Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(uups @ 2007 02 28, 10:09)
jeigu ka labai domina knygos apie velima,- vokieciu kalba galiu parvezhti,- penktadieni kaip tik i LT atskrendu vienai forumietei net 4 esu parvezus mirksiukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 28, 12:35)
Ten rašo,kad knyga kainuoja litais tik 26lt.Ar gali būti taip pigiai?
Prisižiūrėjau vokiškų knygų, tik va-kaip žinot, ar jos geros, ar nebus tik vėlimo pradžiamokslis, juk mes jau šiek tiek pažengusios? lotuliukas.gif

UUPS- tavo až pilna, negaliu atsiųst žinutės.

Diva- nuo to šalio aš apšalus wub.gif
O iš kur gauni šilko apvėlimui?

silko salius pirkau is vilnos fabriko. vilna KLOJAU IS ABIEJU PUSIU, BET BISKI PER DAUG, NES SILKO PRAKTISKAI NESIMATO. IS ABIEJU, NES NOREJAU GRAZIU KRASTU, O KAI PRADEJAU DELIOTIS- MATYT ISIJAUCIAU PER DAUG..smile.gif) KITAKART ZINOSIU.ups.. cpslock netycia isijunge. sorry, tingiu perrasinet..

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 28 vasario 2007 - 12:39
Sveikutės, štai ir mano kompozicija Velykų tema biggrin.gif :

user posted image[/IMG]
Atsakyti
Diva, labai gražus šalis 4u.gif Aš irgi turiu šalį iš Vilnos fabriko nusipirkus, bet niekaip nesirįžtu pabandyti. Galvoju apie dovaną Mamai ir bijau sugadinti, bet dabar jau laiko nebeturiu, nes sekmadienį keliausim sveikint, tai jau reiks ryt imti ir pabandyt, nekur dėsiuos ax.gif
O rekomendacijų dėl knygų ir man reiktų, nes viena draugė greitai irgi iš Vokietijos Lietuvon važiuos, bandyčiau pakalbinti, kad parvežtų ax.gif
Atsakyti
Tą šalį su savininke kuo greičiau į mūsų albumą!!! biggrin.gif
Atsakyti
ABC yra rozines,geltonos, zalsvos ciklamenu spalvu sluoksnos ir kaip visad tamsiu (pilkos, juodos, rudos) biggrin.gif
Papildyta:
zalsvos(kablelis)ciklamenu(blogai matau) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkė @ 2007 02 28, 09:56)

ax.gif gal jau viska ishmokai,-mazhu perparduotum knygeles kuriai kitai tongue.gif (as kaip tikra suvalkiete doh.gif )
Apskritai, tai geriausia steigti biblioteka,- pasiimi savaitei, paskaitai unsure.gif

Pavonija, gal zhinai ar veliasi shviesios spalveles?
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2007 02 28, 13:21)
Sveikutės, štai ir mano kompozicija Velykų tema biggrin.gif :

user posted image[/IMG]

Kaip gražu thumbup.gif bet man tokiem kiaušinukams tiesą sakant vilnos gaila, gal apvėlinėjai ką nors ar ką į vidų kišai ? Kai nieko neparduodu, o tik dovanoju, tai ta vilna kai kerta per kišenę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 02 28, 15:18)
ax.gif gal jau viska ishmokai,-mazhu perparduotum knygeles kuriai kitai tongue.gif (as kaip tikra suvalkiete doh.gif )
Apskritai, tai geriausia steigti biblioteka,- pasiimi savaitei, paskaitai  unsure.gif

Pavonija, gal zhinai ar veliasi shviesios spalveles?

Nee schmoll.gif po Kalėdų kai prasidėjo mokslų ir darbo maratonas, tai nelabai spėju skaitinėti, peržiūrėjau diską, tai daug kas aiškiau pasidarė wub.gif

Biblioteka tai būtų gerai thumbup.gif tik vat problema, aš iš Klaipėdos, o visos daug maž iš Vilniaus ax.gif

O knygas aš tai mėgstu kaupti, kaip hamiakas hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti kur yra parduotuvė Vilniuje? blush2.gif (Norim adata velimui ir vilnos ) g.gif Draugės mama labai susidomėjo tai dovanu nori, tures uzsiėmimo laisvalaikiu Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lin*: 28 vasario 2007 - 14:39
Į vištytę tai dėjai sinteponą, o į kiaušiniukus niekom nedėjau, nes jie labai maži, ir jiems reikia labai nedaug vilnos. biggrin.gif Ačiū už pagyrimus. notworthy.gif
Atsakyti
Išbandžiau lateksą ant tapkių padukų. Na, iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad padukai labai patikimi. Dabar tapcės bus naudojamos pagal paskirtį, kaip nešiosis pamatysiu. Bet kuriuo atveju, laiko žymiai mažiau reikia nei odinių padukų prisiuvimui. 4u.gif
Atsakyti