Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

[quote=disi,2007 02 26, 16:24]
[quote=Katinytis,2007 02 26, 14:05]
Na va pagaliau padariau velykinius katinukus, jau kaip patiko juos daryt
Labai jau linksmučiai Katinyčio katinukai tongue.gif Fainuoliški, stalą tikrai pagyvins, o ir nuotaika gera garantuota į juos bežiūrint.
O tie taškučiai tai ir mane suintrigavo blush2.gif g.gif doh.gif
[/quote]
Nežinau kaip darė katinytis, bet patarti galiu mirksiukas.gif yra tekstiliniai markeriai. Įvairių storių ir spalvų. Tai gali brūkšįniuoti, taškuoti, kaip nori gražinti.
Mano avataro papuošimą teko taip puošti, nes pamiršau kad buvo juodus papuošimus užsiprąšius moteriškė. Tik aišku dėl skalbimo nežinau, gal išsiplauna. rolleyes.gif
ievuschka- AČIŪ
Nu va metraštininkė jau yra mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Larina, linkių jaukių namų ir gero įsikūrimo juose.
Katinyti, tikrai superiniai ir švieži tavo katinyčiai. Aš irgi labai gerbiu katinus- kartai siuvu iš skiautelių, o dar dažniau glostau savąjį lepūnėlį. biggrin.gif
Atsakyti
larina, sugrįžk greičiau 4u.gif o sugrįždama nepamiršk ir naujų darbelių parodyti (mačiau
laidoje, jog negalima taip vartoti žodžio sugrįždama, tik užmiršau kaip pasakyti taisyklingai lotuliukas.gif )
DOSETH, ačiū už paslapties atskleidimą lotuliukas.gif
Atsakyti
Na cia Doseth atskleide savaja paslapti, manoji gi kitokia tongue.gif .
Aciu , mergytes, visoms uz siluma drinks_cheers.gif
Atsakyti
tu čia mums nervus tampai Katinyti? biggrin.gif ar sieki, kad pas tave užsisakytume ką nors ir tada pultume tyrinėti? lotuliukas.gif
Atsakyti
As kaip tas katinas nagais per baldu apmusalus ax.gif , nervus tampau biggrin.gif. O jums padaryciau kitaip dekoruotus tongue.gif . lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ot kokia tongue.gif
Atsakyti
o tie taskiukai kartais ne siuvineti? ot parūpo.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
noreciau kad ivertintumete ax.gif
pirma karta cia ir nezinau ar kam patiks mano darbeliai 4u.gif
[img=http://hotimg5.fotki.com/b/88_118/179_15/DSC_0039.jpg]
Papildyta:
oj kazkas netaip.va bandau dar karta
user posted image
Papildyta:
kazin kaip sumazinti nuotraukos dydi...? verysad.gif gal kas pades? blush2.gif
Atsakyti
Magnolyn, viskas gerai, tik nuotraukyte sumazink, nes jau laaabai didele smile.gif
Atsakyti
mielai ta ir padaryciau tik nezinau kaip 4u.gif
Atsakyti
Magnolyn, jei sitas tavo darbelis paskutinis, tai puiku,- tobuleji... thumbup.gif
nes kiti tavo albume tai matosi,kad pirmi,- nedavelti, raukshleti... unsure.gif
Atsakyti