Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Vilke @ 2007 02 21, 15:46)
cia metodas vadinasi akvarelinis wink.gif daryta misria technika su adatom ir slapiai smile.gif

O gal žinai viso darbo eigą, gal bandžius esi?
Atsakyti
ne, nesu ax.gif galiu tik isivaizduoti
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 02 21, 15:44)
oi tu, linada, visus erzini  lotuliukas.gif jetus kaip as valgyti noriu, o ji apie meistriskai iskeptas bulves  doh.gif  lotuliukas.gif

essen.gif: aš soti ir laiminga - keptom bulvėm ir raugintais kopūstais tongue.gif užtai mėgaujuosi interneto platybių siūlomais malonumais
ievuschka - žinok net neskaičiau, nes vistiek nežadu tuo užsiimti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 02 21, 17:58)
essen.gif: aš soti ir laiminga - keptom bulvėm ir raugintais kopūstais tongue.gif užtai mėgaujuosi interneto platybių siūlomais malonumais
ievuschka - žinok net neskaičiau, nes vistiek nežadu tuo užsiimti wink.gif

user posted image
nu nelaiko nervai. einu bulviu skusti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilke: 21 vasario 2007 - 16:04
Linada, o aš ir bulbių meistriškai iškept nemoku, sužlugdei mane galutinai verysad.gif , be to valgyt noriu į darbo pabaigąąąąąąą
Atsakyti
laugh.gif jo, geras bulvių iškepimas - kaip koks etalonas smile.gif bet gal kiaušinius skaniai išverdi
ievuschka - aprašyta labai abstrakčiai, kad adatėlėm vėlimas kombinuotas su šlapiu ir kad autorė atrado kažkokį būda. kviečia į paskaitas laugh.gif
Atsakyti
Na, bulvių kepimo meistre, sugundei lotuliukas.gif Varysiu po darbo namo bulvių skust ir kept. biggrin.gif
Prikirtus ir velimo aukštumų siekti nebreikes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bus ramuuuu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Baikit apie maistą gun_bandana.gif
Žmonės darbe gurgiančiais pilvais sėdi verysad.gif O namie laukia makaronai su vištyte user posted image
Gal pavyks ištempti iki Baltų Kandžių pabaigos, nes nesinori kavinėse leisti pinigų, kai namie skanumynų pilna user posted image Iki susitikimo ten 4u.gif
Atsakyti
Ašarėle, labai gražūs darbeliai...Lelija labai patiko, o mašinytė mano sūnų sužavėtų ir dar viščiukas labai nuotaikingas. Šaunuolė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2007 02 21, 16:14)
Baikit apie maistą  gun_bandana.gif
Žmonės darbe gurgiančiais pilvais sėdi  verysad.gif O namie laukia makaronai su vištyte  user posted image
Gal pavyks ištempti iki Baltų Kandžių pabaigos, nes nesinori kavinėse leisti pinigų, kai namie skanumynų pilna  user posted image Iki susitikimo ten  4u.gif

tai žmonėm, blogai laugh.gif aš kai žmogaus draugas, tai va namie su vaiku sėdžiu ir valgau laugh.gif
prisiminiau studentiškus laikus ir taaaaaip skanu. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2007 02 21, 14:14)
Žmonės darbe gurgiančiais pilvais sėdi  verysad.gif O namie laukia makaronai su vištyte  user posted image

nono.gif vishtytes negerai,- pasnikas shiandien...viena ish 3 svarbiausiu pasniko dienu,- pelenu diena...kaip ir priklauso gurgianciais pilvais vaiksciot tongue.gif

aa...visciuka norejau pagirt,- kazkas naujo, nematyto, ryshkaus ir mielo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 21 vasario 2007 - 16:19
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 21, 15:44)
Ach,tu nenaudėle, nu nu nu lotuliukas.gif
Bet jau mašiniukas ir cipukas kokio grožio  wub.gif  nepyk, bet teks turbūt vogt ax.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Vok mirksiukas.gif .

QUOTE(Ametiste @ 2007 02 21, 16:16)
Ašarėle, labai gražūs darbeliai...Lelija labai patiko, o mašinytė mano sūnų sužavėtų ir dar viščiukas labai nuotaikingas. Šaunuolė smile.gif

aciuks.gif aciuks.gif flirt.gif

uups ačiū už pagyras viščiukui.

Nesulaukiu darbo pabaigos, noriuuuuuuuuuuuuuuu valgyyyyyt essen.gif . Kiek šiandien veltiniautojų bulves keps lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 21 vasario 2007 - 16:23