Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(uups @ 2007 02 21, 17:18)
nono.gif vishtytes negerai,-   pasnikas shiandien...viena ish 3 svarbiausiu pasniko dienu,- pelenu diena...kaip ir priklauso gurgianciais pilvais vaiksciot tongue.gif

aa...visciuka norejau pagirt,- kazkas naujo, nematyto, ryshkaus ir mielo thumbup.gif

Ot... Aš kai pirmos komunijos nepriėjus, o krikšto neatsimenu tai religiniai įsitikinimai mano valgymo įpročių nekeičia tongue.gif 4u.gif Be to, jau per pusryčius sugriekijau ax.gif
Ašarėlės viščiukas ir man labai labai labai gražutis, dar nematytas thumbup.gif thumbup.gif Aš už vištytę ir jos giminaičius visada lotuliukas.gif lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 21 vasario 2007 - 16:26
QUOTE(uups @ 2007 02 21, 16:18)
nono.gif vishtytes negerai,-  pasnikas shiandien...viena ish 3 svarbiausiu pasniko dienu,- pelenu diena...kaip ir priklauso gurgianciais pilvais vaiksciot tongue.gif

aa...visciuka norejau pagirt,- kazkas naujo, nematyto, ryshkaus ir mielo thumbup.gif

o man viščiuko kojytes labiausiai patiko. už idėją. darbelių nebegiriu, nes jau pačiai gėdą kaip užsuktai kartoti tą patį ax.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Uups, ir as su tuo valgiu sugriesijau, ale net kasnis uzstrigo kai paskaiciau tavo posta 4u.gif
Lauksim ka apie tas kandis jus pripasakosit, o tie paveikslai tai nuostabiai nuostabiausi wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 02 21, 17:29)

koks gražus bigsmile.gif
Na va, turėsiu ką Vėlykų Bobutei padovanoti, nes jau nesugalvojau ką šiais metais dovanot mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkoks „pravalas“ šiandien šitam forume – Linada su maistais ir vėlimais erzina, Uups pasninkais nervina (ir pasako tai į pavakarę, kada griekų jau pridaryta per pusryčius ir pietus) doh.gif Persiprašau, čia ne į temą, bet negaliu keptų bulvių kvapo atsikratyt – Linada, žagsėsi šį vakarą...
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 02 21, 16:29)
Uups, ir as su tuo valgiu sugriesijau, ale net kasnis uzstrigo kai paskaiciau tavo posta 4u.gif
Lauksim ka apie tas kandis jus pripasakosit, o tie paveikslai tai nuostabiai nuostabiausi  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nu zinokit ir as ka tik vistos prikirtau lotuliukas.gif
Mano busimas sijonas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 02 21, 17:36)
Kažkoks „pravalas“ šiandien šitam forume – Linada su maistais ir vėlimais erzina, Uups pasninkais nervina (ir pasako tai į pavakarę, kada griekų jau pridaryta per pusryčius ir pietus) doh.gif  Persiprašau, čia ne į temą, bet negaliu keptų bulvių kvapo atsikratyt – Linada, žagsėsi šį vakarą...

Aha, aha, žagsės lotuliukas.gif tongue.gif
saullute labai gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 21 vasario 2007 - 16:42
Saullute, kodėl „būsimas“; toks gražus
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 02 21, 16:36)
Kažkoks „pravalas“ šiandien šitam forume – Linada su maistais ir vėlimais erzina, Uups pasninkais nervina (ir pasako tai į pavakarę, kada griekų jau pridaryta per pusryčius ir pietus) doh.gif  Persiprašau, čia ne į temą, bet negaliu keptų bulvių kvapo atsikratyt – Linada, žagsėsi šį vakarą...

QUOTE(Rubberneck @ 2007 02 21, 16:39)
Aha, aha, žagsės  lotuliukas.gif  tongue.gif
saullute labai gražu  wub.gif

nu va, šitaip už gerą idėją vakarienei atsimokat....aš alučiu užgersiu ir nustosiu wink.gif
Atsakyti
Žiūrėkit pas rusaites kokį linksmą rankinuką parodė - pagamintas Nepale mirksiukas.gifuser posted image
Atsakyti
velykom pakvipo biggrin.gif

o mes su mazium jau bulves keptas kapojam apsilaizydami lotuliukas.gif

linada, gundytoja tu, kazko alaus skonio uzsimaniau irgi, nors siaip jo negeriu, reiks vaziuot pirkt bealkoholio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o tasiukas tikrai linksmas. ale tiek kamuoliuku velt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilke: 21 vasario 2007 - 16:50