Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(linada @ 2007 02 21, 16:28)
kaip jum paveiksliukai swoon.gif

user posted image

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif nukritau, jau koks krokusas wub.gif pagalvojau, kad fotkinta ir su photoshopu paefektuota blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 02 21, 14:40)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif nukritau, jau koks krokusas  wub.gif pagalvojau, kad fotkinta ir su photoshopu paefektuota  blush2.gif

http://www.peak.org/...rk/gallery.html
Atsakyti
QUOTE(ramkos @ 2007 02 21, 14:36)
Labai ačiu už kvietima biggrin.gif  Noriu, noriu, bet šiandien negaliu - mano mažoji prie namu "pririšus" verysad.gif

mes visos priristos smile.gif kai i darbus iseisim tada visai laiko nebebus, tam teciai yra drinks_cheers.gif , beje, as merginu irgi nesivedu si karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 02 21, 15:45)

...Nukritau nuo kėdes...
KODĖL, NA KODĖL JŪS MAN TAI PARODĖTE?!!!!!!!!!!!!!!
Nebegal4siu ramiai gyventi dabar.... Toks grozis!!!!!11 wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2007 02 21, 15:04)
...Nukritau nuo kėdes...
KODĖL, NA KODĖL JŪS MAN TAI PARODĖTE?!!!!!!!!!!!!!!
Nebegal4siu ramiai gyventi dabar.... Toks grozis!!!!!11 wub.gif  wub.gif  wub.gif

palauk, nekrisk, kiek dar neparodyta wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 21 vasario 2007 - 15:14
QUOTE(linada @ 2007 02 21, 16:13)
palauk, nekrisk, kiek dar neparodyta wink.gif

vėlu... praradau žadą iš susižavėjimo... blink.gif
sėdžiu ir mąstau dabar kad niekada nepasieksiu tokių meistriškumo aukštumų...
unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Linada, negalima taip žmonių erzinti su tokiais paveikslais. blink.gif Pas mane širdis jautri.
Atsakyti
biggrin.gif gali bent pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 02 21, 15:23)
Linada, negalima taip žmonių erzinti su tokiais paveikslais.  blink.gif Pas mane širdis jautri.

ir spaudimas gal auk6tas hihihi.gif
neveliu tai sedziu ir ziopsau visur ir viska....
o man tokiu ausktumu ir nereikia...vieni gime vienam, kiti kitam. as pvz meistriskai moku bulves iskepti. man to uztenka wink.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 02 21, 17:40)
ir spaudimas gal auk6tas hihihi.gif
neveliu tai sedziu ir ziopsau visur ir viska....
o man tokiu ausktumu ir nereikia...vieni gime vienam, kiti kitam. as pvz meistriskai moku bulves iskepti. man to uztenka wink.gif laugh.gif

oi tu, linada, visus erzini lotuliukas.gif jetus kaip as valgyti noriu, o ji apie meistriskai iskeptas bulves doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 02 21, 13:38)
Keliatas naujausių mano veltinio darbelių  4u.gif .
1. Lelija:

2. Raktų pakabukas „Mašinytė“:

3. Sagė dukrytei „Sraigė“. Biškuliuką  blush2.gif nusižiūrėta nuo ievuschkos ax.gif :

4. Velykų stalo papuošimui „Viščiukas“:

[

Ach,tu nenaudėle, nu nu nu lotuliukas.gif
Bet jau mašiniukas ir cipukas kokio grožio wub.gif nepyk, bet teks turbūt vogt ax.gif

linada - kaip ten tie paveikslai padaryti? su anglų man sunkoka ax.gif kažkaip ten lyg vandeniniai dažai paminėti ir mišri vėlimo technika, bet jei išsamiau-?

Aurelia - jei tu dar čia-kiek supratau atsineši pirštuotas pirštines parodyt.Tai būtinai prigriebk ir šabloną, prašau.Ir ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 21 vasario 2007 - 15:46
cia metodas vadinasi akvarelinis wink.gif daryta misria technika su adatom ir slapiai smile.gif
Atsakyti