Iš to džiaugsmo šiandien savo kibaldžiukei nuvėliau šalikėlį ir kepurę
Spalvas mergina pati pasirinko, bandžiau perkalbėti, bet nepasidavė, jau seniai buvo užsisakiusi raudoną šalikėlį Prasibrūžinau tik pirštą - mažylis vis kenčia man, tai dabar adatėlėm baksnoju
gražūs darbai o spalvos irgi gražios... mergina su skoniu
QUOTE(Agnužė @ 2007 02 24, 14:51)
Darbeliai dailūs
Aš, kaip neseniai gimdžiusi motera, leisiu sau sentimentaliai pavaryt
Žinokit, man toks džiaugsmas tas vėlimas Nors ne viskas gerai išeina, bet juk niekas negimė mokėdamas. Ale ne apie profesionalizmą dabar - apie jausmus Gaunu šiandien siuntinį su vilna - dėžę didžiausią - ir džiaugsmo širdy, o minčių galvoj. Kaip įsimylėjusi pirmą kart jaučiuosi O nagai niežti, nuotaika pakili. Tai ir sėdžiu tokia va beprotė Veliu
Ar ir jum taip būna, ar man jau pagalbos ieškotis
Aš, kaip neseniai gimdžiusi motera, leisiu sau sentimentaliai pavaryt
Žinokit, man toks džiaugsmas tas vėlimas Nors ne viskas gerai išeina, bet juk niekas negimė mokėdamas. Ale ne apie profesionalizmą dabar - apie jausmus Gaunu šiandien siuntinį su vilna - dėžę didžiausią - ir džiaugsmo širdy, o minčių galvoj. Kaip įsimylėjusi pirmą kart jaučiuosi O nagai niežti, nuotaika pakili. Tai ir sėdžiu tokia va beprotė Veliu
Ar ir jum taip būna, ar man jau pagalbos ieškotis
oi kaip tave suprantu , man irgi taip būna.Tika kad laiko daugiau, o trukdžių mažiau būtų
Merginos, tik nepergyvenkit,kurios dar negavo albumo adresiuko.Jetau jetau, jūsų gi daug, visas susirašiau ant popieriuko ir siuntinėjau visą rytą, bet vaikai mane nuo kompo okupavo ir baigės darbas Dabar tik prisėdau užbaigt,kas pradėta, nedaug beliko-kokių 10 laiškelių pasiųst. Tik nepagalvokit nieko blogo, dievaži. Visas jus,čia aktyviai besireiškiančias labai mylim, gėrimės jūsų darbais, laukiam kritikos ar pagyrimų, įvairių pastebėjimų ar tiesiog nete surastų nuotraukų ir patarimų. Nė vienos nenuskriausim, ir nesvarbu-dalyvavo juos susitikimuose ar ne. Su mielais palinkėjimais
Agnuže - labai teigiama tavo džiaugsmo išraiška! Nuostabus komplektukas O jau Elzė kokia patenkinta atrodo
P.S. išsiunčiau albumo duomenis 23 pastovioms veltinio temos lankytojoms, Tik Neglaitės pašto dėžutė perpildyta. Jei ką pamiršau-negalvokit,kad kaip nors piktybiškai išskyriau, rašykit man į až-ir greit susitarsim
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 24, 17:29)
kenksminga sanariams ranku.... rankos shaibom eina, jei kas dien tuo uzsiimti nuo dusios
Na dar mano velimo stazas labai mazas - tik nuo nauju metu, todel dar jokiu organizmo sutrikimu nespejau pajusti (neskaitant adatos duriu i pirstus ). Bet itariu, kad greitu metu nuo siuvinejimo gali akys pradeti prasciau rodyti . Hobis reikalauja auku
Ievuschka, ačiū už albumą ir šypsenėles iš ten.Smagios jūs visos ten atrodot . Pasiganiau- pabuvau . Net Kandžių darbus iš arti pavyko matyti. Na tikrai, lyg ir nesuvirpėjo labai širdis nuo idėjų ir grožio.
QUOTE(RasaS @ 2007 02 24, 21:53)
o cia sluoksna idomu, ar karsinys
Agnuze puikus komplektelis, mano mergina irgi sitos spalvos megeja
Sedona, vardai - joks rodiklis vienos ar kitos kartos, beje, tavieji vaikai visai ne senamadiskais vardais ....
QUOTE(RasaS @ 2007 02 24, 21:53)
čia tikriausiai Jūs prekiaujate... o kaip suprasti NUO 7lt...
QUOTE(Agnužė @ 2007 02 24, 20:45)
Iš to džiaugsmo šiandien savo kibaldžiukei nuvėliau šalikėlį ir kepurę
Spalvas mergina pati pasirinko, bandžiau perkalbėti, bet nepasidavė, jau seniai buvo užsisakiusi raudoną šalikėlį Prasibrūžinau tik pirštą - mažylis vis kenčia man, tai dabar adatėlėm baksnoju
Labai šaunus komplektėlis
Neprisimenu kuri minėjo kad jai adatelėm velti gaunasi baibokai ?
Tai va, radau tikrus baibokus Ko tik žmonės neprigalvoja
[quote=Rubberneck,2007 02 25, 08:38]
[
Tai jau tikrai baibokai...
[
Tai jau tikrai baibokai...