Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Katinytis @ 2007 02 26, 19:55)
Na cia Doseth atskleide savaja paslapti, manoji gi kitokia  tongue.gif .
Aciu , mergytes, visoms uz siluma  drinks_cheers.gif

Paslaptis kurią visa Lietuva žino tongue.gif
Papildyta:
nu ir nuotraukas įkėlė, dar tokio dydžio nebuvau mačius blink.gif ir įsikelia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 26 vasario 2007 - 20:54
QUOTE(uups @ 2007 02 26, 21:43)
Magnolyn, jei sitas tavo darbelis paskutinis, tai puiku,- tobuleji... thumbup.gif
nes kiti tavo albume tai matosi,kad pirmi,- nedavelti, raukshleti... unsure.gif

ax.gif kasdien tobulejam!
o "sitas" tai rozinis? o katrie nelbi jau?butent kurie?gal ka pamastysiu ka pakeist 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 02 26, 20:52)
Paslaptis kurią visa Lietuva žino tongue.gif

ech gi priklauso moterim paslaptingom būti biggrin.gif
o aš gi landžiojau po inernetą ir nustėrau radusi identiškų spalvų apveltą balioną. tikrai radęs kas pasakytų kad nusikopijavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Katinyti, elgiesi kai tikras katinas, tampai nervus mums, nagi papasakok apie savo velykinius katinus daugiau – DOSETH ir kitoms merginoms su patirtimi tai gal ir aišku, o kaip susigaudyti kitoms (čia aš apie save). Gal mes pavogtumėm (negražiai skamba) idėją ir tokiu būdu raibas dedekles pagamintumėm.... blush2.gif
Atsakyti
neatsakyti klausimai, skatina zingeiduma, o kazka atradus, galim visos dziaugtis turedamos po paslapti, nors kieno nors jos jau seniai isnagrinetos po kauleli wink.gif
taip kaip mano veltas balionas - radau su identiskai isdeliotom spalvom, o taip dziaugiausia savo pasiekimais net nusterau, arba katinycio karpytos tasytes. maciau kazka panasaus. arba ir kitu darbeliai - ne forma, ne technika, bet pati ideja.
na, mano kukliu supratimu, tai katineliai velti kilimelio pavidalu. kilimelis storesnis. tarp sluoksniu ideta kokia nors forma, kad po to butu vieta kiausinukui, prakirpus. tokiu budu nereikia siuti 2 daliu. suvelus kilimeli, po to forma norima apkarpoma, siuo atveju katineliu. tik matyt reikia labai apgalvoti kur ta anga norima daryti, kad nesugadinti bekarpant po to visko. na net jei ir ne taip katinytis vele, vistiek tai yra vienas is budu tongue.gif tongue.gif
beje, doseth mineta knyga - apie elfu velima.... autores puslapyje yra kursai "on line" . kiek supratau-sumoki ir gauni video koki tai reportaza internete. o pamokeles 2: kaip velti leles ir suniukus wink.gif kiek suprantu galima ir issispausdinti, ir savo kompe issisaugoti. bet taupiosios lietuvaites galetu susimesti......arba pamatyti ir sakyti - as maciau as maciau, moku ir niekam nieko nesakysiu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
taigi dar viena paslaptis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 26 vasario 2007 - 22:52
bent jau aš taip ir daryčiau 4u.gif
Atsakyti
Na visa ne visa Lietuva, bet kaip sakoma kiekvienam savo tongue.gif . Ten tikrai ne siuvineta, nors greit mokysiuosi japonisko siuvinejimo meno , kuris vadinamas sushi arba suktinukais tongue.gif. dazyta ten, mergytes, dazyta, bet ne su markeriais kaip vyriausioji zyne sake, o su dazais tekstilei 4u.gif .
Atsakyti
Magnolyn , va čia tai sveikinu - darbas-nuotrauka- galingi ! Su tokiu ir žmogų pritrenkti galima. drinks_cheers.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gerai , kad vilnonis , tai minkštas
Atsakyti
Labai faini katinukai, man tai is vis atrodo, akd jie net ne is spalvotos vilnos, o is baltos ir viskas spalvinta ax.gif Gal ir klystu, gal kokiais silkui skirtais dazais, yra gi ten tokie uzlygini ir neissiplauna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 02 26, 22:36)
taigi dar viena paslaptis

Kad man tos lėlės kažkokios schmoll.gif vulgarokos sakyčiau blush2.gif . Be to 35 baksai už baksnojimo adatėlėm nuotraukas blink.gif
VCUP'e prekystalį su veltiniais apžiūrėjau, tai apšalau - kainos kosminės ( o papuošalai nieko ypatingo - karoliukai + veltinukai); paprasta A4 formato rankinė 160 lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 26, 16:21)
KAtinyti, nerealūs katinai  thumbup.gif
Vilke, užjaučiu  verysad.gif

aciu, bonbonkea 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 02 27, 09:21)
Kad man tos lėlės kažkokios  schmoll.gif vulgarokos sakyčiau blush2.gif . Be to 35 baksai už baksnojimo adatėlėm nuotraukas  blink.gif
VCUP'e prekystalį su veltiniais apžiūrėjau, tai apšalau - kainos kosminės ( o papuošalai nieko ypatingo - karoliukai + veltinukai); paprasta A4 formato rankinė 160 lt  blink.gif

Dėl lėlių-tai čia skonio reikalas mirksiukas.gif Bet mokina,man atrodo, ne tip top tokias pačias lėles pasidaryti, bet suvokti patį principą,pagauti tą veidų,mimikų formavimo jutimą. O jau kokią išraišką suteiks savo lėlei-priklauso nuo kiekvieno vėlėjo skonio,charakterio, kūrybinių sugebėjimų ir daugelio kitų dalykų.
Dėl VCUP veltinio stendo-aš irgi jį mačiau, viską ten apžiūrėjau, visko yra-ir gražių gėlių, ir iki minkštokų karolių...O kaino,sakyčiau, normalios( na, nebent,paprasti karoliai brangoki ax.gif ).Juk paprasta A4formato rankinė-yra gana didelė,kitas dalykas-autorius gaus daugiausiai 80lt. O čia jau visai nedaug už tokį darbą. [B]Kaip daugelis žmonių pamiršta,kad visos parduotuvės ir galerijos užsideda 100-120% antkainį doh.gif [/B] Galvoja,kad nuvėlė va tokią paprastą rankinę ir 160lt uždirbs.Nebūkit tokios naivios mirksiukas.gif

Katinyti - katinyčiai simpatulkos wub.gif
Atsakyti