Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(knopkė @ 2007 02 28, 12:34)
Nee schmoll.gif  po Kalėdų kai prasidėjo mokslų ir darbo maratonas, tai nelabai spėju skaitinėti, peržiūrėjau diską, tai daug kas aiškiau pasidarė wub.gif

Biblioteka tai būtų gerai thumbup.gif  tik vat problema, aš iš Klaipėdos, o visos daug maž iš Vilniaus ax.gif

O knygas aš tai mėgstu kaupti, kaip hamiakas  hihihi.gif

nenusivylei, reiskia biggrin.gif
Gaila, kad ne vilniete,- butu lengviau,- pavartytu merginos ir zinotu ar nori tokios,ar ne rolleyes.gif
Atsakyti

Pavonija, gal zhinai ar veliasi shviesios spalveles?
[/quote]
Ne, nes tik siandien pirkau, rytoj, rankoves pasiraitosiu ir tapsnosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Velykine kompozicija thumbup.gif .
Rytas prasidejo nesekme ir siandien nezinau ar beliesiu vilna verysad.gif , turbut eisiu su karoliukais zaist 4u.gif
Ne nu, zmones , taip negalima. Man kaip tik reikia geltonos vilnos, tai bac ir jos yra o nuvaziuot tai nera kaip g.gif . Matyt ne mano diena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 28 vasario 2007 - 15:09
QUOTE(pavonija @ 2007 02 28, 13:04)
Ne, nes tik siandien pirkau, rytoj, rankoves pasiraitosiu ir tapsnosiu lotuliukas.gif

praneshk vieshai, aa...? ba pas mane visas maishas nesiveliancios ish ABC doh.gif

QUOTE(Katinytis @ 2007 02 28, 13:06)
Ne nu, zmones , taip negalima. Man kaip tik reikia geltonos vilnos, tai bac ir jos yra  o nuvaziuot tai nera kaip  g.gif . Matyt ne mano diena  smile.gif

aha, zhaisk su karoliukais,-kur kas geriau,nei velt tongue.gif ax.gif blush2.gif juolab, zmones eilej stovi rolleyes.gif
o vilna gi gal siandien nepasibaigs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 28 vasario 2007 - 15:14
QUOTE(Minesota @ 2007 02 28, 14:42)
Išbandžiau lateksą ant tapkių padukų.  Na, iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad padukai labai patikimi.  Dabar tapcės bus naudojamos pagal paskirtį, kaip nešiosis pamatysiu.  Bet kuriuo atveju, laiko žymiai mažiau reikia nei odinių padukų prisiuvimui.    4u.gif

O iš kur latexo gavai ? ax.gif

Merginos tik pažiūrėkit kokios KNYGOS (dar krūva psl. gale) doh.gif ir visos japonų kalba blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
NUUU VISKASSS devil.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_smilie.gif
aš tų knygų prisižiūrėjau ir man nervai N E A T L A I K Ė lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 28 vasario 2007 - 15:40
Bet knygo fotkėse kokią fainą idėją pamačiau ( bent man tai buvo naujiena) - velti aplankai knygoms, užrašinėms. thumbup.gif Dovanoms darysiu "tolko piesnia" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 02 28, 17:26)
O iš kur latexo gavai ?  ax.gif

Merginos tik pažiūrėkit kokios KNYGOS (dar krūva psl. gale)  doh.gif ir visos japonų kalba  blink.gif  lotuliukas.gif

Nesakysiu iš kur gavau tongue.gif blush2.gif

Šiaip žinau, kad pas Doseth ir "vilnos fabrike" galima užsisakyti 4u.gif .

Labai subtilūs daikteliai tose japoniškose knygose. Kai kurios rankinės labai gražiai pasiuvinėtos. wub.gif

Atsakyti
o man labai liux pasirode maudymosi plausines - net jei ne jos buvo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 02 28, 15:53)
Nesakysiu iš kur gavau   tongue.gif  blush2.gif

Šiaip žinau, kad pas Doseth ir "vilnos fabrike" galima užsisakyti  4u.gif  .

Labai subtilūs daikteliai tose japoniškose knygose.  Kai kurios rankinės labai gražiai pasiuvinėtos. wub.gif

tongue.gif ačiū biggrin.gif
o ten tie daikteliai, tai tikrai, jau ir iš paveikslėlių galima idėjas gvelbti blush2.gif

Gerą frazę Delfyje perskaičiau - "vilna yra natūralus pluoštas, ir darbas su ja išveja blogą energiją iš rankų ir nervus iš galvos.” 4u.gif

Ir šiaip labai fainas ir juokingas STRAIPSNIS apie vėlimą lotuliukas.gif

Iš kito straipsnio :

"pasiruošiame tirpalą, kuris padės mums suvelti vilną. Dviem litrams vandens reikia apie 50 gr. (ketvirtis gabalėlio) ūkiško muilo. Veliama ūkišku muilu su tulžimi vilna dar ir nubąla, nes naminė vilna yra gelsvo atspalvio. Jeigu jautri rankų oda - galime naudoti ir vaikišką muilą: joks kitas netiks, nes paprastai į kitus muilus pridedama įvairiausių aromatinių ar kitų priedų.
Muilą sutarkuojame burokine trintuve į puodą, užpilame šiltu vandeniu ir palaukiame, kol muilas ištirps. Paskui indą su vandeniu užkaičiame ant viryklės. Nuolat pamaišome, kad muilas neprisviltų. Kai tirpalas įkaista beveik iki virimo, įpilame šaukštą druskos."

O kam ta druska ???

"Kuo muilo tirpalas bus karštesnis, tuo greičiau pasieksime norimą rezultatą ir tuo kokybiškesnį daiktą turėsime. "

Ar tai tiesa ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzinyte: 28 vasario 2007 - 16:28
Na va paziurejau tuos puslapiukus ir sugalvojau kaip taisysiu siandienine nesekme biggrin.gif , begu matyt taisyt lotuliukas.gif .
Atsakyti
Gal pirko kuri nors ? g.gif Merinosų vilna
Atsakyti