Įkraunama...
Įkraunama...

Windows Vista

QUOTE(Auryte @ 2007 10 21, 12:31)
Draugaujam, nesibaram  ax.gif  Šiaip nesu iš tų, kur kompiuterio dideliems darbams reiktų, naudoju tik kursinių rašmui, muzikos klausimui, filmų žiūrėjimui, keliems žaidimams ir žinoma naršymui internete. Tai kol kas viskas normaliai.

Kadangi aš kompiuterį naudoju tokiems pat tikslams kaip ir Auryte, tai mes irgi draugaujam.. biggrin.gif gražus dizainas blush2.gif visokių naujovių iš estetinės pusės..
na aišku reikėjo priprasti, nes šiek tiek kitaip viskas išdėliota ax.gif bet vis tiek dedu pliusą mirksiukas.gif
Atsakyti
gal galit patarti iš kur skype į vistą atsisiųst? nesigauna man instaliuot skype pas save pc...
Atsakyti
QUOTE(softy @ 2007 11 06, 23:22)
gal galit patarti iš kur skype į vistą atsisiųst? nesigauna man instaliuot skype pas save pc...

Ir nesigaus, o jei ir gausis, tai gerai neveiks.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 07, 11:39)

kaip pastebėjau, tai visose savo žinutėse tik blogus atsiliepimus rašai doh.gif smile.gif
reiks pasiklausinėti žmonių iš kur gauti skype ax.gif
Atsakyti
QUOTE(softy @ 2007 11 07, 11:47)
kaip pastebėjau, tai visose savo žinutėse tik blogus atsiliepimus rašai  doh.gif  smile.gif 

Rašau teisybę.
Atsakyti
O man naujoji vista, tiesiog nuostabu thumbup.gif draugas jau daugiau kaip metai ja parsisiuntes turi, ir dar jokiu problemu neturejom ax.gif nORS IS PRADZIU TAI DAUG KO KLAUSINEJAU KAIP KAS , bet labai greitai pripratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 07, 12:02)
Rašau teisybę.

Aš taip pat apie vista gero galiu pasakyti tik vieną dalyką, tai kai paspaudi Start meniu, nereikia naršyti reikiamos programos, tiesiog reikia į paieškos laukely įrašyti pavadinimą arba jo dalį.

Tai vienintelis, mano manymu, geras dalykas iš M$ Vista OS.
Atsakyti
QUOTE(softy @ 2007 11 06, 23:22)

QUOTE(Palemonas @ 2007 11 07, 11:39)

Aš skype i Vista atsisiunčiau iš www.skype.lt ir viskas man normaliai susiinstaliavo ir normaliai veikia.

Šiaip galėčiau pasakyti, kad pakankamai viskas normaliai veikia, gal tik truputi stabdo. Aišku, jeigu tokio galingumo kompe butu Windows XP, tai viskas veiktu žyniai geriau thumbup.gif
Bet visdėlto galvoju Vista keisti į XP, kad kompas veiktu greičiau. Todėl mane domina toks dalykas: kaip ten su tuo perinstaliavimu, įmanona ar nelabai? g.gif ar viskas gerai veikia perinstaliavus? g.gif Perskaičiau visą temą, bet nelabai supratau, kas atsitinka su driver'iais perinstaliavus Windows'us. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozalinda @ 2007 11 07, 14:42)
Šiaip galėčiau pasakyti, kad pakankamai viskas normaliai veikia, gal tik truputi stabdo. Aišku, jeigu tokio galingumo kompe butu Windows XP, tai viskas veiktu žyniai geriau  thumbup.gif
Žinau labai daug atvejų, kai vištoje skype atsijunginėja, meta errorus ir t.t. ...

QUOTE(rozalinda @ 2007 11 07, 14:42)
...  domina toks dalykas: kaip ten su tuo perinstaliavimu, įmanona ar nelabai?  g.gif  ar viskas gerai veikia perinstaliavus?  g.gif Perskaičiau visą temą, bet nelabai supratau, kas atsitinka su driver'iais perinstaliavus Windows'us.  g.gif

Įmanoma, bet su senuoju xp disku yra problemų. Dabar MS pardavinėja reinstaliavimo diskus.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 07, 14:52)
Įmanoma, bet su senuoju xp disku yra problemų. Dabar MS pardavinėja reinstaliavimo diskus.

Gal galima būtų truputį plačiau apie tuos reinstaliavimo diskus ax.gif blush2.gif Gal kartais žinote kiek jie kainuoja ir kur juos įsigyti? g.gif blush2.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rozalinda @ 2007 11 08, 10:38)
... Gal kartais žinote kiek jie kainuoja ir kur juos įsigyti?    g.gif  blush2.gif  4u.gif

Apie 49 eurus, bet geriau susirasti ką nors jau turintį tą diską ir perinstaliuos už nedidelię kompensaciją. Šiaip apie 100 Lt tokia paslauga kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 08, 11:00)
Apie 49 eurus, bet geriau susirasti ką nors jau turintį tą diską ir perinstaliuos už nedidelię kompensaciją. Šiaip apie 100 Lt tokia paslauga kainuoja.

Ačiū 4u.gif Gal kartais galėtumėte parekomenduoti žmogų, kuris galėtų tai padaryti? blush2.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti