Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Iš to džiaugsmo šiandien savo kibaldžiukei nuvėliau šalikėlį ir kepurę blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Spalvas mergina pati pasirinko, bandžiau perkalbėti, bet nepasidavė, jau seniai buvo užsisakiusi raudoną šalikėlį lotuliukas.gif Prasibrūžinau tik pirštą - mažylis vis kenčia man, tai dabar adatėlėm baksnoju ax.gif
Atsakyti
gražūs darbai thumbup.gif o spalvos irgi gražios... mergina su skoniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 02 24, 14:51)
Darbeliai dailūs thumbup.gif
Aš, kaip neseniai gimdžiusi motera, leisiu sau sentimentaliai pavaryt lotuliukas.gif
Žinokit, man toks džiaugsmas tas vėlimas wub.gif  Nors ne viskas gerai išeina, bet juk niekas negimė mokėdamas. Ale ne apie profesionalizmą dabar irnesakyk.gif - apie jausmus lotuliukas.gif  Gaunu šiandien siuntinį su vilna - dėžę didžiausią doh.gif  - ir džiaugsmo širdy, o minčių galvoj. Kaip įsimylėjusi pirmą kart jaučiuosi thumbup.gif  O nagai niežti, nuotaika pakili. Tai ir sėdžiu tokia va beprotė lotuliukas.gif Veliu smile.gif
Ar ir jum taip būna, ar man jau pagalbos  fool.gif  doctor.gif  ieškotis blush2.gif

oi kaip tave suprantu drinks_cheers.gif , man irgi taip būna.Tika kad laiko daugiau, o trukdžių mažiau būtų biggrin.gif

Merginos, tik nepergyvenkit,kurios dar negavo albumo adresiuko.Jetau jetau, jūsų gi daug, visas susirašiau ant popieriuko ir siuntinėjau visą rytą, bet vaikai mane nuo kompo okupavo ir baigės darbas doh.gif Dabar tik prisėdau užbaigt,kas pradėta, nedaug beliko-kokių 10 laiškelių pasiųst. Tik nepagalvokit nieko blogo, dievaži. Visas jus,čia aktyviai besireiškiančias labai mylim, gėrimės jūsų darbais, laukiam kritikos ar pagyrimų, įvairių pastebėjimų ar tiesiog nete surastų nuotraukų ir patarimų. Nė vienos nenuskriausim, ir nesvarbu-dalyvavo juos susitikimuose ar ne. Su mielais palinkėjimais 4u.gif

Agnuže - labai teigiama tavo džiaugsmo išraiška! thumbup.gif Nuostabus komplektukas wub.gif O jau Elzė kokia patenkinta atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 24 vasario 2007 - 20:42
P.S. išsiunčiau albumo duomenis 23 pastovioms veltinio temos lankytojoms, Tik Neglaitės pašto dėžutė perpildyta. Jei ką pamiršau-negalvokit,kad kaip nors piktybiškai išskyriau, rašykit man į až-ir greit susitarsim ok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 24 vasario 2007 - 21:12
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 24, 17:29)
kenksminga sanariams ranku....  blush2.gif  rankos shaibom eina, jei kas dien tuo uzsiimti nuo dusios  g.gif

Na dar mano velimo stazas labai mazas - tik nuo nauju metu, todel dar jokiu organizmo sutrikimu nespejau pajusti (neskaitant adatos duriu i pirstus verysad.gif ). Bet itariu, kad greitu metu nuo siuvinejimo gali akys pradeti prasciau rodyti verysad.gif verysad.gif . Hobis reikalauja auku g.gif
Atsakyti
Sveikos,jei kam įdomu,daug vilnos čia
http://www.skelbiu.lt/1825832.html
Atsakyti
Ievuschka, ačiū už albumą ir šypsenėles iš ten.Smagios jūs visos ten atrodot . biggrin.gif blink.gif biggrin.gif Pasiganiau- pabuvau . Net Kandžių darbus iš arti pavyko matyti. Na tikrai, lyg ir nesuvirpėjo labai širdis nuo idėjų ir grožio.
Atsakyti
QUOTE(RasaS @ 2007 02 24, 21:53)

o cia sluoksna idomu, ar karsinys g.gif

Agnuze puikus komplektelis, mano mergina irgi sitos spalvos megeja wub.gif

Sedona, vardai - joks rodiklis vienos ar kitos kartos, beje, tavieji vaikai visai ne senamadiskais vardais thumbup.gif ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 24 vasario 2007 - 22:28
QUOTE(RasaS @ 2007 02 24, 21:53)

čia tikriausiai Jūs prekiaujate... 4u.gif o kaip suprasti NUO 7lt... blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus 4u.gif Elzei irgi patiko, o man - taip pat, nes taip gerai ausytes apgula thumbup.gif
Man atrodo, kad pas Rasą karšinys, veltinio forume taip supratau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 02 24, 20:45)
Iš to džiaugsmo šiandien savo kibaldžiukei nuvėliau šalikėlį ir kepurę blush2.gif
Spalvas mergina pati pasirinko, bandžiau perkalbėti, bet nepasidavė, jau seniai buvo užsisakiusi raudoną šalikėlį lotuliukas.gif  Prasibrūžinau tik pirštą - mažylis vis kenčia man, tai dabar adatėlėm baksnoju ax.gif

Labai šaunus komplektėlis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Neprisimenu kuri minėjo kad jai adatelėm velti gaunasi baibokai ?
Tai va, radau tikrus baibokus blink.gif lotuliukas.gif Ko tik žmonės neprigalvoja mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Rubberneck,2007 02 25, 08:38]
Neprisimenu kuri minėjo kad jai adatelėm velti gaunasi baibokai ?
Tai va, radau tikrus baibokus blink.gif  lotuliukas.gif  Ko tik žmonės neprigalvoja mirksiukas.gif
[

Tai jau tikrai baibokai... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramkos: 25 vasario 2007 - 09:00