Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Sansara @ 2007 02 28, 17:33)
velti batukai ir kilimėliai labai slidinėja ant grindų, tai kad neslystų padai, padengiami lateksu. tada batukai iš pačiūžų virsta jaukiomis tapkutėmis  mirksiukas.gif visas batukas nedengiamas. tik padas  mirksiukas.gif ir ilgiau nedyla, ir saugiau, ir patogiau

Man įdomu ar neprakaituoja koja ? Lateksas juk oro nepraleidžia g.gif
QUOTE(DOSETH @ 2007 02 28, 18:06)
O ką aš sakiau kažkada biggrin.gif  vilną pardavinės kas sugalvojęs ax.gif
Čia vilnelė tikrai ne iš N Zelandijos. Iš zelandijos labai plona 21 ir mažesnio mikrono. O didesnio mikrono, jau  Merinosų aveliu auginamų Europoje.
Kodėl? ogi todėl kad Europos oro sąlygos šaltesnės, ir jų plaukas storesnis. Neišmaščiau mirksiukas.gif pasakojo žmogus velentis 30metų ax.gif  Ir dar pas mus merinosų avelėms dažnai lūžta kojelės, dėl per sunkaus svorio. Mat jų plaukas ilgas, o kai prisigeria vandens dar labiau apsunksta ir neatlaiko svorio. verysad.gif

Na ten skelbime (tik ankstesniam) ir rašė, kad kažkiek ( mažai) tų mikronų. Man tai labiausiai kaina užkliuvo. Kažkaip nesitiki 4,5 už 100 g - merinosų vilna blink.gif Na, kad ir paprasta vilna vistiek pigu labai g.gif
QUOTE(Rubberneck @ 2007 02 28, 22:09)
Susipažinkite -NAMINUKAS.
Gyvena spintoje, dirba kandžių vaikytoju, nes ypatingai kvepia levandų eteriniu aliejumi 4u.gif

AAJAJAJJAJAJ koks fainas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus mano babaužiui 4u.gif
bonbonkea kandys ėda viską, gali sukapoti net ir sintetinį rūbelį. Levandų kvapas jas šiek tiek atbaido, nemėgsto jos levandų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 01 kovo 2007 - 08:45
QUOTE(DOSETH @ 2007 02 28, 20:06)

Vilnos spalva nepasikeičia.
Aš turėjau latekso iš Danijos jis geresnis nei iš Vokietijos. Daniškasis išdžiūvus pasidaro skaidrus, o Vokiškasis kaip su snargleis nuteptas rolleyes.gif  nusivyliau. Na po padais nieks nežiūri, svarbu kad atliktų tai ko tikimės biggrin.gif  mirksiukas.gif

Padukus tepliojau su vokišku lateksu, tai būtent taip ir atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Katinyčio - katinukai, Rubberneck - naminukas thumbup.gif labai labai labai gražučiai.
Atsakyti
gavot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 03 01, 10:24)

Ką gavom? Aš nieko negavau verysad.gif

Čia apie kandis kalba ėjo, turiu aš ir tokių gyvūnų, bet va vienas naujas toks trumpam apsigyveno

user posted image

user posted image
Atsakyti
tai dar turėtum gauti pagal visą logiką rolleyes.gif mūsų aptarinėtą vilnelę reklamuoja rolleyes.gif
koks gražus žiogelis wub.gif
Atsakyti
ievuschka, super žiogelis wub.gif , labai kruopščiai subaksnojai thumbup.gif .
Atsakyti
[quote=ievuschka,2007 03 01, 10:35]
Čia apie kandis kalba ėjo, turiu aš ir tokių gyvūnų, bet va vienas naujas toks trumpam apsigyveno
IEVUSCHKA kaip ir visada-kruopštumo įsikūnijimas. Smagu žiūrėti į tavo darbelius. 4u.gif Na nepasakysiu nieko naujo-ŠAUNUOLĖ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 03 01, 00:26)
man tai įdomu... vilną papraštai sukandelėja, bet ar sukandelės vilna kepianti levandų eteriniu aliejumi? biggrin.gif

kandim daug kvapu nepatinka, o ypac kedru medzio - tai galima iskvepinti kedro eteriniu aliejum biggrin.gif nors manau, kad levandu jom ne ka maziau nepatinka biggrin.gif

QUOTE(murzinyte @ 2007 03 01, 10:23)
Man įdomu ar neprakaituoja koja ? Lateksas juk oro nepraleidžia  g.gif
Na ten skelbime (tik ankstesniam) ir rašė, kad kažkiek ( mažai) tų mikronų. Man tai labiausiai kaina užkliuvo. Kažkaip nesitiki 4,5 už 100 g - merinosų vilna  blink.gif Na, kad ir paprasta vilna vistiek pigu labai  g.gif
AAJAJAJJAJAJ koks fainas  wub.gif  wub.gif

kiek skaiciau atsiliepimu, tai nesiskundzia prakaitavimu. nors siaip siulo tada tepti ne visa paduka, o zigzagais pada ispuosti - ir neslys, ir kvepuos biggrin.gif

QUOTE(Minesota @ 2007 03 01, 11:10)
Padukus tepliojau su vokišku lateksu, tai būtent taip ir atrodo  drinks_cheers.gif

siaip lateksa galima maisyti su norimos spalvos dazais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 01, 10:35)
Ką gavom? Aš nieko negavau  verysad.gif

http://i106.photobuc...MS/IMG_2953.jpg
http://i106.photobuc...MS/IMG_2970.jpg

Koks gražus dailus ir tikroviškas wub.gif wub.gif Šiaip didelių žiogų bijau, bet šitas labai mielas thumbup.gif wub.gif

Dar norėčiau visoms paskelbti, kad veltinio forume vyksta RANKINIŲ KONKURAS 4u.gif Kviečiame visas balsuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 01 kovo 2007 - 11:20
4u.gif

o man dienos susimaise.. zadejau tam rankiniu konkurse dalyvauti ir tasike dziusta ir 110 proc buvau isitikinus kad siandien vasario 28.. eisiu skandintis..smile.gif)))))
nu nors batus tada parodysiu.. cia dekoras su garbanelemis taip atrodo..smile.gif))

user posted image

user posted image

Ievuschka- fainas gyvuniuks.. vasarinis toks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 01 kovo 2007 - 11:23