Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(ievuschka @ 2007 03 01, 10:35)
Ką gavom? Aš nieko negavau  verysad.gif

Čia apie kandis kalba ėjo, turiu aš ir tokių gyvūnų, bet va vienas naujas toks trumpam apsigyveno
user posted image

user posted image

dar grazesnis butu jei ir galvai butum suteikusi reljefiskumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 01, 11:35)
Ką gavom? Aš nieko negavau  verysad.gif

Čia apie kandis kalba ėjo, turiu aš ir tokių gyvūnų, bet va vienas naujas toks trumpam apsigyveno
user posted image

user posted image

Labai simpatiškas žiogelis, gal ir griežia smile.gif
Atsakyti
*Diva* gerai kad nedalyvavai, o tai būtų iškart nuspręsta kas laimės biggrin.gif nors ten yra keli ir rimti konkurentai ax.gif wub.gif gražūs bačiukai, bet aš pasiilgau tavo spalvotų fantazijų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 03 01, 12:21)
*Diva* gerai kad nedalyvavai, o tai būtų iškart nuspręsta kas laimės  biggrin.gif  nors ten yra keli ir rimti konkurentai  ax.gif  wub.gif gražūs bačiukai, bet aš pasiilgau tavo spalvotų fantazijų rolleyes.gif

O del laimejimo- visai ne faktas. Ir isvis- man ten pradedanciuju darbai daug grazesni uz pazengusiu kai kurie.. Tai kokios jos tada pradedanciosios,kyla klausimas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 01 kovo 2007 - 11:42
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 01, 11:25)
vat blin,kad sikart ne visai spalvota fantazija.. Nors man tai labai patinka. Na, kai pafotkins- nors cia pasigirsiu..
O del laimejimo- visai ne faktas. Ir isvis- man ten pradedanciuju darbai daug grazesni uz pazengusiu kai kurie.. Tai kokios jos tada pradedanciosios,kyla klausimas..

aha , man rodos dalyves noredamos pradedanciuju konkursa laimet (tipo mazesni reikalavimai) priskyre save ten tongue.gif Tikrai darbai sako, kad kai kurios senai pazengusios thumbup.gif Reikejo plakt viska i viena kruva man rodos, vistiek is "pradedanciuju" butu laimeje rolleyes.gif
Atsakyti
nu as irgi paziurejau ir pagalvojau, ar nesumaise, kur pazengusios, o kur pradedancios g.gif o siaip tai reiketu kazkaip kriterijus aiskiau pazangumo apibrezti. nes jei zmogus pvz velia pusmeti stropiai, ir galvoja, kad jam mokytis ir mokytis, kad dar nieko cia nemoka, tai jis save gali ir prie pradedanciuju prisiskirti lotuliukas.gif nors toli grazu jau taip nera. gi priklauso nuo zmogaus poziurio i save wink.gif jei labai savikritiskas, tai pazengusiu niekad gali ir netapti smile.gif
o siaip, tai jau prabalsavau biggrin.gif
Atsakyti
Ievuchka, koks fainas žiogiukas, kaip iš Bugs Life thumbup.gif
Diva, apie tavo tapkeles jau žodžiū pritrūksta wub.gif
Atsakyti
Ir žiogelis, ir bačiukai liuksiški thumbup.gif
O aš kankinu tą šalį ir bijau, kad jau gadinu verysad.gif Dar mažė kaip tyčia nemiega šiandien ilgiau, tai viena ranka ją laikau, o kita trinu, dar didžioji burnon balioną kiša, kad pūsčiau lotuliukas.gif Chaosas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 01, 11:34)
nu as irgi paziurejau ir pagalvojau, ar nesumaise, kur pazengusios, o kur pradedancios g.gif o siaip tai reiketu kazkaip kriterijus aiskiau pazangumo apibrezti. nes jei zmogus pvz velia pusmeti stropiai, ir galvoja, kad jam mokytis ir mokytis, kad dar nieko cia nemoka, tai jis save gali ir prie pradedanciuju prisiskirti  lotuliukas.gif nors toli grazu jau taip nera. gi priklauso nuo zmogaus poziurio i save wink.gif jei labai savikritiskas, tai pazengusiu niekad gali ir netapti smile.gif
o siaip, tai jau prabalsavau  biggrin.gif

na manau, jei moki daugiau nei bumbuliuka, jau gali vadintis pazengusiuoju, prisiminkim, kokie kursai buvo pradedanciuju ir pazengusiuju smile.gif Slapias velimas yra pazengusiuju kursuose, bent jau taip buvo, kai as lankiau preis metus rolleyes.gif
Na ir as esu tik 2 rankines nuvelus, ale prie pradedanciuju saves nebepriskirciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 01, 13:04)
Ir žiogelis, ir bačiukai liuksiški thumbup.gif
O aš kankinu tą šalį ir bijau, kad jau gadinu verysad.gif Dar mažė kaip tyčia nemiega šiandien ilgiau, tai viena ranka ją laikau, o kita trinu, dar didžioji burnon balioną kiša, kad pūsčiau lotuliukas.gif  Chaosas doh.gif

o kuom klaviatura maigai?smile.gif))))))))))))) lotuliukas.gif

aS ir maze dsiandien bandziau i balkona ismest, tai tokio protesto sulaukiau.. tai gyvenam ant ranku..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 01 kovo 2007 - 12:28
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 01, 13:26)
o kuom klaviatura maigai?smile.gif))))))))))))) lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tai kai beveldama susinervinu, ateinu pertraukėlę padaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Ziogas - vel nuo kedes nukritau, baciukai garbaniai thumbup.gif.
Na as galvoju , kad veliu dar tik pusantru metu , gal ir stropiai kiekviena diena, bet juk ar galiu sakyt, kad as jau viska zinanti, viska maciusi ir tarkim esu "veltinio bamba", kuri jau velia 5 metus, nepyk DOSETH bet cia pati kazkada sakei, kad esi veltinio bamba smile.gif . Juk realiai iki tokio zmogaus man dar oi kaip toli, galbut ne fantazija ir ismone, bet kalbu apie technologine veltinio puse su visokiom gudrybem.
Atsakyti