Aš tai būtent taip ir darau - susuku iš vilnos siūliuką ir baksnoju Gal kokių protingesnių būdų esama
QUOTE(Pilietė @ 2007 02 27, 13:57)
MONAMI, o ką, jei tai ir kolorado vabalai, tai jie nenusipelnė būti įamžinti?
Paaiškinkit man dėl tų plonų linijų, tik nežinau ar sugebėsiu aiškiai paklaust: pvz. jei ant lygaus paviršiaus (iš sluoksnos) norėčiau padaryti plonus kitos spalvos paraitymus, ar pirma reikia pagrindą šlapiai pavelti, išdžiovinti, tada pribaksnoti adata tą dekoraciją ir tada davelti? Ir iš viso, kaip tą ploną linijytę padaryti: šiek tiek susukti sluoksnos juostelę į virvutę ar kažkaip kitaip daryti?
Na nemoku aiškiai paklaust
Paaiškinkit man dėl tų plonų linijų, tik nežinau ar sugebėsiu aiškiai paklaust: pvz. jei ant lygaus paviršiaus (iš sluoksnos) norėčiau padaryti plonus kitos spalvos paraitymus, ar pirma reikia pagrindą šlapiai pavelti, išdžiovinti, tada pribaksnoti adata tą dekoraciją ir tada davelti? Ir iš viso, kaip tą ploną linijytę padaryti: šiek tiek susukti sluoksnos juostelę į virvutę ar kažkaip kitaip daryti?
kažkur (nepamenu ) radau nuorodą į kilimų vėlima Turkijoje.
Tai ten meistrai nusipiešia ant popieriaus ornamenta, kloja plevelę, po to išdėlioja šiek tiek paveltas gijas pagal ornamentą ir tik tada kloja pagrindą (foną) ir velia.
Namuose turiu išsisaugojusi nuotraukeles -jei reik, vakare įmesčiau.
QUOTE(ramkos @ 2007 02 27, 13:09)
O va mano boruzka kaip gavosi. Truputi pablizginau, gal ne i tema?
http://images21.fotk....jpg?1172574075
http://images21.fotk....jpg?1172574075
Kokia fainuolė Vat apvalesnė, tai man ir žiūrisi kažkaip boružiškiau
QUOTE(tapkute @ 2007 02 27, 11:35)
Na aš irgi švelniai bandžiau
Suprantu, kad rodytis, netgi girtis, yra visiškai normalu Nes, kad ir kaip bebūtų, tai pasiekimas. Aš irgi savo pirmaisiais labai didžiavausi ir dabartiniais didžiuojuosi, kas kad jie gal ir nevykę Bet pardavinėti tokius, man atrodo labai neteisinga pirkėjo atžvilgiu. Juk gali pirkėjas ir nežinoti, kad čia brokas skaitosi tos raukšlės O paskui susitiks kokią rimtą velėją ir išsijuoks iš jo/jos, kad blogus nusipirko
Suprantu, kad rodytis, netgi girtis, yra visiškai normalu Nes, kad ir kaip bebūtų, tai pasiekimas. Aš irgi savo pirmaisiais labai didžiavausi ir dabartiniais didžiuojuosi, kas kad jie gal ir nevykę Bet pardavinėti tokius, man atrodo labai neteisinga pirkėjo atžvilgiu. Juk gali pirkėjas ir nežinoti, kad čia brokas skaitosi tos raukšlės O paskui susitiks kokią rimtą velėją ir išsijuoks iš jo/jos, kad blogus nusipirko
na va tik norejau pabandyt kaip ar gausis kas....o iskart va kiek kritikos pavare...gal ir nesigauna jau taip gerai...bet zmones dar ne tokiu nesamoniu parduot nori....o gal kam ir grazu tie nedavelti blogai suveklti ar ka...manau kad pats pirkejas renkasi ka pirkti....nepykit kad i jusu foruma ilindau...bet pasirode kad esama cia ne tik jau tokiu profesionalu darbu....
QUOTE(magnolyn @ 2007 02 27, 13:18)
na va tik norejau pabandyt kaip ar gausis kas....o iskart va kiek kritikos pavare...gal ir nesigauna jau taip gerai...bet zmones dar ne tokiu nesamoniu parduot nori....o gal kam ir grazu tie nedavelti blogai suveklti ar ka...manau kad pats pirkejas renkasi ka pirkti....nepykit kad i jusu foruma ilindau...bet pasirode kad esama cia ne tik jau tokiu profesionalu darbu....
Aš ir nesakau "nelįsk čia" ar "nesirodyk" Kritika yra gerai O dėl pardavimo tiesiog išsakiau savo nuomonę... Man tai atrodo žmonių apgaudinėjimas ir tiek... Nuomonės ir nekeisiu
QUOTE(murzinyte @ 2007 02 27, 13:11)
Kokia fainuolė Vat apvalesnė, tai man ir žiūrisi kažkaip boružiškiau
Aciu.
na nereikia isizeisti del kritikos. Mane, pavyzdziui, kritika skatina vis labiau stengtis O ir zmoniu skoniai skiriasi.
Pilieta, del kitos spalvos liniju pribadymo, tai as darau ploniausia adata. Ja tiesiog lyg piesiant galima koreguoti linijos stori ir t.t. Sluoksna pries priveliant truputi paveliu tarp pirstu, nes kai ji labai tvarkingai gula, tada sunkiai prisijungia prie pagrindo. O privelti kita spalva galima tiek prie slapiai, tiek prie sausai veltu darbeliu. galima paskui davelti slapiai. Galimybiu daug.
As tikrai nesu profesionale, bet issakau savo patirti.
QUOTE(Rubberneck @ 2007 02 27, 13:11)
kažkur (nepamenu ) radau nuorodą į kilimų vėlima Turkijoje.
Tai ten meistrai nusipiešia ant popieriaus ornamenta, kloja plevelę, po to išdėlioja šiek tiek paveltas gijas pagal ornamentą ir tik tada kloja pagrindą (foną) ir velia.
butu labai idomu pasmalsauti nors mazdaug įsivaizduoju, bet vaizdine medziaga dar niekam netrukdė
QUOTE(tapkute @ 2007 02 27, 14:22)
Aš ir nesakau "nelįsk čia" ar "nesirodyk" Kritika yra gerai O dėl pardavimo tiesiog išsakiau savo nuomonę... Man tai atrodo žmonių apgaudinėjimas ir tiek... Nuomonės ir nekeisiu
apgaudinejimas...o kuria prasme?as juk nekisu aliuminio ir nesakau kad tai yra sidabras pirkit visi pirkit ranku darbas yra ranku darbas./...gal nevisi gabus toj srity kur gabi pvz tu bet kazkur kitur gaunas gal geriau
o jei jau apie kritika tai kurie butent darbai verti jos?gal ir pataisyciau ka susimascius labai
QUOTE(Pilietė @ 2007 02 27, 12:57)
Su vilnoniais siūais galima paraizgyti, nereikės virvelių sukti
QUOTE(magnolyn @ 2007 02 27, 13:18)
tavo tiesa... žmonės patys atsirenka ką jiems pirkti ir ko ne... tačiau kalba ėjo apie kokybę... o kaip žinia "nedavelimas" šiek tiek skiriasi nuo \to ką mes vadinam "minkštu suvėlimu"
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 27, 14:32)
tavo tiesa... žmonės patys atsirenka ką jiems pirkti ir ko ne... tačiau kalba ėjo apie kokybę... o kaip žinia "nedavelimas" šiek tiek skiriasi nuo \to ką mes vadinam "minkštu suvėlimu"
aaa...nu gal ta ir klaida mano kad nezinau kas skaitos davelimu kas ne
nebuvau jokiuose kursuose ir nelbi ka ismanau apie tai...man nepasirode lbi jau negrazu tos rauksleles