Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(uups @ 2007 02 26, 20:43)
Magnolyn, jei sitas tavo darbelis paskutinis, tai puiku,- tobuleji... thumbup.gif
nes kiti tavo albume tai matosi,kad pirmi,- nedavelti, raukshleti... unsure.gif

Puiku, kad tobulėja, bet aš niekaip negaliu suprasti, kaip galima tuos pirmuosius kreivus šleivus ir raukšlėtus darbus jau pardavinėti... schmoll.gif

QUOTE(murzinyte @ 2007 02 27, 09:21 )
Kad man tos lėlės kažkokios  vulgarokos sakyčiau  . Be to 35 baksai už baksnojimo adatėlėm nuotraukas 

Tai tu nežiūrėk į grožį ar ne smile.gif Čia jau skonio reikalas... Bet kokios mimikos!!!! Gyvenime taip neišbaksnočiau... doh.gif Ir pamoka manau nėra brangi smile.gif Norėčiau į tuos kursus gamtoje blush2.gif
Atsakyti
Katinyti TAVO KAČIUKAI NEREALUS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2007 02 27, 07:49)
Puiku, kad tobulėja, bet aš niekaip negaliu suprasti, kaip galima tuos pirmuosius kreivus šleivus ir raukšlėtus darbus jau pardavinėti...  schmoll.gif

nu va...o ash taip shvelniai stengiausi doh.gif man kazkaip pasirode, kad cia a la 'veltiniuke' rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 02 27, 10:19)
nu va...o ash taip shvelniai stengiausi doh.gif man kazkaip pasirode, kad cia  a la 'veltiniuke' rolleyes.gif

4u.gif Na aš irgi švelniai bandžiau smile.gif
Suprantu, kad rodytis, netgi girtis, yra visiškai normalu smile.gif Nes, kad ir kaip bebūtų, tai pasiekimas. Aš irgi savo pirmaisiais labai didžiavausi ir dabartiniais didžiuojuosi, kas kad jie gal ir nevykę smile.gif Bet pardavinėti tokius, man atrodo labai neteisinga pirkėjo atžvilgiu. Juk gali pirkėjas ir nežinoti, kad čia brokas skaitosi tos raukšlės blush2.gif O paskui susitiks kokią rimtą velėją ir išsijuoks iš jo/jos, kad blogus nusipirko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 27 vasario 2007 - 10:35
QUOTE(tapkute @ 2007 02 27, 09:49)
Puiku, kad tobulėja, bet aš niekaip negaliu suprasti, kaip galima tuos pirmuosius kreivus šleivus ir raukšlėtus darbus jau pardavinėti...  schmoll.gif

na čia tai pritariu... prisimenu buvo skelbimas "rankdarbiai ir kitos paslaugos" temoje, kur moteris pardavinėjo TOOOOOKIUS nekokybiškus veltinius, kad gyvenime tokių nemačiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 27, 09:48)
Dėl lėlių-tai čia skonio reikalas mirksiukas.gif Bet mokina,man atrodo, ne tip top tokias pačias lėles pasidaryti, bet suvokti patį principą,pagauti tą veidų,mimikų formavimo jutimą. O jau kokią išraišką suteiks savo lėlei-priklauso nuo kiekvieno vėlėjo skonio,charakterio, kūrybinių sugebėjimų ir daugelio kitų dalykų.
Dėl VCUP veltinio stendo-aš irgi jį mačiau, viską ten apžiūrėjau, visko yra-ir gražių gėlių, ir iki minkštokų karolių...O kaino,sakyčiau, normalios( na, nebent,paprasti karoliai brangoki ax.gif ).Juk  paprasta A4formato rankinė-yra gana didelė,kitas dalykas-autorius gaus daugiausiai 80lt. O čia jau visai nedaug už tokį darbą. [B]Kaip daugelis žmonių pamiršta,kad visos parduotuvės ir galerijos užsideda 100-120% antkainį doh.gif [/B] Galvoja,kad nuvėlė va tokią paprastą rankinę ir 160lt uždirbs.Nebūkit tokios naivios mirksiukas.gif

Katinyti - katinyčiai simpatulkos wub.gif

aha, tie antkainiai kosmariski schmoll.gif ale kas perka, tai jau pasakysiu, jam simtas ten ar ten, nelabai skirtumas, jei supranta ir vertina ranku darba ir vienetinius dalykus, moka ir i kaina neziuri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 27, 09:05)
Labai faini katinukai, man tai is vis atrodo, akd jie net ne is spalvotos vilnos, o is baltos ir viskas spalvinta  ax.gif Gal ir klystu, gal kokiais silkui skirtais dazais, yra gi ten tokie uzlygini ir neissiplauna  bigsmile.gif

o man atrodo, kad is spalvotos, tik pagrindas detas baltas, o ant virsaus plonas sluoksnis spalvotos vilneles wink.gif
gal aktinytis abejones prasklaidys wink.gif

QUOTE(murzinyte @ 2007 02 27, 09:21)
Kad man tos lėlės kažkokios  schmoll.gif vulgarokos sakyčiau blush2.gif . Be to 35 baksai už baksnojimo adatėlėm nuotraukas  blink.gif

na, ten ne tik nuotraukos. ir kaip pati autore sko, tam tikru poziuriu net geriau nei knyga, nes isamiau, matyt ir video visas yra wink.gif ir paaiskinimu.

tiesa pasakius, man rauksleti kamuoliukai irgi mieli. raukslytes panasios i savotiska dekora wink.gif tik va esme - jei veli lygius, o gaiunasi nelygus - brokas, o jei speciai veli rauksletus - menas tada biggrin.gif gal kiti specialiai tokiu iesko mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif bandžiau padaryti boružėles,bet tikriausiai gavosi kolorado vabalai g.gif
ką reikia pakeisti g.gif dabar jau žinau kad jų veidukai juodi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 02 27, 11:47)

manau į vabalus panašūs tau dėl to, kad maža boružytė, o detalės stambesnės. plonesnės linijos ir mažesni taškiukai suteiktų boružižko grakštumo tavo vabaliukam.ir "antenas" gali padaryti wink.gif nors kaip tokios mažulytės, tai manau labai liux ir tokios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 27 vasario 2007 - 11:53
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 27, 09:48)
Galvoja,kad nuvėlė va tokią paprastą rankinę ir 160lt uždirbs.Nebūkit tokios naivios mirksiukas.gif

Na taip, tiesiog kažkaip natūraliai pagalvoji, kad jei jau "parduotuvė" tai turėtų būti kažkas tokio wub.gif , o ten tokie... nžn, su jūsų nėr ką lyginti drinks_cheers.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 02 27, 11:47)

Fainos boružytės 4u.gif gal labiau apvalesnės turėtų būti g.gif
Atsakyti
MONAMI, o ką, jei tai ir kolorado vabalai, tai jie nenusipelnė būti įamžinti?
Paaiškinkit man dėl tų plonų linijų, tik nežinau ar sugebėsiu aiškiai paklaust: pvz. jei ant lygaus paviršiaus (iš sluoksnos) norėčiau padaryti plonus kitos spalvos paraitymus, ar pirma reikia pagrindą šlapiai pavelti, išdžiovinti, tada pribaksnoti adata tą dekoraciją ir tada „davelti“? Ir iš viso, kaip tą ploną linijytę padaryti: šiek tiek susukti sluoksnos juostelę į virvutę ar kažkaip kitaip daryti?
Na nemoku aiškiai paklaust doh.gif
Atsakyti
O va mano boruzka kaip gavosi. Truputi pablizginau, gal ne i tema?

http://images21.fotk....jpg?1172574075
Atsakyti