Įkraunama...
Įkraunama...

Windows Vista

QUOTE(SkyClouds @ 2008 03 22, 16:08)
O pas mus irgi Windows Vista. Blogų atsiliepimų neturiu viskas čiki  smile.gif Viskas installinasi viskas veikia, savybės irgi geros laabai gera kontrolė ir gražiai atrodantis vaizdas.

bet kad turet toki vaizdą nebutina vistos turet užtenka marškinukus vistos uždet ir grožekis kiek telpa o viskas lieka posenovei mirksiukas.gif bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
esu XP salinikas, nors jeigu tektu, galeciau ir su Vista gyventi

su Vista susiduriau seniai, ji ateina su naujais laptopais. Su XP praktisaki neimanoma gauti, arba askirai reiktu pirkti (jeigu legaliai)

pagrindines problemos su kuriomis susiduriu: nesiojamieji kompai veikia zymiai leciau negu su XP, nes labai daug grafiniu tu elementu ir pan. plius daznai Vista uzkimba,

daug labai straipsniu yra, net pati Microsoft pripazino kad Vista nera labai vykes produktas, vis dazniau zmoniu grizta prie XP padirbejus su Vista. Dabar jau kuriami nauji Windows, kuriu kodinis pavadinimas Windows 7.

taigi su Vista galima gyventi, tik gaila kad po to sunkiau draiverius kompui surasti i kad XP glaima butu paleisti.
Atsakyti
o man tai jau vista tikrai baigia visus nervus sugadint schmoll.gif kiek bebandyciau pradet deklaruot pajamas EDS budu, nieko nesigauna: visi pasrsiusti failai ( instrukcijos, preliminarios deklaracojos, ABBYY formfiller...) neatsiaro, nes vista juos supranta kaip CORRUPTED arba neranda atitinkamos programos jiems atidaryti blink.gif gal kas bandet daryti deklaracija elektroniniu budu ir galit patarti ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 04 11, 16:24)
esu XP salinikas, nors jeigu tektu, galeciau ir su Vista gyventi

su Vista susiduriau seniai,  ji ateina su naujais laptopais. Su XP praktisaki neimanoma gauti, arba askirai reiktu pirkti (jeigu legaliai)

pagrindines problemos su kuriomis susiduriu: nesiojamieji kompai veikia zymiai leciau negu su XP, nes labai daug grafiniu tu elementu ir pan.  plius daznai Vista uzkimba,

daug labai straipsniu yra, net pati Microsoft pripazino kad Vista nera labai vykes produktas, vis dazniau zmoniu grizta prie XP padirbejus su Vista.  Dabar jau kuriami nauji Windows, kuriu kodinis pavadinimas Windows 7.

taigi su Vista galima gyventi, tik gaila kad po to sunkiau draiverius kompui surasti i kad XP glaima butu paleisti.

na man irgi mieliau xp kompe schmoll.gif tik kad beveik visi laptopai dabar su Vista, negali normaliai net issirinkt kompo, nes vistai jau ir ramu reikia papildomai detis doh.gif draiverius Windowsams intike sugraibe nuo biski kitokio modelio laptopo, nu ir negali rasyt, kad tinka tiems ir tiems kompams draiveriai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ievute_ch @ 2008 04 14, 11:27)
o man tai jau vista tikrai baigia visus nervus sugadint  schmoll.gif  kiek bebandyciau pradet deklaruot pajamas EDS budu, nieko nesigauna: visi pasrsiusti failai ( instrukcijos, preliminarios deklaracojos, ABBYY formfiller...) neatsiaro, nes vista juos supranta kaip CORRUPTED arba neranda atitinkamos programos jiems atidaryti  blink.gif  gal kas bandet daryti deklaracija elektroniniu budu ir galit patarti ka daryt?

cia tas corrupted ne del vistos smile.gif cia kai instaliuoji nepasirink lietuviu kalbos, visur imk anlu kalba ir viskas bus gerai smile.gif o vistoj visas sitas reikalas veikia be jokiu problemu smile.gif
Atsakyti
Pas mane taip Vista ax.gif Iš pradžių buvo sunku, dar ir dabar atsiranda keblumų, bet kuo toliau, tuo labiau ji man patinka.
Atsakyti
Gal kas agletumet padet?
Situacija tokia, kad pas mane laptopas su Vista. As ji pirkau Mancesteryje, dabar esu Londone. Visi kompaktai pasiliko Mancesteryje. Zodziu, viskas kaip ir veikia, bet Wordas, uzrakintas. Reikalauja, kad ivesciau koda. Tai nesuprantu kaip cia dabar yra. Vadinas tik bandomoji versija cia to Offiso pas mane buvo? Skubiai reik parasyt referata, o nieko daryt su wordu negaliu. Gal kas zinote, kaip man ji atgaivinti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Draidra @ 2008 04 21, 13:17)
Gal kas agletumet padet?
Situacija tokia, kad pas mane laptopas su Vista. As ji pirkau Mancesteryje, dabar esu Londone. Visi kompaktai pasiliko Mancesteryje. Zodziu, viskas kaip ir veikia, bet Wordas, uzrakintas. Reikalauja, kad ivesciau koda. Tai nesuprantu kaip cia dabar yra. Vadinas tik bandomoji versija cia to Offiso pas mane buvo? Skubiai reik parasyt referata, o nieko daryt su wordu negaliu. Gal kas zinote, kaip man ji atgaivinti?  blink.gif

Jeigu skubiai tai gali OpenOffice parsisiųsti, nemokamas, su juo galima redaguoti ir Word'inius dokumentus http://download.open....org/index.html
O Word'a atgaivinsi tik suradusi kodą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dds @ 2008 04 21, 11:34)
Jeigu skubiai tai gali OpenOffice parsisiųsti, nemokamas, su juo galima redaguoti ir Word'inius dokumentus http://download.open....org/index.html
O Word'a atgaivinsi tik suradusi kodą wink.gif

Dekui, kaip tik bandau siustis. Tik bijau, kad sunku bus susigaudyti. Na, bet ten turetu but kazkas panasaus. O del to Wordo, tai taip iseina, jei savo to cd su kodu neturiu tai jau ir kapiec? O kodel jis isvis uzsirakino? Ar jis neturejo but visiems laikams? Negi cia po tryju menesiu reikejo vel ivedinet ta pati koda is cd? blink.gif Ir joks kitas kodas netiktu?
Atsakyti
QUOTE(Draidra @ 2008 04 21, 13:51)
Dekui, kaip tik bandau siustis. Tik bijau, kad sunku bus susigaudyti. Na, bet ten turetu but kazkas panasaus. O del to Wordo, tai taip iseina, jei savo to cd su kodu neturiu tai jau ir kapiec? O kodel jis isvis uzsirakino? Ar jis neturejo but visiems laikams? Negi cia po tryju menesiu reikejo vel ivedinet ta pati koda is cd?  blink.gif Ir joks kitas kodas netiktu?

Neturėtų būti problemų, jis daug kuo visiškai toks pats kaip MS Office. Dėl užsirakinusio Ofiso reikėtų pas pardavėjus kreiptis, išsiaiškint ar į kainą buvo įtrauktas, jei buvo tai manau patys ir atrakintų, o gal iš tikro ten tik bandomoji versija.
Atsakyti
QUOTE(dds @ 2008 04 21, 12:30)
Neturėtų būti problemų, jis daug kuo visiškai toks pats kaip MS Office. Dėl užsirakinusio Ofiso reikėtų pas pardavėjus kreiptis, išsiaiškint ar į kainą buvo įtrauktas, jei buvo tai manau patys ir atrakintų, o gal iš tikro ten tik bandomoji versija.

Dekui, viskas kaip ir aisku.
Tik tai jei jau negaunu jokio cia to kodo, tai ar galiu as isinstaliuot ta visa microsoft offica? vistiek jis tik daug vietos uzima, o man jei tinka openoffice, tai kam tas anas?
Atsakyti
QUOTE(Draidra @ 2008 04 21, 17:07)
Dekui, viskas kaip ir aisku.
Tik tai jei jau negaunu jokio cia to kodo, tai ar galiu as isinstaliuot ta visa microsoft offica? vistiek jis tik daug vietos uzima, o man jei tinka openoffice, tai kam tas anas?

Žinoma kad gali, OpenOffice nereikalingas mikrosoft'inis Ofisas, taigi jei užsirakinęs gali ji ramia sąžine pašalinti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dds: 21 balandžio 2008 - 21:03