Ir aš taip prabalsavau - vertinau tai kas prie dūšios labiausiai, ką patiktų labiausiai pačiai turėti. Bet dabar galvoju gal ir ne visai teisingai gal turėtų būti vertinamas ir darbo atlikimo kokybė? Bet vėl gi problema kas ta visažinė komisija? (vertintojais gali būti tokie meistrai kaip DOSETH, Diva ir kitos puikiosios vėlėjos). Iš tikrųjų tai jaučiuosi neturinti teisės balsuoti ir vertinti kitų, neturėdama tam nei patirties, nei žinių. Nu aš čia ne į temą, persirašau
Ačiū visoms už pagiriamuosius žodžius mano žiogui Visai įdomu buvo pabandyt, bet laiko tai sugaišau Turbūt tapkiukus ar kokią nedidelę rankinę galima buvo per tą laiką nuvelt
Peržiūrėjau rankines ,pateiktas konkursėliui.Tai tikrai-pradedančiųjų rankinės atrodo,kaip gerokai pažengusiųjų Buvau pamiršus savo vardą ir slaptažodį,tai teko iš naujo prisiregistruoti dar nebalsavau, peržiūrėsiu dar kartą, tada. O kai kurių rankinių autorius galima ir nuspėti pagal braižą ir stiliuką
Iš tiesų labai daug gražių rankinių pradedančiosios privėlė, gal iš tiesų buvo neivertinti sugebejimai. Ateičiai manau reiktu rengti bendrą konkursą, neišskiriant lygiu
Arbūzinės rankinės braižas manau visoms yra pažįstamas
na nuo to kad darbelio autorių atpažinti galima turbūt niekur nepabėgsim, visos čia lankosi ir nieko nepadarysi...
ievuschka aš tam kad nepamirščiau tai visur tuo pačiu registruojus nes kitaip tai nekas butu, su atmintim jau negerai
o cia jusu teismui atiduosiu ta savo pirmaja rankine, pagaliau isisiuvau pamušalą... tai daba jau taip džiaugiuosi...
o čia dar ir dukrai pirmąjąį savo žaisliuka subadžiau (ties nulaužiau 2 adatas) bet rezultatu irgi patenkinta, gi sau ne pardavimui, o dar pirmi darbeliai (tie is didesniu ne karolių)
na nuo to kad darbelio autorių atpažinti galima turbūt niekur nepabėgsim, visos čia lankosi ir nieko nepadarysi...
ievuschka aš tam kad nepamirščiau tai visur tuo pačiu registruojus nes kitaip tai nekas butu, su atmintim jau negerai
o cia jusu teismui atiduosiu ta savo pirmaja rankine, pagaliau isisiuvau pamušalą... tai daba jau taip džiaugiuosi... http://i98.photobuck...8991136x852.jpg
o čia dar ir dukrai pirmąjąį savo žaisliuka subadžiau (ties nulaužiau 2 adatas) bet rezultatu irgi patenkinta, gi sau ne pardavimui, o dar pirmi darbeliai (tie is didesniu ne karolių) http://i98.photobuck...8941136x852.jpg
Jau rankinuko grožis!!!!! Fantastiškas Ir spalvos ir raštai Niekada nepasakyčiau, kad pirmasis
Ir žaisliukas gražus labai Tik nelabai suprantu... Čia vėžlys?
o cia jusu teismui atiduosiu ta savo pirmaja rankine, pagaliau isisiuvau pamušalą... tai daba jau taip džiaugiuosi...
o čia dar ir dukrai pirmąjąį savo žaisliuka subadžiau (ties nulaužiau 2 adatas) bet rezultatu irgi patenkinta, gi sau ne pardavimui, o dar pirmi darbeliai (tie is didesniu ne karolių)