Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Katinytis @ 2007 03 01, 13:43)
Ziogas - vel nuo kedes nukritau,  baciukai garbaniai  thumbup.gif.
Na as galvoju , kad veliu dar tik pusantru metu , gal ir stropiai kiekviena diena, bet juk ar galiu sakyt, kad as jau viska zinanti, viska maciusi ir tarkim esu "veltinio bamba", kuri jau velia 5 metus, nepyk DOSETH bet cia pati kazkada sakei, kad esi veltinio bamba  smile.gif . Juk realiai iki tokio zmogaus man dar oi kaip toli, galbut ne fantazija ir ismone, bet kalbu apie technologine veltinio puse su visokiom gudrybem.

Laba vakarėli,
Užvirsiu košės blush2.gif
Na kad bamba esu čia jau ne mano išmislas, o vilkės, kai buvo juodojoj stadijoj. lotuliukas.gif O man dabar prikolas mirksiukas.gif kartais pagalvoju, kad perdaug išmanau, gal visai teisybė rolleyes.gif biggrin.gif
Per baltų kandžių dirbtuvių atidarymą, buvo atėjusi tavo klijantė, su tavo darbo rankine. Buvo apgraibyta, rankinė. Veltiniui trūksta mechaninių judesių. Nemanau kad reikia pykti už mano tiesmukiškumą mirksiukas.gif
Pažvelkit į Divos tapkutes, ar matosi vilnos sruogelės? Ne. Va ir rankinės tokios turi būti. Juk jos trinamos intensyviai, tai ir turi atlaikyti.

Papildyta:
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 01, 13:04)
Ir žiogelis, ir bačiukai liuksiški thumbup.gif
O aš kankinu tą šalį ir bijau, kad jau gadinu verysad.gif Dar mažė kaip tyčia nemiega šiandien ilgiau, tai viena ranka ją laikau, o kita trinu, dar didžioji burnon balioną kiša, kad pūsčiau lotuliukas.gif  Chaosas doh.gif

Jei darai tapkes, paėmusi kloti šalį būtinai sugadinsi verysad.gif dėl 2 kalidų, per storai suklosi arba pervelsi cool.gif
Jei darai šalį, paėmei daryti rankinę, sugadinsi dėl 2kl. per plonai suklosi ar nedavelsi, antroji klaida visalaik pataisoma iki tol kol neisiuvai pamušalo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 03 01, 21:07)
na nuo to kad darbelio autorių atpažinti galima turbūt niekur nepabėgsim, visos čia lankosi ir nieko nepadarysi...

ievuschka aš tam kad nepamirščiau tai visur tuo pačiu registruojus nes kitaip tai nekas butu, su atmintim jau  negerai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o cia jusu teismui atiduosiu ta savo pirmaja rankine, pagaliau isisiuvau pamušalą... tai daba jau taip džiaugiuosi...

o čia dar ir dukrai pirmąjąį savo žaisliuka subadžiau (ties nulaužiau 2 adatas) bet rezultatu irgi patenkinta, gi sau ne pardavimui, o dar pirmi darbeliai blush2.gif (tie is didesniu ne karolių)

Labai graži rankinė thumbup.gif man kažkaip viskas,kas siuvinėjimu dekoruota-prie širdies wub.gif

O dėl veltiniautojų forumo-tai man irgi atrodė,kad tuo pačiu vardu buvau prisiregistravus, ale neatidarė, tai teko iš naujo registruotis(gal slaptažodis koks ne toks buvo? g.gif )

QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 01, 21:50)
Kaip gražu thumbup.gif  wub.gif  Puikūs darbai!!!
Rankine tikrai neatrodo kad pirmoji smile.gif
o mano pirmasis rankinukas pas siuveja, siuvasi pamušalą   tongue.gif

kai įsisius rankiniukas pamušaliuką, prašom pasirodyti biggrin.gif Ir, beje, kur siuvėją radai?
Vieną labai kruopščią siuvėjėlę ir man rekomendavo, bet dar nežinau, nei kaip siuva, nei kiek ima. Gal kitą savaitę rankinę velsiu, tai pasidomėsiu.
Atsakyti
Nu ką pasakyti apie žiogą, GRAŽUOLIS
Tapkulės thumbup.gif
Rankinė ir puiki, ir kokybiška kaip pirmam kartui biggrin.gif
O vaikų darbelei, tai su b. kandim gali į parodą nešti lotuliukas.gif Jei rimčiau, neblogi, žinant kad jaunoji karta ir dirba su veltiniu biggrin.gif
Atsakyti
kai įsisius rankiniukas pamušaliuką, prašom pasirodyti biggrin.gif Ir, beje, kur siuvėją radai?
Vieną labai kruopščią siuvėjėlę ir man rekomendavo, bet dar nežinau, nei kaip siuva, nei kiek ima. Gal kitą savaitę rankinę velsiu, tai pasidomėsiu.
[/quote]

Kolegė darbe parekomendavo.
Būtumėt jūs matę mano "zyliojimus" po visas Klaipėdos siuvyklas doh.gif
Niekas nenori apsiimti - krapštymosi daug, o užmokestis mažas g.gif
Atsakyti
Teisybę Doseth susakė, net mano nevykusio šiandienos darbo nemačius lotuliukas.gif Per storai sudėjau vilną, o paskui dar ir pervėliau - išėjo stori veilokiniai blynai ant lengvučio šifono doh.gif Bet aš užsispyrusi - padarysiu pertraukėlę kuriam laikui ir bandysiu kada vėl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 01, 23:18)
Teisybę Doseth susakė, net mano nevykusio šiandienos darbo nemačius lotuliukas.gif  Per storai sudėjau vilną, o paskui dar ir pervėliau - išėjo stori veilokiniai blynai ant lengvučio šifono doh.gif Bet aš užsispyrusi - padarysiu pertraukėlę kuriam laikui ir bandysiu kada vėl smile.gif

Tik kai darysi kitą kartą daryk ant marlės, mirksiukas.gif širdala ne taip skaudės.
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 01, 23:18)
Teisybę Doseth susakė, net mano nevykusio šiandienos darbo nemačius lotuliukas.gif  Per storai sudėjau vilną, o paskui dar ir pervėliau - išėjo stori veilokiniai blynai ant lengvučio šifono doh.gif Bet aš užsispyrusi - padarysiu pertraukėlę kuriam laikui ir bandysiu kada vėl smile.gif

Nesisielok, vat aš tai turiu šilkinį šalį, kuri gali pastatyti į kampą blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na zinau, kad pasiusit senesniu temu skaityti, ale bandysiu klausti neskaicius... Ar kuri esat velus kepure i pirti? Gal turit pavz. ir kaip velet, nes labai jau pirstai niesti.
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2007 03 01, 23:35)
Na zinau, kad pasiusit senesniu temu skaityti, ale bandysiu klausti neskaicius... Ar kuri esat velus kepure i pirti? Gal turit pavz. ir kaip velet, nes labai jau pirstai niesti.

Gal si nuoroda pades ? mirksiukas.gif
http://community.liv...2096.html?nc=11
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 01, 23:25)
Nesisielok, vat aš tai turiu šilkinį šalį, kuri gali pastatyti į kampą  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pamiršau paminėti, tavo babaužukas fainas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 01, 23:39)
Pamiršau paminėti, tavo babaužukas fainas ax.gif

Dekui! Malonus dalykas pagyros mirksiukas.gif

O PER LTV APIE VELTINIU VELIMA PASAKOJA!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 01 kovo 2007 - 22:45
aha... mačiau... kažkurios forumietės bačiukus rodė 4u.gif
Atsakyti