Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

išvis geriau nuotraukų savų į netą nedėt, nesaugu yra. Čia iš patirties sakau cool.gif
O aš ne visai iš šono stebėjau ax.gif, kai ką ir pakalbinau, ką spėjau rolleyes.gif

Bet iš tiesų, nelabai supratau kam tas susibūrimas buvo? Kad dirbtuves parodyt? Tas būtų arčiau tiesos, nes darbų nelabai buvo g.gif. ir tikrai, šio forumo vėlėjos, jūsų darbai nepralenkiami wub.gif
Atsakyti
Tai tik tiek verysad.gif Ir nieko smulkiau nepasakosit?
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 21, 23:44)
nebuvo tokios, cia Kandyse mus stebinciu buvo  cool.gif

kazkaip jautriai reaguojat g.gif sugarmejo visa kompanija, oranzine spalva ryskiausia, tik aklas nepastebetu.
nieko blogo rodos neparasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2007 02 21, 22:50)

Zodziu, gaila, akd neatvykai su mumis papezeti 4u.gif
O del Kandziu, nieko nepraradai, priejom isvados, kad dar yra (pasakysiu mandagiai) kur tobulet thumbup.gif
Dirbtuves ne kas.... neisivaizduoju, kaip ten reiktu velti.... schmoll.gif
Kai kurie darbeliai (buvo ir geru) is vis butu buve geriau, jeigu butu nerodomi....
Patiko veidrodzio remai, bet buvau tokius ir seniau maciusi ir paveikslas didelis buvo raudonas, tai va to nuotrauka galima idet tongue.gif Kitu is tiesu fotkiu su musu graziomis akimis, geriau nerodyti bigsmile.gif

Zodziu reziume:
cia SM profesionaliu TIEK IR TIEK doh.gif thumbup.gif nerealiu profesionaliu !
TAip, kad merginos, reik kurti Juodu ziurkiu bureli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2007 02 21, 23:50)

Na, į pirmą dalį gerokai pavėlavau (t.y. į kavinę), mat sukau ratus , neradau kur auto pastatyt...
Pasigoržėjau keliais darbeliais ir pavarčiau knygą apie sausą žmogėnų vėlimą ax.gif Spėjau kavos įkaušt su pienu ir psio, tada į "Kandis". Ten buvo dirbtuvių atidarymas oficialus, rodė filmuką apie jų darbus, projektus..taippat klipą.
Antrame aukste buvo dirbinių parodėlė, daugiausia papuošalai...na, jei atvirai, patiko vienas kitas darbelis, trūksta kruopštumo, tvarkingumo, na, nežinau...man tokios rankinės patiko nedidelės, gan storo karšinio sluoksnio. Paklausiau, ar dirba su sluoksna, tai lygtai taip, bet, rodos, nei vieno darbelio neaptikau g.gif ... Bet kai kurie darbai, pvz., ženkliukai man patiko. Savotiški ir originalūs...
Na, šiap iš esmės kai kurių darbų tikrai nepardavinėčiau unsure.gif Bet gi čia mano kuklia nuomone, aš ne ekspertė, tik erezijų skleidėja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juedita @ 2007 02 21, 22:58)
kazkaip jautriai reaguojat g.gif  sugarmejo visa kompanija, oranzine spalva ryskiausia, tik aklas nepastebetu.
nieko blogo rodos neparasiau ax.gif

Jautriai, dauguma po gimdymu arba nescios, zodziu hormonai 4u.gif
Taip, po pirmos vakaro dalies atejom, sunkiai radom, rodykle nurodyta buvo ir durys atidarytos i WC, tai va po to paskvatojimo ir igriuvom lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, kažkaip daug tų įspūdžių, laikas greit prabėgo,nespėjau aš gerai visko pas Kandis apžiūrėt, vis norėjosi su supermamytėm pabendraut, paplepėt,tai viskas atrodė taip paskubom, o laiko kaip ir pritrūko-gi galima kalbėt ir kalbėt(ai,tos moteriškės ax.gif ).
Džiaugiuosi be galo susipažinusi su Rooma, Aurelia, tapkute, balu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (kitas kaip ir pažinojau) Smagu ,kad tiek daug mūsų susirinko,gaila tik ,kad nebuvo galimybės su visom pabendraut,tiesiog vienas stalo galas nelabai pasiekė kito lotuliukas.gif

P.S.Aurelia, dėl hormonų tai tu čia- thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 21 vasario 2007 - 23:07
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 21, 23:01)
Na, į pirmą dalį gerokai pavėlavau (t.y. į kavinę), mat sukau ratus , neradau kur auto pastatyt...
Pasigoržėjau keliais darbeliais ir pavarčiau knygą apie sausą žmogėnų vėlimą ax.gif Spėjau kavos įkaušt su pienu ir psio, tada į "Kandis". Ten buvo dirbtuvių atidarymas oficialus, rodė filmuką apie jų darbus, projektus..taippat klipą.
Antrame aukste buvo dirbinių parodėlė, daugiausia papuošalai...na, jei atvirai, patiko vienas kitas darbelis, trūksta kruopštumo, tvarkingumo, na, nežinau...man tokios rankinės patiko nedidelės, gan storo karšinio sluoksnio. Paklausiau, ar dirba su sluoksna, tai lygtai taip, bet, rodos, nei vieno darbelio neaptikau g.gif ... Bet kai kurie darbai, pvz., ženkliukai man patiko. Savotiški ir originalūs...   
Na, šiap iš esmės kai kurių darbų tikrai nepardavinėčiau unsure.gif Bet gi čia mano kuklia nuomone, aš ne ekspertė, tik erezijų skleidėja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na ar toki zenkliuka isisegtum? Man tai doh.gif
Jauciasi tik vienos Kandies kruopstumas, na vienas stilius tvarkingas buvo, bet dauguma, tai kirvio darbas....
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 22, 00:05)
na ar toki zenkliuka isisegtum? Man tai  doh.gif
Jauciasi tik vienos Kandies kruopstumas, na vienas stilius tvarkingas buvo, bet dauguma, tai kirvio darbas....

Taip, o ką?Vaikams į kupriaką, į švarkelį, čia skonio reikalas, kartais karoliai ar įprastos segės jau nuobodu darosi..o čia nematyta, ir savotiška, sakyčiau...
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 21, 23:11)
Taip, o ką?Vaikams į kupriaką, į švarkelį, čia skonio reikalas, kartais karoliai ar įprastos segės jau nuobodu darosi..o čia nematyta, ir savotiška, sakyčiau...

na tikrai, gal skonio reikalas... blush2.gif Bet tie zenkliukai subadyti storiausia adata, duriai nerealus.... na tebunie faini.....
Atsakyti
Kadangi esu labai labai patenkinta gan ilgai trukusio "proceso" rezultatu , tai noriu pasirodyti ir pasigirti ax.gif

user posted image
Atsakyti
Na jo, tapau visų prieše, nes pasakaiu garsiai savo nuomonę, ech,vajė, nejaukiai jaučiausi ir tiek.... schmoll.gif
Įtariu, reik pasiilsėt, nes nuo bemiegių naktų stogs ried biggrin.gif
Atsakyti