Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Nesupratau, o ką ten pradžioj sausai kočiojo ir taip susiplojo? Su kokiais ten pagaliukais tas vyras vilną klojo ar ką jis ten darė?
Atsakyti
įkelsiu vakarop paveiksliukus ku iš arčiau nufotkinta. Ten tikrai ne iš pusgaminio karpyta 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 24, 21:11)
P.S. išsiunčiau albumo duomenis 23 pastovioms veltinio temos lankytojoms, Tik Neglaitės pašto dėžutė perpildyta. Jei ką pamiršau-negalvokit,kad kaip nors piktybiškai išskyriau, rašykit man į až-ir greit susitarsim ok.gif

ax.gif ax.gif nebesu pastovi rasytoja bet skaitytoja tai taip smile.gif Galima ir man zinute i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2007 02 27, 14:34)
ax.gif  ax.gif nebesu pastovi rasytoja  bet skaitytoja tai taip smile.gif Galima ir man zinute i az smile.gif

aš ir norėčiau blush2.gif labai sąžiningai skaitau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 02 27, 13:19)
Ruberrneck, būtų smalsu pamatyti.
Murzinyte, o „davelinėjant“ ar neišryškėja tai, kad apveltas pagrindas ir susukta virvutė būna ne vienodo suvėlimo lygio? Tiesiog nebandžiau dar taip daryti, tai ir kvaili klausimai gaunasi. Neišsiaiškinus gaila vilną gadint.

Na aš pribaksnoju ploniausia adatėle, po to truputį sudrėkinusi rankas pakočioju tą bumbuliuką ir paviršiai susilygina, bet neišplaukia g.gif

QUOTE(Siesta @ 2007 02 27, 13:32)
Su vilnoniais siūais galima paraizgyti, nereikės virvelių sukti mirksiukas.gif

thumbup.gif
QUOTE(seava @ 2007 02 27, 13:59)

visgi neuztenka moket velt,labai svarbu fantazija ir meniskumas.

Vat čia tai sutinku 100 proc. Kai kurių merginų darbuose tiesiog tvyro kažkas, "cinkelis" skant ; o vat kur jo nėr tai ir darbelis toks labiau eilinis gaunasi cool.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus su tuo dekoru, bandysiu.
Atsakyti
Radau galų gale tą nuorodą ...
user posted image

Pasivaikščiokit : http://woodscapearti...c...album&id=14
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 02 27, 11:52)
manau į vabalus panašūs tau dėl to, kad maža boružytė, o detalės stambesnės.  plonesnės linijos ir mažesni taškiukai suteiktų boružižko grakštumo tavo vabaliukam.ir "antenas" gali padaryti wink.gif  nors kaip tokios mažulytės, tai manau labai liux ir tokios  smile.gif

4u.gif

QUOTE(murzinyte @ 2007 02 27, 11:59)
Fainos boružytės  4u.gif gal labiau apvalesnės turėtų būti  g.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Pilietė @ 2007 02 27, 12:57)
MONAMI, o ką, jei tai ir kolorado vabalai, tai jie nenusipelnė būti įamžinti?

tongue.gif mirksiukas.gif

QUOTE(ramkos @ 2007 02 27, 13:09)
O va mano boruzka kaip gavosi. Truputi pablizginau, gal ne i tema?
http://images21.fotk....jpg?1172574075

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(murzinyte @ 2007 02 27, 13:11)
Kokia fainuolė  wub.gif Vat apvalesnė, tai man ir žiūrisi kažkaip boružiškiau  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Siesta @ 2007 02 27, 13:32)
Su vilnoniais siūais galima paraizgyti, nereikės virvelių sukti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif būtent taip ir dariau mirksiukas.gif
Atsakyti
nu pasivaiksciojau thumbup.gif , tik mane ne visur ileido... kazi kodel?
Atsakyti
Nu aš vėl apie tą patį: MONAMI, o tai tą siūlą vilnonį irgi pribaksnot reikia, ar jis gerai prisivelia? Nepykit, kad aš įkyriai, bet gi žinokit ne visoms ir iš penkto karto „daeina“ blush2.gif
Atsakyti
piliete nepykstam lotuliukas.gif o tu veltinio forume buvai?
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 02 27, 16:31)
Nu aš vėl apie tą patį: MONAMI, o tai tą siūlą vilnonį irgi pribaksnot reikia, ar jis gerai prisivelia? Nepykit, kad aš įkyriai, bet gi žinokit ne visoms ir iš penkto karto „daeina“ blush2.gif

taip aš pribaksnojau su adatėle ant jau beveik suveltos boružės,kurią taip pat adata vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti