Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

o as tai savo vis su pamusalu kankinu... nu ir kodel uzsidegiau pati daryt? nu bet jau i pabaiga gal per rytoju pabaigsiu....smile.gif
Atsakyti
bet kaip bus gera kai pagaliau baigsi thumbup.gif
Atsakyti
Bonbonkea, tur būt kompą į patalą įsitempei?Jei 38- tai gulėk , gerk arbatytes ir sveik greičiau blush2.gif
Atsakyti
mano nešiojamas, tai nors į tualetą galiu neštis lotuliukas.gif ačiū už linkėjimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonbonkea: 25 vasario 2007 - 18:09
Iskart stojo vaizdas, zmogus su kompu sedi WC biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
aha... ir naršo SM biggrin.gif
Atsakyti
Piliete, gražios Tavo gėlytės thumbup.gif O karšinio su sluoksna geriau nemaišyti, bent iš mano patirties. Ant tapkučių iš karšinio dekorą dėjau iš sluoksnos, tai karšinys "suvalgė" sluoksną, na apsivėlė taip rolleyes.gif O kai bandžiau adatėle pabadytas gėlytes dėti ant sluoksnos ir privelti (eksperimentai lotuliukas.gif ), viena gėlytė buvo iš karšinio, tai net į kitą pusę perlindo plaukeliai.
Apskritai man sluoksna labiau patinka, nors kojų apavui tvirtesnis veltinis iš karšinio atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Verba @ 2007 02 25, 17:52)
Kaune adatų galima nusipirkti ABC parduotuvėje, kainos 2,5 - 2,8 lt.

Kaune adatu po 1.20 Lt yra ir cia adatos tongue.gif
Atsakyti
Ačiū Agnuže už patarimą, būtent to ir norėjau paklausti, tai neeksperimentuosiu – pasinaudosiu kitų patirtim. Aš mat turiu panašių žalsvų-žalių atspalvių sluoksnos ir karšinio, noriu šalikėlį bandyt velt, tai ir pabijojau maišyt nepasiklausus.
Na o pagyrų aš tikrai neverta blush2.gif , nes tai mano pirmosios gėlytės, ir dar rausvąją karšinys „apipūkavo“. Vienu žodžiu patirtis ateina per praktiką.
Atsakyti
bonbonkea nu prajuokinai, gerai tau kad gali ir sirgdama su mumis buti, na aisku geriau buti sveikai...
man atsibodo pamusala kankint jau nezinau kelinta karta siunu, gavau kruva patarimu tai dabar ir taip ir taip taikau nu neprisitaiko...ne kokia is manes siuveja... vyras juokes sake nu tu duodi devyni amatai desimtas badas... padek i vieta... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na kam jau negabus žmogus, tam jau negabus... nieko nepadarysi lotuliukas.gif nešk į siuvyklą rolleyes.gif sumokėsi 10lt, bet jei bus brokas, tai turėsi ką apkaltint lotuliukas.gif
Atsakyti
tai jau laukiu rytojaus issiziojus, taip musiet i darysiu... o jau rankos nebekyla... doh.gif
Atsakyti