Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Aš galvoju paprašyti kokios siuvėjos, kad parodytų, kaip pamušalą pasiūti ir įsiūti. Aišku, sumokėčiau už sugaištą laiką, bet nereiktų pačiai išradinėt dviračio, nors neatrodo labai sudėtinga, bent jau užtrauktuką įsisiuvau be problemų rolleyes.gif
Atsakyti
bombonkea, prajuokinai su tuo kompu ir WC lotuliukas.gif
Ligoniuk, saugok sveikatą ir geriau su kompu nelakstyk. 4u.gif
Piliete - gelytės labai labai thumbup.gif

Merginos, galima klausimuką? blush2.gif - ant ko džiovinate veltas rankines ? Ar prikemšat jas ko nors?
Atsakyti
džiovindama prikišk pilną rankinę kokių maišelių, išformuok norimą formą ir palik išdžiūti 4u.gif
Atsakyti
nu kadangi tai buvo mano pirmoji rankine tai patart kaip ir nelabai galiu, bet dziovinau prigrudus politileniniu maiseliu, tai gavos biski forma
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 25, 21:22)
džiovindama prikišk pilną rankinę kokių maišelių, išformuok norimą formą ir palik išdžiūti  4u.gif

QUOTE(gugile @ 2007 02 25, 21:23)
nu kadangi tai buvo mano pirmoji rankine tai patart kaip ir nelabai galiu, bet dziovinau prigrudus politileniniu maiseliu, tai gavos biski forma

AČIŪ !!! wub.gif
Einu grūst mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip visos konkursui ruosiasi, o mano rankine eskiziniam pavidale dar tik. Iki kada tas konkurselis jei ne paslaptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 02 25, 21:46)
Kaip visos konkursui ruosiasi, o mano rankine eskiziniam pavidale dar tik. Iki kada tas konkurselis jei ne paslaptis  biggrin.gif

Tavo rankines tikri meno kuriniai! thumbup.gif
As ne konkursui (toli man iki jo) veliau, šiaip, norisi pavasariui ryškesnių spalvų ax.gif
Atsakyti
Aciukas, todel ir manau kad nespesiu sukurt nes noretusi truputi nustebint kitus ir siek tiek save, nes veltinis visad toks netiketumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 02 25, 20:08)

man atsibodo pamusala kankint jau nezinau kelinta karta siunu, gavau kruva patarimu tai dabar ir taip ir taip taikau nu neprisitaiko...ne kokia is manes siuveja... vyras juokes sake nu tu duodi  devyni amatai desimtas badas... padek i vieta... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kai man reikėjo,irgi nežinojau,kaip jį ten įsiūti taisyklingai,nuo ko pradėti ir pan. Tai anyta surado seną Burdą,kur parodyta kaip siūti rankinę ir paaiškinti visi darbo žingsniukai.Dariau pagal juos ir visai pavyko.
bet sklandžiai lietuviškai ir dar raštu paaiškint čia labai sunku.Tik svarbu pirmiausia įsiūti užtrauktuką(siuvant atsegti ir atversti, t.y.dėti jį taip,kad dantukai gultų į rankinės pusę, o medžiaginis kraštukas -ant rankinės krašto.).tada pasiūti pamušalą pagal rankinės formą paliekant neužsiūtą dalį dugno.Pamušalą ir rankinę sudėti gerosiomis pusėmis viena į kitą taip,kad pamušalas tarsi apgaubtų rankinę .Prisiūti pamušalo kraštus prie kraštų su užtrauktuku.Tada išversti jį ir užsiūti dugną.
Na, ir viskas. Tik nežinau,ar suprantamai aš čia g.gif

QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 25, 20:12)
na kam jau negabus žmogus, tam jau negabus... nieko nepadarysi  lotuliukas.gif nešk į siuvyklą  rolleyes.gif sumokėsi 10lt, bet jei bus brokas, tai turėsi ką apkaltint  lotuliukas.gif

Na, už 10 lt nelabai kas įsius siuvykloj, nebent privačiai kokios siuvėjos prašyt. Dar pernai man siuvo siuvykloj,tai kainavo 20lt, bet nusiderėjau iki 18lt.Kadangi buvau nestuke.gif , gal dėl to ir leidosi į derybas lotuliukas.gif
Buvau skelbimų lentoj paskelbus temą "Ieškoma siuvėja...", tai atsiliepė tik viena iš Kauno. Jei kaunietėm reikia-galit kreiptis(atrodo-kadabra g.gif )

QUOTE(Rubberneck @ 2007 02 25, 20:19)

Merginos, galima klausimuką? blush2.gif  - ant ko džiovinate veltas rankines ? Ar prikemšat jas ko nors?

Aš irgi anksčiau ir batus,ir rankinę džiovinau prikimšus maišelių, bet paskutinįkart-tai prikimšau frotinių rankšluosčių.Tai ir drėgmę geriau sugėrė, ir rankinė greičiau išdžiūvo.
Atsakyti
4u.gif Labas vakaras:)

o rankine ir visa kita siaip dziovinu- uzkeliu auksciau,kad Gustas nesudorotu ir dziusta.I sformuoju iki dziovinimo..O kam kimsti? Ar minkstas rankines darot?Maniskes tai"stovi":))) 4u.gif
Atsakyti
Mano irgi stovi, bet aš kokį rankšluostį įkišu, kad greičiau išdžiūtų ax.gif
Atsakyti
JulieTa, su gimtadieniu-žuvadieniu happybday.gif
Truputį pavėlavau, bet gal nieko ax.gif 4u.gif
Atsakyti