QUOTE(Katinytis @ 2007 03 01, 13:43)
Ziogas - vel nuo kedes nukritau, baciukai garbaniai
.
Na as galvoju , kad veliu dar tik pusantru metu , gal ir stropiai kiekviena diena, bet juk ar galiu sakyt, kad as jau viska zinanti, viska maciusi ir tarkim esu "veltinio bamba", kuri jau velia 5 metus, nepyk DOSETH bet cia pati kazkada sakei, kad esi veltinio bamba
. Juk realiai iki tokio zmogaus man dar oi kaip toli, galbut ne fantazija ir ismone, bet kalbu apie technologine veltinio puse su visokiom gudrybem.

Na as galvoju , kad veliu dar tik pusantru metu , gal ir stropiai kiekviena diena, bet juk ar galiu sakyt, kad as jau viska zinanti, viska maciusi ir tarkim esu "veltinio bamba", kuri jau velia 5 metus, nepyk DOSETH bet cia pati kazkada sakei, kad esi veltinio bamba

Laba vakarėli,
Užvirsiu košės

Na kad bamba esu čia jau ne mano išmislas, o vilkės, kai buvo juodojoj stadijoj.

Per baltų kandžių dirbtuvių atidarymą, buvo atėjusi tavo klijantė, su tavo darbo rankine. Buvo apgraibyta, rankinė. Veltiniui trūksta mechaninių judesių. Nemanau kad reikia pykti už mano tiesmukiškumą

Pažvelkit į Divos tapkutes, ar matosi vilnos sruogelės? Ne. Va ir rankinės tokios turi būti. Juk jos trinamos intensyviai, tai ir turi atlaikyti.
Papildyta:
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 01, 13:04)
Ir žiogelis, ir bačiukai liuksiški
O aš kankinu tą šalį ir bijau, kad jau gadinu
Dar mažė kaip tyčia nemiega šiandien ilgiau, tai viena ranka ją laikau, o kita trinu, dar didžioji burnon balioną kiša, kad pūsčiau
Chaosas 

O aš kankinu tą šalį ir bijau, kad jau gadinu

Jei darai tapkes, paėmusi kloti šalį būtinai sugadinsi

Jei darai šalį, paėmei daryti rankinę, sugadinsi dėl 2kl. per plonai suklosi ar nedavelsi, antroji klaida visalaik pataisoma iki tol kol neisiuvai pamušalo