Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

tai turbut ir neverta konkursuose skirstyti i pradedancias ir pazengusias biggrin.gif nebent suveltu bumbuliuku konkurse lotuliukas.gif
Atsakyti
ievuschka, tavo žiogas vasarą artina smile.gif
Puikiai subaksnotas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 01, 13:08)
tai turbut ir neverta konkursuose skirstyti i pradedancias ir pazengusias  biggrin.gif nebent suveltu bumbuliuku konkurse  lotuliukas.gif

nu kaip merginos save kur priskyre ten ir prirašiau... blush2.gif o man vienai nusprest kuri pažengusi kuri ne tikrai sunku (nerinksi dar atskiros komisijos nustatyti kas pradedančoji kas pažengusi) lotuliukas.gif juolab kad pačios patirtis dar tokia mažulytė... ax.gif savo balsus tai atidaviau už man labiausiai patikusias ir kurias tikrai nešiočiau, ir visai nežiūrėjau ar ten gerai jau suvelta ar ne... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 03 01, 13:16)
savo balsus tai atidaviau už man labiausiai patikusias ir kurias tikrai nešiočiau, ir visai nežiūrėjau ar ten gerai jau suvelta ar ne...  4u.gif

aš irgi drinks_cheers.gif

Gal gali man kas nors veltinio forume į klausimą apie rankines atsakyti ? ax.gif Ten kažko retai kas užsuka toks įspūdis verysad.gif o rašyti po du kartus viską ir čia ir ten - beryše biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzinyte: 01 kovo 2007 - 13:19
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 01, 13:17)
aš irgi  drinks_cheers.gif

Gal gali man kas nors veltinio forume į klausimą apie rankines atsakyti ?  ax.gif  Ten kažko retai kas užsuka toks įspūdis  verysad.gif o rašyti po du kartus viską ir čia ir ten - beryše  biggrin.gif

o tai kad neradau nei vieno neatsakyto klausimo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 03 01, 15:16)
nu kaip merginos save kur priskyre ten ir prirašiau... blush2.gif o man vienai nusprest kuri pažengusi kuri ne tikrai sunku (nerinksi dar atskiros komisijos nustatyti kas pradedančoji kas pažengusi)  lotuliukas.gif juolab kad pačios patirtis dar tokia mažulytė...  ax.gif savo balsus tai atidaviau už man labiausiai patikusias ir kurias tikrai nešiočiau, ir visai nežiūrėjau ar ten gerai jau suvelta ar ne...  4u.gif

na as irgi pagal tokius kriterijus vertinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 03 01, 13:23)
o tai kad neradau nei vieno neatsakyto klausimo... blush2.gif

kol čia virkavau ir atsakė; ačiū už rūpestį wub.gif O tai kai dariau kosmetinę, tai toks nizgrabnas storas dekoras gavosi, nors dėliojau gan plonai ir ant šlapio pagrindo verysad.gif Įtariu padarysiu kokių 10 kosmetinių, tada jau rankinę velti ryšiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 01, 10:35)
Čia apie kandis kalba ėjo, turiu aš ir tokių gyvūnų, bet va vienas naujas toks trumpam apsigyveno
user posted image

user posted image

Nerealus žiogas wub.gif , labai kruopščiai padarytas
Atsakyti
Labai patiko žiogas 4u.gif
Mano vaikis Kaziuko mugei ruošiasi, jau toks noras pinigėlių užsidirbti. Visus tris litus žada gauti už karolius lotuliukas.gif Natur produkt:
user posted image
Šią savaitę vaikinai labai gerai obuoliukus valgė cool.gif
Segės (devynmečio)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 01 kovo 2007 - 15:23
rim@, pamainą vėlėjoms augini thumbup.gif
Atsakyti
o kur tas rankines galima pamatyt? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 03 01, 12:43)
Ziogas - vel nuo kedes nukritau,  baciukai garbaniai  thumbup.gif.
Na as galvoju , kad veliu dar tik pusantru metu , gal ir stropiai kiekviena diena, bet juk ar galiu sakyt, kad as jau viska zinanti, viska maciusi ir tarkim esu "veltinio bamba", kuri jau velia 5 metus, nepyk DOSETH bet cia pati kazkada sakei, kad esi veltinio bamba  smile.gif . Juk realiai iki tokio zmogaus man dar oi kaip toli, galbut ne fantazija ir ismone, bet kalbu apie technologine veltinio puse su visokiom gudrybem.

Oj Katinyti, tai tu jau profe pagal isdirbi, su stazu, as tai tiksliai apskaiciuosiu, su vilna pradejau draugauti gruodi praeitu metu, bet padariusi slepetes padejau ja pusei metu tikrai ir nejudinau schmoll.gif o dabar vel tik nuo gruodizo bendrauju ir tai buna pertrauku po savaite ax.gif siandien zadu baigti didyji uzssakyma, tai zusiimsiu sau maloniais dalykais tongue.gif
Atsakyti