Aš irgi tik tuos bačiukus spėjau pamatyti
O šifoninių skarelių galima kokiose dėvėtose papigiai rasti, reikės pasidairyti kada.
Va sali nueliau siandien.. Bonbonkea- ir vel neryskiu spalvu zaismas.. O ka daryt- ziema uz lango...) nair kliento norai, be abejo..
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 02, 00:28)
Va sali nueliau siandien.. Bonbonkea- ir vel neryskiu spalvu zaismas.. O ka daryt- ziema uz lango...) nair kliento norai, be abejo..
Ex išdykėle plikais papukais fuotagrafuojies, aš net per vilnas matau
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 01, 23:48)
Ex išdykėle plikais papukais fuotagrafuojies, aš net per vilnas matau
ale gi ir įžvalgumas
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 02, 00:28)
Labai gražus šalis
Manau labai tiktų prie vienos rankinės iš rankinių konkurso
Diva, sitas salis man pats paciausias
Megstu klasikines spalvas Ant silko velei?
Megstu klasikines spalvas Ant silko velei?
ievuschka vis laukiau jo pasirodant, įdomu buvo, kaip "išsisuksi" - šauniai pavyko
*Diva* -tapciukai kai visada, tik šį kartą labai spalva patiko. matyt tokia mano nuotaika ir norisi kažko tokio - nes ir parduotuvėse į tokius atspalvius vis dairausi. o šalis man pasirodė labai sunkus. labiau įpleduką panašus, na ne įšalį, o tokią skraistę, kuria labai miela apsigaubti.
rim@ - nu jau devynmečio sagę tai ir aš įsigyčiau, ir en už 3 lt šaunuoliai tavo berniukai
gugile - o kodėl į rankinių konkursą nepretendavai? būtum balsų surinkus
*Diva* -tapciukai kai visada, tik šį kartą labai spalva patiko. matyt tokia mano nuotaika ir norisi kažko tokio - nes ir parduotuvėse į tokius atspalvius vis dairausi. o šalis man pasirodė labai sunkus. labiau įpleduką panašus, na ne įšalį, o tokią skraistę, kuria labai miela apsigaubti.
rim@ - nu jau devynmečio sagę tai ir aš įsigyčiau, ir en už 3 lt šaunuoliai tavo berniukai
gugile - o kodėl į rankinių konkursą nepretendavai? būtum balsų surinkus
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 01, 23:28)
tu mane pribaigsi su tom spalvom Šalis gražus, bet jau pavasarinė nuotaika prasidėjo,tai norėtųsi kažko lengvesnio... na bet aplodismentai tau už puikų darbą
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.