QUOTE(aukselisr @ 2007 11 11, 21:22)
Naudoju Vista... nu tikras ššš..... taip stabdo, net kartais norisi kompa išmesti per langą
o kokia atmintis tavo kompo?
Man nestabdo, bet savaitgalį ta Vista labai išgąsdino.
Vakare, kai išjunginėjau laptopą, mačiau, kad kažkaip ne iki galo man išjungė kompą, o "užmigdė", nors išjunginėjau normaliai.
Ryte bandau įjungti - juodas ekranas. Tik pelytė matyti. Bandau išjungti, įjungti niekas nesikeičia.
Nuvežiau į garantinį aptarnavimą. Pasirodo Vista kompą ne išjungė, o tik "užmigdė" ir nebegalėjo pati išeiti iš šios būsenos. O man paprasčiausiai reikėjo ilgiau palaikyti tą išjungimo mygtuką iki kol kompas visiškai išsijungtų ir tada iš naujo įjungti. Bet pati pabijojau tą mygtuką ilgiau laikyti, nes buvau girdėjusi, kad stacionariam kompiuteriui tai gali pakenkti. O laptopui, pasirodo, nekenkia.
Dar vieną kartą buvo problemų su internetu. Pasiskambinau, pasakiau, kad Vista turiu. Tai pasakė, kad čia būna su Vista tokių problemų. Mes padėti negalime. Bandykite perkrauti kompiuterį. paprastai tai padeda.
Na, bet update'us susidėjau ir daugiau problemų su internetu nebuvo.
Tai tokios ir problemos su ta Vista. Išlenda kartais kokie netobulumai. Bet aš užsispyrusi ir pasiliksiu ją.