Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Katinyti, truputį nustebau kodėl katinai velykiniai, o ne vištos, gaidžiai ar kiškiai biggrin.gif .

Labai faini katiniukai, super 4u.gif .
Atsakyti
KAtinyti, nerealūs katinai thumbup.gif
Vilke, užjaučiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 02 26, 14:13)
Katinyti, truputį nustebau kodėl katinai velykiniai, o ne vištos, gaidžiai ar kiškiai  biggrin.gif  .

Labai faini katiniukai, super  4u.gif  .

Vat man irgi keistai pasirodė katinai ant kaišinių biggrin.gif bet šiaip tai superiniai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzinyte: 26 vasario 2007 - 14:48
Cia mano maza gudrybe tie taskiukai tongue.gif. o kodel katinai, kaip jus manot kodel as Katinytis. Mes esam katinu seimyna todel katinai mums didele reiksme turi biggrin.gif , be to vistos gaidziai, kiskiai truputi jau pabode bent man lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 26 vasario 2007 - 14:29
QUOTE(Katinytis @ 2007 02 26, 14:27)
Cia mano maza gudrybe tie taskiukai tongue.gif. o kodel katinai, kaip jus manot kodel as Katinytis. Mes esam katinu seimyna todel katinai mums didele reiksme turi  biggrin.gif , be to vistos gaidziai, kiskiai truputi jau pabode bent man  lotuliukas.gif .

Oi Jūs su savo paslaptingom gudrybėm biggrin.gif
Jau geriau sakykit, kad nežinot kaip padarėt lotuliukas.gif Man kaip laputei ilgasnapei labai tada smalsu pasidaro ir kankinuosi iš smalsumo lotuliukas.gif
Labai gražūs katinukai thumbup.gif Man tai gražiai ir normaliai ant kiaušų žiūrisi wub.gif
Atsakyti
[quote=Katinytis,2007 02 26, 14:05]
Na va pagaliau padariau velykinius katinukus, jau kaip patiko juos daryt
Labai jau linksmučiai Katinyčio katinukai tongue.gif Fainuoliški, stalą tikrai pagyvins, o ir nuotaika gera garantuota į juos bežiūrint.
O tie taškučiai tai ir mane suintrigavo blush2.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
Katinyti, labai labai mieli katinukai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos ir iki verysad.gif
Uzbegau, kad galeciau su jumis atsisveikinti, nes kada uzeisiu jau nebezinau, nes siandien jau iskeliaujam i naujus namus.
Linkiu visoms geru, nauju ideju. biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 26, 17:34)
Uzbegau, kad galeciau su jumis atsisveikinti, nes kada uzeisiu jau nebezinau, nes siandien jau iskeliaujam i naujus namus.
Linkiu visoms geru, nauju ideju.  biggrin.gif  wub.gif

Lauksim kuo greičiau sugrįžtant !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 26, 15:34)

prašom greit grįžti blush2.gif tamstos darbukai postai labai pagyvina veltinio temelę wub.gif
Smagių ir šiltų naujų namų, ir lengvo artėjančio gimdymo wub.gif wub.gif
(skaitau pastoviai...tik rašau mažai mirksiukas.gif ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 26, 15:34)

Sekmes naujuose namuose ir nauju graziu darbeliu smile.gif
Atsakyti
tikimes greit sugrisi i musu buri
Atsakyti