vista taspat kaip motorola telefonas, grynas jovalas, privalumas kuri pastebejau tai patobulintas start mygtukas su paieska
nesenai ir aš įsigyjau laptopą su vista labai buvau prieš iš pradžių bet galų gale nusprendžiau pasilikt ją,aišku reikėjo įprasti,kol kas minusų nėra,tik 1,gal kokius kelis kertus yra užgesęs monitorius,ir turiu vėl įjungti iš naujo kompa,įjungiu,viskas like ką dariau taip ir nesuprantu kas čia jam ir dar nervuoja visokios papildomos lentelės,ne visada duoda persisiųsti ką noriu pasirodo minusų daugiau išvardinau matysiu kaip toliau bus,jei dar kokių bėdų bus,instaliuosiu xp
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 07, 13:52)
Žinau labai daug atvejų, kai vištoje skype atsijunginėja, meta errorus ir t.t. ...
Palemonai, mesk salin savo negatyvias nuotaikas... turiu Vista, turiu Skype ir viskas veikia labai gerai
turiu vista nuo pat jos atsiradimo pradzios, buvo keletas problemu,kad susipjaudavo su viena ar kita programa pvz: nero, bet ta nero yra kuom pakeist siaip man vista labai patinka, dirba puikiai, ir kaip cia skaiciau,kad skype luzta tai gryniausia nesamone, nes nei karto nebuvo nuluzes
QUOTE(rasike @ 2008 02 24, 10:18)
Palemonai, mesk salin savo negatyvias nuotaikas... turiu Vista, turiu Skype ir viskas veikia labai gerai
Nu nu ... Kažin ar ilgai ?
QUOTE(mergina05 @ 2008 02 24, 18:40)
turiu vista nuo pat jos atsiradimo pradzios, buvo keletas problemu,kad susipjaudavo su viena ar kita programa pvz: nero, bet ta nero yra kuom pakeist siaip man vista labai patinka, dirba puikiai, ir kaip cia skaiciau,kad skype luzta tai gryniausia nesamone, nes nei karto nebuvo nuluzes
man irgi su nero buvo problemu,bet nero8 puikiai tinka
vista turiu jau beveik metus,pries tai turejau windows98 ir sena kompa
dabar turiu gera kompa ir vista,todel nusiskundimu nesugalvoju,isskyrus galbut kad atsisiuntus ne pacias naujausias programas tenka paciai sukti galvele ka pakeisti nustatymuose kad veiktu,bet yra vistos forumai
na as jau biveik metus naudoju Windows Vista.. ispradziu tai sakiau isprotesiu,nes patys Windowsai keite savo garso nustatymus... na bet kai atsirado updeitai tai esu labai patenkinta. na aisku reikalinga greitas kompas..
Padėkit , nuo tos VISTOS baigiu išprotėti, nieko nesusigaudau iš pašto dėžutės parsisiunčiau dokumenta, DOC File, bet kai atidariau per Worda, nei vieno žodžio nėra, tik heroglifai , nu ką daryt? kaip paskaityti?
QUOTE(linuciuke @ 2008 03 12, 22:42)
Padėkit , nuo tos VISTOS baigiu išprotėti, nieko nesusigaudau iš pašto dėžutės parsisiunčiau dokumenta, DOC File, bet kai atidariau per Worda, nei vieno žodžio nėra, tik heroglifai , nu ką daryt? kaip paskaityti?
cia ne vista kalta o ofisas, koks pas tave ofisas ir koks dokumento pavadinimas *.doc ar *.docx
QUOTE(Andriuha @ 2008 03 13, 08:42)
cia ne vista kalta o ofisas, koks pas tave ofisas ir koks dokumento pavadinimas *.doc ar *.docx
DOC
bandžiau atidaryti per Microsoft Works - Works Word Processor.
QUOTE(linuciuke @ 2008 03 13, 23:11)
uzintaliok MS Office arba nemokama OpenOffice ir neturesi bedu, o dabar tau rekia kad paziuret ta faila konvertoti ji i *.wps Prasik, kad kas nors per savo worda perkonvertotu tau: save as>save tagert as ir pasirenki works 6.0-9.0
QUOTE(Andriuha @ 2008 03 14, 00:42)
uzintaliok MS Office arba nemokama OpenOffice ir neturesi bedu, o dabar tau rekia kad paziuret ta faila konvertoti ji i *.wps Prasik, kad kas nors per savo worda perkonvertotu tau: save as>save tagert as ir pasirenki works 6.0-9.0
Ačiū, bandysiu, jei kas nesigaus paklausiu.