išvis geriau nuotraukų savų į netą nedėt, nesaugu yra. Čia iš patirties sakau
O aš ne visai iš šono stebėjau , kai ką ir pakalbinau, ką spėjau
Bet iš tiesų, nelabai supratau kam tas susibūrimas buvo? Kad dirbtuves parodyt? Tas būtų arčiau tiesos, nes darbų nelabai buvo . ir tikrai, šio forumo vėlėjos, jūsų darbai nepralenkiami
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 21, 23:44)
nebuvo tokios, cia Kandyse mus stebinciu buvo
kazkaip jautriai reaguojat sugarmejo visa kompanija, oranzine spalva ryskiausia, tik aklas nepastebetu.
nieko blogo rodos neparasiau
QUOTE(rim@ @ 2007 02 21, 22:50)
Tai tik tiek Ir nieko smulkiau nepasakosit?
Zodziu, gaila, akd neatvykai su mumis papezeti
O del Kandziu, nieko nepraradai, priejom isvados, kad dar yra (pasakysiu mandagiai) kur tobulet
Dirbtuves ne kas.... neisivaizduoju, kaip ten reiktu velti....
Kai kurie darbeliai (buvo ir geru) is vis butu buve geriau, jeigu butu nerodomi....
Patiko veidrodzio remai, bet buvau tokius ir seniau maciusi ir paveikslas didelis buvo raudonas, tai va to nuotrauka galima idet Kitu is tiesu fotkiu su musu graziomis akimis, geriau nerodyti
Zodziu reziume:
cia SM profesionaliu TIEK IR TIEK nerealiu profesionaliu !
TAip, kad merginos, reik kurti Juodu ziurkiu bureli
QUOTE(rim@ @ 2007 02 21, 23:50)
Tai tik tiek Ir nieko smulkiau nepasakosit?
Na, į pirmą dalį gerokai pavėlavau (t.y. į kavinę), mat sukau ratus , neradau kur auto pastatyt...
Pasigoržėjau keliais darbeliais ir pavarčiau knygą apie sausą žmogėnų vėlimą Spėjau kavos įkaušt su pienu ir psio, tada į "Kandis". Ten buvo dirbtuvių atidarymas oficialus, rodė filmuką apie jų darbus, projektus..taippat klipą.
Antrame aukste buvo dirbinių parodėlė, daugiausia papuošalai...na, jei atvirai, patiko vienas kitas darbelis, trūksta kruopštumo, tvarkingumo, na, nežinau...man tokios rankinės patiko nedidelės, gan storo karšinio sluoksnio. Paklausiau, ar dirba su sluoksna, tai lygtai taip, bet, rodos, nei vieno darbelio neaptikau ... Bet kai kurie darbai, pvz., ženkliukai man patiko. Savotiški ir originalūs...
Na, šiap iš esmės kai kurių darbų tikrai nepardavinėčiau Bet gi čia mano kuklia nuomone, aš ne ekspertė, tik erezijų skleidėja
QUOTE(juedita @ 2007 02 21, 22:58)
kazkaip jautriai reaguojat sugarmejo visa kompanija, oranzine spalva ryskiausia, tik aklas nepastebetu.
Jautriai, dauguma po gimdymu arba nescios, zodziu hormonai
Taip, po pirmos vakaro dalies atejom, sunkiai radom, rodykle nurodyta buvo ir durys atidarytos i WC, tai va po to paskvatojimo ir igriuvom
Na, kažkaip daug tų įspūdžių, laikas greit prabėgo,nespėjau aš gerai visko pas Kandis apžiūrėt, vis norėjosi su supermamytėm pabendraut, paplepėt,tai viskas atrodė taip paskubom, o laiko kaip ir pritrūko-gi galima kalbėt ir kalbėt(ai,tos moteriškės ).
Džiaugiuosi be galo susipažinusi su Rooma, Aurelia, tapkute, balu (kitas kaip ir pažinojau) Smagu ,kad tiek daug mūsų susirinko,gaila tik ,kad nebuvo galimybės su visom pabendraut,tiesiog vienas stalo galas nelabai pasiekė kito
P.S.Aurelia, dėl hormonų tai tu čia-
Džiaugiuosi be galo susipažinusi su Rooma, Aurelia, tapkute, balu (kitas kaip ir pažinojau) Smagu ,kad tiek daug mūsų susirinko,gaila tik ,kad nebuvo galimybės su visom pabendraut,tiesiog vienas stalo galas nelabai pasiekė kito
P.S.Aurelia, dėl hormonų tai tu čia-
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 21, 23:01)
Na, į pirmą dalį gerokai pavėlavau (t.y. į kavinę), mat sukau ratus , neradau kur auto pastatyt...
Pasigoržėjau keliais darbeliais ir pavarčiau knygą apie sausą žmogėnų vėlimą Spėjau kavos įkaušt su pienu ir psio, tada į "Kandis". Ten buvo dirbtuvių atidarymas oficialus, rodė filmuką apie jų darbus, projektus..taippat klipą.
Antrame aukste buvo dirbinių parodėlė, daugiausia papuošalai...na, jei atvirai, patiko vienas kitas darbelis, trūksta kruopštumo, tvarkingumo, na, nežinau...man tokios rankinės patiko nedidelės, gan storo karšinio sluoksnio. Paklausiau, ar dirba su sluoksna, tai lygtai taip, bet, rodos, nei vieno darbelio neaptikau ... Bet kai kurie darbai, pvz., ženkliukai man patiko. Savotiški ir originalūs...
Na, šiap iš esmės kai kurių darbų tikrai nepardavinėčiau Bet gi čia mano kuklia nuomone, aš ne ekspertė, tik erezijų skleidėja
na ar toki zenkliuka isisegtum? Man tai
Jauciasi tik vienos Kandies kruopstumas, na vienas stilius tvarkingas buvo, bet dauguma, tai kirvio darbas....
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 22, 00:05)
na ar toki zenkliuka isisegtum? Man tai
Jauciasi tik vienos Kandies kruopstumas, na vienas stilius tvarkingas buvo, bet dauguma, tai kirvio darbas....
Taip, o ką?Vaikams į kupriaką, į švarkelį, čia skonio reikalas, kartais karoliai ar įprastos segės jau nuobodu darosi..o čia nematyta, ir savotiška, sakyčiau...
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 21, 23:11)
Taip, o ką?Vaikams į kupriaką, į švarkelį, čia skonio reikalas, kartais karoliai ar įprastos segės jau nuobodu darosi..o čia nematyta, ir savotiška, sakyčiau...
na tikrai, gal skonio reikalas... Bet tie zenkliukai subadyti storiausia adata, duriai nerealus.... na tebunie faini.....
Na jo, tapau visų prieše, nes pasakaiu garsiai savo nuomonę, ech,vajė, nejaukiai jaučiausi ir tiek....
Įtariu, reik pasiilsėt, nes nuo bemiegių naktų stogs ried
Įtariu, reik pasiilsėt, nes nuo bemiegių naktų stogs ried