Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

[quote=Agnužė,2007 02 24, 20:45]
Iš to džiaugsmo šiandien savo kibaldžiukei nuvėliau šalikėlį ir kepurę blush2.gif
user posted image

Laba ryta merginos. Jau vakar ta kepure grožėjausi, bet man tokios asociacijos .....
na negaliu susilaikyti nepasakius ''Čekistė raudonarmietė'' Nesupykit, kepurė
tikrai labai graži, ir aš į tokią nespjaučiau. biggrin.gif
Atsakyti
saliuky, neįsižeisiu, man asociacijos tos pačios - tik žvaigždės ant kaktos trūksta lotuliukas.gif Ką tik ta raudonarmietė mano veltinio gabalėlį sukarpė doh.gif , gerai dar, kad nedidelis ir šiaip nebuvau nusprendus, ką su juo daryti - vienas iš eksperimentinių gaminių lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Persiprašau, nuotraukos drambliškos, nesijuokit labai iš mano bandymų... Gėlę mokiausi velti pagal vienos iš jūsų nuorodą.
Tuo pačiu noriu paklaust, gal buvo ankstesnėse temose, matyt pražioplinau, ar viename gaminyje (pvz. šalike) gali būti maišoma sluoksna ir karšinys ar neverta taip daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilietė: 25 vasario 2007 - 11:31
QUOTE(RasaS @ 2007 02 24, 23:53)
Sveikos,jei kam įdomu,daug vilnos čia
http://www.skelbiu.lt/1825832.html

Cia sluoksna ar karsinys? Slapiam ar sausam velimui? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pilietė @ 2007 02 25, 13:28)
user posted image

user posted image

Persiprašau, nuotraukos drambliškos, nesijuokit labai iš mano bandymų... Gėlę mokiausi velti pagal vienos iš jūsų nuorodą.
Tuo pačiu noriu paklaust, gal buvo ankstesnėse temose, matyt pražioplinau, ar viename gaminyje (pvz. šalike) gali būti maišoma sluoksna ir karšinys ar neverta taip daryti?

Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Atsirasau uz blondiniska klausyma- kuri is adatu yra plonesn 38 ar 40??? ax.gif
Noriu uzsisakyti paciu ploniausiu, o nezinau koks ploniausios numeris blush2.gif
Atsakyti
40 pati ploniausia...
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2007 02 25, 16:18)
Atsirasau uz blondiniska klausyma- kuri is adatu yra plonesn 38 ar 40??? ax.gif
Noriu uzsisakyti paciu ploniausiu, o nezinau koks ploniausios numeris blush2.gif

Kaune adatų galima nusipirkti ABC parduotuvėje, kainos 2,5 - 2,8 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verba: 25 vasario 2007 - 15:53
Labai grazi mergytes kepurele ir gelytegeltona tokia lengva lengva atrodo.Na tie baibokai, tai man tokie siaubo filmui kaip tik 4u.gif
Atsakyti
visų darbeliai nuostabūs.... thumbup.gif o va aš negaliu velti... verysad.gif sėdžiu lovoj su 38 ir viskas verysad.gif
Atsakyti
Sveikatytes ir isbridimo is ligos gniauztu 4u.gif
Atsakyti
bonbonkea sveik greiciau 4u.gif , rankiniu konkurse nedalyvausi? 4u.gif
Atsakyti
ačiū už palinkėjimus 4u.gif o rankinių konkurse nedalyvausiu... užteks man gadint vilną lotuliukas.gif
Atsakyti