Įkraunama...
Įkraunama...

Windows Vista

QUOTE(janone @ 2007 12 05, 12:26)
... . Toliau nezinau, jei bus blogai, reikes nusipirkt XP, ar ką?

Nebūtinai, kreipkis į tą kas turi xp cd ir perrašys.
Atsakyti
Man Vista neatidaro parsiustu Wordiniu failu,gal kas zinot kas cia galetu but unsure.gif nuotraukas gaunu,o wordiniu dokumentu -ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2008 02 17, 12:22)
Man Vista neatidaro parsiustu Wordiniu failu,gal kas zinot kas cia galetu but  unsure.gif nuotraukas gaunu,o wordiniu dokumentu -ne  doh.gif

Gal ofisas neinstaliuotas g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 02 17, 15:32)
Gal ofisas neinstaliuotas  g.gif ?

pirkau su instaliuota Vista,tai net nzn g.gif yra toks Microsoft Word works processor,tai ji atidarius,galiu rasyt ,tas pats kaip ir Worde,bet ar cia tas ar ne, ar tiesiog Word turi but? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 01, 12:35)
Taip paprastai ? Nereikėjo specialaus disko ?

paprastai tongue.gif visko, ko reikejo, turejom...

Atsakyti
Sveiki smile.gif Mano sūnus prieš kokia pusę metų pirko nešiojamą HP kompiuterį su Vista schmoll.gif ,tada net nepagalvojom,kad bus ta vista suinstaliuota schmoll.gif Jis nekenčia tos Vistos iki šiol !!! Kiek kartų bandė perinstaliuot į Xp ,bet niekur nerado visų draiverių parsisiųst.Gerai kad dar šalia yra senukas kompas su XP ,tai visas išsigelbėjimas thumbup.gif Manau,kaip sakė Palemonas,reikės paaukot tuos šimtą litų ir nešt pas gerą meistrą cool.gif
Atsakyti
Kad nuskaitytu worda reik instaliuot 2003 metu offisus,pas mane buvo ta pati problema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(funnygirl- @ 2008 02 20, 18:23)
Kad nuskaitytu worda reik instaliuot 2003 metu offisus,pas mane buvo ta pati problema mirksiukas.gif

Kvailas klausimas. O kodėl būtent 2003 ofisą?
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 02 20, 18:31)
Kvailas klausimas. O kodėl būtent 2003 ofisą?

na gali ir 2007 ax.gif
Atsakyti
Darbe man ruošiasi pakeisti kompiuterį. Manau, kad tikriausiai bus su Vista. g.gif Dažniausiai ruošiu dokumentus Worde ir Excelyje. Kažin bus suderinami seni su naujais? Ar turėsiu problemų?
Atsakyti
MS Word ir Excel dokumentus sugeba atidaryti turbūt visi ofisui skirti programų paketai. visai nebūtina tam instaliuoti naujausias MS Ofiso versijas. Susimeskit nemokamą OpenOffice ir vargo nematysite.

Beje, Word ir Exel yra atgyvenę standartai. Labai greitai viską darysime OpenDocument formate, kurio šiuo metu MS Office nesupranta. OpenDocument kaip standartą stumia ES, jis naudojamas dokumentu ruošimui ES institucijose, jį kaip standarta jau priiminėja ES valstybiu institucijos. Lietuva, aišku, velkasi kažkur gale.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2008 02 22, 12:04)
Beje, Word ir Exel yra atgyvenę standartai. Labai greitai viską darysime OpenDocument formate, kurio šiuo metu MS Office nesupranta. OpenDocument kaip standartą stumia ES, jis naudojamas dokumentu ruošimui ES institucijose, jį kaip standarta jau priiminėja ES valstybiu institucijos. Lietuva, aišku, velkasi kažkur gale.

Nesakyk, kad Lietuva velkasi kažkur gale schmoll.gif Yra dar toliau besivelkančių valstybių, priklausančių tai pačiai ES irnesakyk.gif
Atsakyti