tai turbut ir neverta konkursuose skirstyti i pradedancias ir pazengusias nebent suveltu bumbuliuku konkurse
ievuschka, tavo žiogas vasarą artina
Puikiai subaksnotas
Puikiai subaksnotas
QUOTE(Vilke @ 2007 03 01, 13:08)
tai turbut ir neverta konkursuose skirstyti i pradedancias ir pazengusias nebent suveltu bumbuliuku konkurse
nu kaip merginos save kur priskyre ten ir prirašiau... o man vienai nusprest kuri pažengusi kuri ne tikrai sunku (nerinksi dar atskiros komisijos nustatyti kas pradedančoji kas pažengusi) juolab kad pačios patirtis dar tokia mažulytė... savo balsus tai atidaviau už man labiausiai patikusias ir kurias tikrai nešiočiau, ir visai nežiūrėjau ar ten gerai jau suvelta ar ne...
QUOTE(gugile @ 2007 03 01, 13:16)
savo balsus tai atidaviau už man labiausiai patikusias ir kurias tikrai nešiočiau, ir visai nežiūrėjau ar ten gerai jau suvelta ar ne...
aš irgi
Gal gali man kas nors veltinio forume į klausimą apie rankines atsakyti ? Ten kažko retai kas užsuka toks įspūdis o rašyti po du kartus viską ir čia ir ten - beryše
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 01, 13:17)
aš irgi
Gal gali man kas nors veltinio forume į klausimą apie rankines atsakyti ? Ten kažko retai kas užsuka toks įspūdis o rašyti po du kartus viską ir čia ir ten - beryše
o tai kad neradau nei vieno neatsakyto klausimo...
QUOTE(gugile @ 2007 03 01, 15:16)
nu kaip merginos save kur priskyre ten ir prirašiau... o man vienai nusprest kuri pažengusi kuri ne tikrai sunku (nerinksi dar atskiros komisijos nustatyti kas pradedančoji kas pažengusi) juolab kad pačios patirtis dar tokia mažulytė... savo balsus tai atidaviau už man labiausiai patikusias ir kurias tikrai nešiočiau, ir visai nežiūrėjau ar ten gerai jau suvelta ar ne...
na as irgi pagal tokius kriterijus vertinau
QUOTE(gugile @ 2007 03 01, 13:23)
o tai kad neradau nei vieno neatsakyto klausimo...
kol čia virkavau ir atsakė; ačiū už rūpestį O tai kai dariau kosmetinę, tai toks nizgrabnas storas dekoras gavosi, nors dėliojau gan plonai ir ant šlapio pagrindo Įtariu padarysiu kokių 10 kosmetinių, tada jau rankinę velti ryšiuos
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 01, 10:35)
Čia apie kandis kalba ėjo, turiu aš ir tokių gyvūnų, bet va vienas naujas toks trumpam apsigyveno
Nerealus žiogas , labai kruopščiai padarytas
o kur tas rankines galima pamatyt?
QUOTE(Katinytis @ 2007 03 01, 12:43)
Ziogas - vel nuo kedes nukritau, baciukai garbaniai .
Na as galvoju , kad veliu dar tik pusantru metu , gal ir stropiai kiekviena diena, bet juk ar galiu sakyt, kad as jau viska zinanti, viska maciusi ir tarkim esu "veltinio bamba", kuri jau velia 5 metus, nepyk DOSETH bet cia pati kazkada sakei, kad esi veltinio bamba . Juk realiai iki tokio zmogaus man dar oi kaip toli, galbut ne fantazija ir ismone, bet kalbu apie technologine veltinio puse su visokiom gudrybem.
Na as galvoju , kad veliu dar tik pusantru metu , gal ir stropiai kiekviena diena, bet juk ar galiu sakyt, kad as jau viska zinanti, viska maciusi ir tarkim esu "veltinio bamba", kuri jau velia 5 metus, nepyk DOSETH bet cia pati kazkada sakei, kad esi veltinio bamba . Juk realiai iki tokio zmogaus man dar oi kaip toli, galbut ne fantazija ir ismone, bet kalbu apie technologine veltinio puse su visokiom gudrybem.
Oj Katinyti, tai tu jau profe pagal isdirbi, su stazu, as tai tiksliai apskaiciuosiu, su vilna pradejau draugauti gruodi praeitu metu, bet padariusi slepetes padejau ja pusei metu tikrai ir nejudinau o dabar vel tik nuo gruodizo bendrauju ir tai buna pertrauku po savaite siandien zadu baigti didyji uzssakyma, tai zusiimsiu sau maloniais dalykais