, tai kad sunku draiverius gauti. bet jei nuneši pas meistrą, tai gal jis sutvarko normaliai ir viskas veikia? ir nebereikia jau nieko niekur ieškoti ?
O su draiveriais aš vargstu, nei garso, nei vaizdo nerandu tinkančių Košmaras kažkoks
QUOTE(NaiLi @ 2008 05 30, 11:10)
O su draiveriais aš vargstu, nei garso, nei vaizdo nerandu tinkančių Košmaras kažkoks
galeciau padeti su draiveriukais, parasyk man i skype