Įkraunama...
Įkraunama...

Windows Vista

QUOTE(linuciuke @ 2008 03 14, 11:29)
Ačiū,  4u.gif bandysiu, jei kas nesigaus paklausiu.

MS Office 60 dienu nemokamai arba OpenOffice isvis nemokama
Atsakyti
Is pradziu labai norejau Vistos i savo nesiojamaji... bet jis neprieme ir negalejau idiegti... Bet dabar esu patenkinta, kad neidiegiau, nes padirbejusi su jais darbe pamaciau, kad jie labai sudetingi... Na, prie ju reikia laiko iprasti wink.gif
Bet savo kompe isidejau Vista Office, tai nors ir sunkoka su jais (ieskoti reikia kas ir kur, o ne taip, kaip senuose - is atminties), bet yra ir geru dalyku: diagramu pasirinktys, skaidriu paveiksleliu isdestymas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2008 03 15, 11:48)
... savo kompe isidejau Vista Office ...

O tai kas čia per ... blink.gif
Atsakyti
nesenai įsigyjau laptopą su vista, tai iš pradžių labai nepatenkinta buvau verysad.gif norint kažką atidaryti, iššoka kelios lentelės doh.gif ir norint atidaryti CD-RW nesąmonės išdarinėja doh.gif tai formatuoti pradeda,kad jau du kompaktus man sugadino doh.gif
Atsakyti
Man Vista irgi nepatinka. schmoll.gif Nors jau ir pripratau, bet vistiek. Aišku savų pliusų turi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2008 03 16, 10:16)
nesenai įsigyjau laptopą su vista, tai iš pradžių labai nepatenkinta buvau  verysad.gif norint kažką atidaryti, iššoka kelios lentelės  doh.gif ir norint atidaryti CD-RW nesąmonės išdarinėja  doh.gif tai formatuoti pradeda,kad jau du kompaktus man sugadino  doh.gif

Hmm 2 cd, tik tai, as kol ismokau naudotis daugiau kompaktu ismeciau, kartais buna kad ir dabar prigribauju. Siuliciau cd irasinet nei per windowsus o specialiai skirtom programom pvz. nero8 prie vistos tinka (deja mokama), o kas liecia issokanciu lenteliu, tai uzeik i user accounts ir nuimk varnele nuo (UAC) user account control.
Atsakyti
Turėjau Vista naujam kompe ... lygiai vieną vakarą smile.gif gana, per daug laiko sugaišiu mokydamasi ją suprast blush2.gif
Atsakyti
Vistoj man niekas nepatinka doh.gif Kvailas ir neiprastas man valdymas, bet laikui begant priprasti galima rolleyes.gif
Atsakyti
tai ką mums dabar daryt? norim pirkt dar vieną kompą o kiek pažiurejom visi dabar su vistom unsure.gif o mes nenorim jos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 03 17, 20:18)
tai ką mums dabar daryt? norim pirkt dar vieną kompą o kiek pažiurejom visi dabar su vistom  unsure.gif  o mes nenorim jos  verysad.gif

Niekada nepirk parduotuvėje siūlomų kompų(jau sukomplektuotų), bet prašyk, kad surinktų pagal tavo pageidavimą.
Atsakyti
O pas mus irgi Windows Vista. Blogų atsiliepimų neturiu viskas čiki smile.gif Viskas installinasi viskas veikia, savybės irgi geros laabai gera kontrolė ir gražiai atrodantis vaizdas.

Manau verta mirksiukas.gif . Nors čia kaip kam...
Atsakyti
QUOTE(SkyClouds @ 2008 03 22, 16:08)
laabai gera kontrolė ir gražiai atrodantis vaizdas.

kaip suprast "labai gera kontrolė"? biggrin.gif čia tas gerumas gal pasireiškia kai chot ubej nieko surast negali biggrin.gif
Papildyta:
ai beje pacituosiu komentarą apie merginas ir Vista:

"mergina dirbanti su Vista- tai nuolatinis "nieko nerandu" ir "man čia kažkas nesigauna" biggrin.gif
Atsakyti