Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(tapkute @ 2007 03 01, 11:16)
Dar norėčiau visoms paskelbti, kad veltinio forume vyksta RANKINIŲ KONKURAS 4u.gif Kviečiame visas balsuoti  smile.gif

Na dar kartą apie rankinių konkursą smile.gif Kažkas klausė smile.gif
O aš tai visuose konkursuose taip - kas man gražu, už tą ir balsuoju 4u.gif
Atsakyti
Ir aš taip prabalsavau - vertinau tai kas prie dūšios labiausiai, ką patiktų labiausiai pačiai turėti. Bet dabar galvoju gal ir ne visai teisingai – gal turėtų būti vertinamas ir darbo atlikimo kokybė? Bet vėl gi problema – kas ta visažinė komisija? (vertintojais gali būti tokie meistrai kaip DOSETH, Diva ir kitos puikiosios vėlėjos). Iš tikrųjų tai jaučiuosi neturinti teisės balsuoti ir vertinti kitų, neturėdama tam nei patirties, nei žinių. Nu aš čia ne į temą, persirašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2007 03 01, 14:55)

Segės (devynmečio)

blink.gif Aš be žodžių, nu bičai pavaro.... thumbup.gif
Atsakyti
na berniukai darbuojasi super thumbup.gif
labai grazus ziogas 4u.gif pamirsau pagirti, su adatom neturiu kantrybes baksnoti, o tiek grozybiu jus visos pridarot drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagiriamuosius žodžius mano žiogui aciuks.gif
Visai įdomu buvo pabandyt, bet laiko tai sugaišau doh.gif Turbūt tapkiukus ar kokią nedidelę rankinę galima buvo per tą laiką nuvelt lotuliukas.gif

Peržiūrėjau rankines ,pateiktas konkursėliui.Tai tikrai-pradedančiųjų rankinės atrodo,kaip gerokai pažengusiųjų biggrin.gif Buvau pamiršus savo vardą ir slaptažodį,tai teko iš naujo prisiregistruoti lotuliukas.gif dar nebalsavau, peržiūrėsiu dar kartą, tada. O kai kurių rankinių autorius galima ir nuspėti pagal braižą ir stiliuką ax.gif
Atsakyti
man tai mėlyna iš pažengusiųjų pažystama..be vardo,tačiau firminis piešinukas uždėtas biggrin.gif ... o ir arbūzinei kyla įtarimų dėl autoinių thumbup.gif tesių...
Atsakyti
Iš tiesų labai daug gražių rankinių pradedančiosios privėlė, gal iš tiesų buvo neivertinti sugebejimai. Ateičiai manau reiktu rengti bendrą konkursą, neišskiriant lygiu ax.gif

Arbūzinės rankinės braižas manau visoms yra pažįstamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mėlynos autorę aš irgi atpažinau, o arbūzinės ne unsure.gif O šviesi vilnelė iš ABC vakarykščio pirkimo veliasi puikiai thumbup.gif
Atsakyti
na nuo to kad darbelio autorių atpažinti galima turbūt niekur nepabėgsim, visos čia lankosi ir nieko nepadarysi...

ievuschka aš tam kad nepamirščiau tai visur tuo pačiu registruojus nes kitaip tai nekas butu, su atmintim jau negerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o cia jusu teismui atiduosiu ta savo pirmaja rankine, pagaliau isisiuvau pamušalą... tai daba jau taip džiaugiuosi...

user posted image

o čia dar ir dukrai pirmąjąį savo žaisliuka subadžiau (ties nulaužiau 2 adatas) bet rezultatu irgi patenkinta, gi sau ne pardavimui, o dar pirmi darbeliai blush2.gif (tie is didesniu ne karolių)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 01 kovo 2007 - 21:10
Gugile, drasiai savo rankine i konkursa galejai deti, labai fainas spalvu zaismas
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 03 01, 21:07)
na nuo to kad darbelio autorių atpažinti galima turbūt niekur nepabėgsim, visos čia lankosi ir nieko nepadarysi...

ievuschka aš tam kad nepamirščiau tai visur tuo pačiu registruojus nes kitaip tai nekas butu, su atmintim jau  negerai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o cia jusu teismui atiduosiu ta savo pirmaja rankine, pagaliau isisiuvau pamušalą... tai daba jau taip džiaugiuosi...
http://i98.photobuck...8991136x852.jpg

o čia dar ir dukrai pirmąjąį savo žaisliuka subadžiau (ties nulaužiau 2 adatas) bet rezultatu irgi patenkinta, gi sau ne pardavimui, o dar pirmi darbeliai blush2.gif (tie is didesniu ne karolių)
http://i98.photobuck...8941136x852.jpg

Jau rankinuko grožis!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif Fantastiškas thumbup.gif Ir spalvos ir raštai wub.gif Niekada nepasakyčiau, kad pirmasis mirksiukas.gif
Ir žaisliukas gražus labai smile.gif Tik nelabai suprantu... Čia vėžlys? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 03 01, 22:07)

ievuschka aš tam kad nepamirščiau tai visur tuo pačiu registruojus nes kitaip tai nekas butu, su atmintim jau  negerai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip gražu thumbup.gif wub.gif Puikūs darbai!!!
Rankine tikrai neatrodo kad pirmoji smile.gif
o mano pirmasis rankinukas pas siuveja, siuvasi pamušalą tongue.gif
Atsakyti