Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Keliatas naujausių mano veltinio darbelių 4u.gif .
1. Lelija:

user posted image

user posted image

2. Raktų pakabukas „Mašinytė“:

user posted image

user posted image

3. Sagė dukrytei „Sraigė“. Biškuliuką blush2.gif nusižiūrėta nuo ievuschkos ax.gif :

user posted image

4. Velykų stalo papuošimui „Viščiukas“:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Boruzyte tokia sakyc linksmai pasvaigus lotuliukas.gif thumbup.gif
O tas modelinas firmos "Amos" ir ant jo raso World"s Softest Clay, jis toks labai lengvutis ir kaip guminukas, perku kazkur senamiestyje ties Tauro firmine parduotuve yra rastines prekes. Idomu kaip gausis tos adateles su tuo modelinu.
Kol rasiau Asarele prikrove grozybiu masinyte ir tas visciukas ateme zada thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 21 vasario 2007 - 13:42
Na ir grožybių Ašarėlė prikūrė, net negaliu išskirti, kuris darbelis man gražiausias. Viščiukas tuoj pat priminė, kad Velykos ne už kalnų.
Nuostabu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ašarėle, mašinytė šypsosi, gėlė su rasa thumbup.gif o vištytis „badytas“?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilietė: 21 vasario 2007 - 13:57
Tingiu skaityt, nuotraukas permeciau, labai faini darbai, kruopstus, na man labai patinkia ir vle pasikartosiu, pavydziu, aks bumbuliukus gali veti, noriu, ale negaliu verysad.gif
padariau pirstuotas dziovinu ant virbalu pakartas geliu vazone, gal sakau greiciau isdzius smile.gif Gi zadejau atvezt parodyt, bus profu, noriu kritikos blush2.gif Va smile.gif
Tai tuom syk iki pasimatymo, kas neatvyksta pacios kaltos, akuma pirk rim@ir is karto vaziuok! gailesites gailesites, is patirties sakau, du meetus praleidau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 21 vasario 2007 - 14:04
Ašarėle, man mašinytė ir viščiukas nerealūs wub.gif

Kiek laiko dirbai prie jų? Aš kažkaip labai ilgai prie tokių mažulių kapstausi.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 02 21, 13:41)
Kol rasiau Asarele prikrove grozybiu masinyte ir tas visciukas ateme zada  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(rooma @ 2007 02 21, 13:54)
Na ir grožybių Ašarėlė prikūrė, net negaliu išskirti, kuris darbelis man gražiausias. Viščiukas tuoj pat priminė, kad Velykos ne už kalnų.
Nuostabu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(Pilietė @ 2007 02 21, 13:57)
Ašarėle, mašinytė šypsosi, gėlė su rasa  thumbup.gif  o vištytis „badytas“?

QUOTE(Minesota @ 2007 02 21, 14:07)
Ašarėle,  man mašinytė ir viščiukas nerealūs  wub.gif

Kiek laiko dirbai prie jų?  Aš kažkaip labai ilgai prie tokių mažulių kapstausi.

Didelis ačiū už pagyras blush2.gif . Viščiukas adatėlėmis baksnotas. Užsikaifavau, labai patiko dirbti su adatėlėm rolleyes.gif . O laiko tai nemažai praleidžiu prie mažuliukų darbukų. Į laikrodį nežiūriu, tad tiksliai kiek ir negaliu pasakyti.
Viščiuką ir dariau Velykinio stalo papuošimui. O mašiniukas skirtas tokios spalvos mašinos turėtojui biggrin.gif , bus dovana gimtadienio proga (kovo 8 d. smile.gif ).
Atsakyti
Ašarėle, tavo viščiukas man labiausiai patiko - tikrai mielas thumbup.gif thumbup.gif

Visoms smagaus susitikimo. Ech... gal po kokių metelių ir mane priimsit i savo gretas ax.gif
Atsakyti
kaip jum paveiksliukai swoon.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramkos @ 2007 02 21, 15:26)
Ašarėle, tavo viščiukas man labiausiai patiko - tikrai mielas thumbup.gif  thumbup.gif

Visoms smagaus susitikimo. Ech... gal po kokių metelių ir mane priimsit i savo gretas ax.gif

Jau dabar priimam, ateik
Atsakyti
QUOTE(ramkos @ 2007 02 21, 16:26)

O kodėl po metelių? Nėra jokio bandomojo laikotarpio.... tongue.gif . Taigi maloniai kviečiam jau šiandien 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2007 02 21, 14:29)
Jau dabar priimam, ateik

Labai ačiu už kvietima biggrin.gif Noriu, noriu, bet šiandien negaliu - mano mažoji prie namu "pririšus" verysad.gif
Atsakyti