Man rodos pas Doseth sita:
http://www.amazon.de...1579905420/ref=
[/quote]
Taip šita
Papildyta:
QUOTE(knopkė @ 2007 02 28, 15:34)
Nee
po Kalėdų kai prasidėjo mokslų ir darbo maratonas, tai nelabai spėju skaitinėti, peržiūrėjau diską, tai daug kas aiškiau pasidarė
Biblioteka tai būtų gerai
tik vat problema, aš iš Klaipėdos, o visos daug maž iš Vilniaus
O knygas aš tai mėgstu kaupti, kaip hamiakas
Kur matai problemą
Ateik ir pasižiūrėsi tos knygos, per kursus visa laik duodu pasižvalgyti, o jei ir fotiką atsineši....
Papildyta:
QUOTE(murzinyte @ 2007 02 28, 17:49)
Gal pirko kuri nors ?
Merinosų vilna
O ką aš sakiau kažkada
vilną pardavinės kas sugalvojęs
Čia vilnelė tikrai ne iš N Zelandijos. Iš zelandijos labai plona 21 ir mažesnio mikrono. O didesnio mikrono, jau Merinosų aveliu auginamų Europoje.
Kodėl? ogi todėl kad Europos oro sąlygos šaltesnės, ir jų plaukas storesnis. Neišmaščiau
pasakojo žmogus velentis 30metų
Ir dar pas mus merinosų avelėms dažnai lūžta kojelės, dėl per sunkaus svorio. Mat jų plaukas ilgas, o kai prisigeria vandens dar labiau apsunksta ir neatlaiko svorio.
Papildyta:
QUOTE(ramkos @ 2007 02 28, 18:14)
Vat as ir galvojau, kam naudojamas lateksas, kai vilnos fabrike maciau parduodama. Ar teisingai supratau, kad naudojant lateksa, vilna pasidaro lyg gumine. O spalva vilnos ar nepasikeicia nuo jo?
Vilnos spalva nepasikeičia.
Aš turėjau latekso iš Danijos jis geresnis nei iš Vokietijos. Daniškasis išdžiūvus pasidaro skaidrus, o Vokiškasis kaip su snargleis nuteptas
nusivyliau. Na po padais nieks nežiūri, svarbu kad atliktų tai ko tikimės
Papildyta:
Dėl knygų. Reiktų atsargiau, kartais viršelis labai gražus, bet naudos nelabai daug.