QUOTE(Sansara @ 2007 02 28, 17:33)
velti batukai ir kilimėliai labai slidinėja ant grindų, tai kad neslystų padai, padengiami lateksu. tada batukai iš pačiūžų virsta jaukiomis tapkutėmis visas batukas nedengiamas. tik padas ir ilgiau nedyla, ir saugiau, ir patogiau
Man įdomu ar neprakaituoja koja ? Lateksas juk oro nepraleidžia
QUOTE(DOSETH @ 2007 02 28, 18:06)
O ką aš sakiau kažkada vilną pardavinės kas sugalvojęs
Čia vilnelė tikrai ne iš N Zelandijos. Iš zelandijos labai plona 21 ir mažesnio mikrono. O didesnio mikrono, jau Merinosų aveliu auginamų Europoje.
Kodėl? ogi todėl kad Europos oro sąlygos šaltesnės, ir jų plaukas storesnis. Neišmaščiau pasakojo žmogus velentis 30metų Ir dar pas mus merinosų avelėms dažnai lūžta kojelės, dėl per sunkaus svorio. Mat jų plaukas ilgas, o kai prisigeria vandens dar labiau apsunksta ir neatlaiko svorio.
Čia vilnelė tikrai ne iš N Zelandijos. Iš zelandijos labai plona 21 ir mažesnio mikrono. O didesnio mikrono, jau Merinosų aveliu auginamų Europoje.
Kodėl? ogi todėl kad Europos oro sąlygos šaltesnės, ir jų plaukas storesnis. Neišmaščiau pasakojo žmogus velentis 30metų Ir dar pas mus merinosų avelėms dažnai lūžta kojelės, dėl per sunkaus svorio. Mat jų plaukas ilgas, o kai prisigeria vandens dar labiau apsunksta ir neatlaiko svorio.
Na ten skelbime (tik ankstesniam) ir rašė, kad kažkiek ( mažai) tų mikronų. Man tai labiausiai kaina užkliuvo. Kažkaip nesitiki 4,5 už 100 g - merinosų vilna Na, kad ir paprasta vilna vistiek pigu labai
QUOTE(Rubberneck @ 2007 02 28, 22:09)
Susipažinkite -NAMINUKAS.
Gyvena spintoje, dirba kandžių vaikytoju, nes ypatingai kvepia levandų eteriniu aliejumi
Gyvena spintoje, dirba kandžių vaikytoju, nes ypatingai kvepia levandų eteriniu aliejumi
AAJAJAJJAJAJ koks fainas