Įkraunama...
Įkraunama...

Windows Vista

QUOTE(rozalinda @ 2007 11 08, 13:28)
Ačiū  4u.gif  Gal kartais galėtumėte parekomenduoti žmogų, kuris galėtų tai padaryti?  blush2.gif  ax.gif  mirksiukas.gif

Vilniuje neturiu galių. verysad.gif
Atsakyti
Naudoju Vista... nu tikras ššš..... taip stabdo, net kartais norisi kompa išmesti per langą g.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2007 11 11, 21:22)
Naudoju Vista... nu tikras ššš..... taip stabdo, net kartais norisi kompa išmesti per langą  g.gif

o kokia atmintis tavo kompo?

Man nestabdo, bet savaitgalį ta Vista labai išgąsdino.
Vakare, kai išjunginėjau laptopą, mačiau, kad kažkaip ne iki galo man išjungė kompą, o "užmigdė", nors išjunginėjau normaliai.
Ryte bandau įjungti - juodas ekranas. Tik pelytė matyti. Bandau išjungti, įjungti niekas nesikeičia.
Nuvežiau į garantinį aptarnavimą. Pasirodo Vista kompą ne išjungė, o tik "užmigdė" ir nebegalėjo pati išeiti iš šios būsenos. O man paprasčiausiai reikėjo ilgiau palaikyti tą išjungimo mygtuką iki kol kompas visiškai išsijungtų ir tada iš naujo įjungti. Bet pati pabijojau tą mygtuką ilgiau laikyti, nes buvau girdėjusi, kad stacionariam kompiuteriui tai gali pakenkti. O laptopui, pasirodo, nekenkia.
Dar vieną kartą buvo problemų su internetu. Pasiskambinau, pasakiau, kad Vista turiu. Tai pasakė, kad čia būna su Vista tokių problemų. Mes padėti negalime. Bandykite perkrauti kompiuterį. paprastai tai padeda. doh.gif Na, bet update'us susidėjau ir daugiau problemų su internetu nebuvo.
Tai tokios ir problemos su ta Vista. Išlenda kartais kokie netobulumai. Bet aš užsispyrusi ir pasiliksiu ją.
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2007 11 11, 21:22)
Naudoju Vista... nu tikras ššš..... taip stabdo, net kartais norisi kompa išmesti per langą  g.gif

pas mus tas pats: stabdo, stringa, uzluzta..... doh.gif gun_bandana.gif tai daugiau jos nenaudosim cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 13 lapkričio 2007 - 04:27
O su vista aš irgi niekaip nesusikalbu? Net nežinau kas yra.... nieko net atsisiųti neleidžia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 13 lapkričio 2007 - 11:08
Stabo, nestabdo, bet kai OS užima 8GB, tai man žiauru blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady_Hatora @ 2007 11 14, 09:51)
Stabo, nestabdo, bet kai OS užima 8GB, tai man žiauru  blink.gif  lotuliukas.gif

Jo, svoris žiaurus.
Atsakyti
Prasikeikiau as su ta Vista doh.gif nors dar tik antra diena ja teturiu doh.gif bet jau noriu savo buvusio XP cray.gif
siandien bandysim perinstaliuoti, gal gausis kas nors doh.gif
o kazin kaip bus su ta vieta... dabar Vistoj ~10GB tetelpa i D diska, o i C diska telpa ~240GB blink.gif blink.gif kazkaip keistai cia blink.gif tai ar XP man irgi taip pat bus ir reiks viska kist nebe i D, o i C diska blush2.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2007 11 29, 19:12)
Prasikeikiau as su ta Vista  doh.gif  nors dar tik antra diena ja teturiu  doh.gif  bet jau noriu savo buvusio XP cray.gif 
siandien bandysim perinstaliuoti, gal gausis kas nors  doh.gif
...

Užuojauta.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 29, 20:41)
Užuojauta.

Nereikia man uzuojautos biggrin.gif
Lengvai sekesi perinstaliuoti, bet neto nepasijungiam... vieno draiverio nerandam...
kazkokio LAN nerodo doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2007 11 30, 19:45)
Nereikia man uzuojautos  biggrin.gif
Lengvai sekesi perinstaliuoti, bet neto nepasijungiam... vieno draiverio nerandam...
kazkokio LAN nerodo  doh.gif  unsure.gif

Taip paprastai ? Nereikėjo specialaus disko ?
Atsakyti
Turiu irgi nekokiu atsiliepimu apie Vista.
Pirkau kompa su šia operacine sistema ir panaudojus pirma diena, pradeto kibti, teko net kelis kartus kartus perkraut kompa. Dabar jau kaip ir apsispratau, nebe taip stringa. Bet palyginus su Windows XP, kurie NIEKAD nekibdavo, tai esu nusivylus. Greicio man pakanka nors RAm tik 1GB. Toliau nezinau, jei bus blogai, reikes nusipirkt XP, ar ką?
Atsakyti