is tos laimes kad ikeliau paveiksleli net pamirsau kad parasyt reikia
divos darbeliai jau nestebina, pripratau prie tokio grozio. bet nuotrauku meniskumu dar negaliu atsistebet
Darbeliai dailūs
Aš, kaip neseniai gimdžiusi motera, leisiu sau sentimentaliai pavaryt
Žinokit, man toks džiaugsmas tas vėlimas Nors ne viskas gerai išeina, bet juk niekas negimė mokėdamas. Ale ne apie profesionalizmą dabar - apie jausmus Gaunu šiandien siuntinį su vilna - dėžę didžiausią - ir džiaugsmo širdy, o minčių galvoj. Kaip įsimylėjusi pirmą kart jaučiuosi O nagai niežti, nuotaika pakili. Tai ir sėdžiu tokia va beprotė Veliu
Ar ir jum taip būna, ar man jau pagalbos ieškotis
Žinokit, man toks džiaugsmas tas vėlimas Nors ne viskas gerai išeina, bet juk niekas negimė mokėdamas. Ale ne apie profesionalizmą dabar - apie jausmus Gaunu šiandien siuntinį su vilna - dėžę didžiausią - ir džiaugsmo širdy, o minčių galvoj. Kaip įsimylėjusi pirmą kart jaučiuosi O nagai niežti, nuotaika pakili. Tai ir sėdžiu tokia va beprotė Veliu
Agnuže, patikėk, viskas su tavim tvarkoj. Aš kaip naujokė vėlime irgi kaip aukso puodą laimėjusi jaučiuosi
Merginos, turiu klausimą - vakar maximoj mačiau pintas iš storų šiaudų tapkes ( a la vyžas). Tai ar nebūtų šaunu tokias naudoti kaip protezą tapkutėms ??? Tik jos aišku be auliukų, bet visokių dydžių. Taip ir knieti nusipirkti
P.S. veltinio forumas neatsidaro
Merginos, turiu klausimą - vakar maximoj mačiau pintas iš storų šiaudų tapkes ( a la vyžas). Tai ar nebūtų šaunu tokias naudoti kaip protezą tapkutėms ??? Tik jos aišku be auliukų, bet visokių dydžių. Taip ir knieti nusipirkti
P.S. veltinio forumas neatsidaro
QUOTE(Agnužė @ 2007 02 24, 14:51)
Darbeliai dailūs
Velimas, kaip koks virusas - pabandai ir negali sustoti. Tikra liga. Aciu Dievui, kad nekenksminga sveikatai
Aciu Ievuska uz nuotraukas, idesiu ir as savasias, ten ir balu yra, kurios visi pasigedo O nuotraukas turbut matys tie, kurie buvo nors vienam susitikime
P.S. labai juokiausi is slaptaziodzio
Papildyta:
kenksminga sanariams ranku.... rankos shaibom eina, jei kas dien tuo uzsiimti nuo dusios
P.S. labai juokiausi is slaptaziodzio
Papildyta:
QUOTE(ramkos @ 2007 02 24, 17:24)
Velimas, kaip koks virusas - pabandai ir negali sustoti. Tikra liga. Aciu Dievui, kad nekenksminga sveikatai
kenksminga sanariams ranku.... rankos shaibom eina, jei kas dien tuo uzsiimti nuo dusios
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 24, 15:29)
~Aciu Ievuska uz nuotraukas, idesiu ir as savasias, ten ir balu yra, kurios visi pasigedo O nuotraukas turbut matys tie, kurie buvo nors vienam susitikime
~kenksminga sanariams ranku.... rankos shaibom eina, jei kas dien tuo uzsiimti nuo dusios
~kenksminga sanariams ranku.... rankos shaibom eina, jei kas dien tuo uzsiimti nuo dusios
~gaila kai kas del "techniniu kliuciu" niekaip negali susitikimuose dalyvaut, kad ir kaip noretusi
~ a pati norejau pasakyt...ir odai ne i sveikata
Aišku, kad gaila , kad nerodot susitikimo nuotraukų. Ir lietuviškai pavydu , be to. Na, dar pradėsiu žliumbti ,kad prie jūsų susitikimų esu beviltiškai per sena.Jau vien iš vaikų vardų matosi ,kad esu ne tos kartos
Sedona, pagal vardus negalima spręsti, kokia karta, dabar tokie vėl sugrįžta madon, aš taip pat ne iš tos kartos ir ne iš to miesto, todėl ir nedalyvauju, o norėčiau..
QUOTE(Sedona @ 2007 02 24, 19:59)
Aišku, kad gaila , kad nerodot susitikimo nuotraukų. Ir lietuviškai pavydu , be to. Na, dar pradėsiu žliumbti ,kad prie jūsų susitikimų esu beviltiškai per sena.Jau vien iš vaikų vardų matosi ,kad esu ne tos kartos
Susitikimai yra bendravimui apie veltinį, o ne benraamžių susibėgimai. Tai kodėl neatėjus jei norisi? Aš iš širdies sakau, kad nesuprantu ....
Ačiū, mergaitės už palaikymą. Kartais jėgos apleidžia dėl kitų priežasčių, o tada ir visokie kompleksiukai lenda į paviršių.Na, čia gal daugiau pasimaivymas , ypač , kai tuo metu negalėjai ateiti. Manau, dar ateisim , dar susitiksim , juk veltiniautojos , tai lyg ir giminės ?
QUOTE(rim@ @ 2007 02 24, 17:47)
Buvau susitime vienam, bet fotkinau, o mane tai
Asarele - tau nuotraukas buvau issiuntusi. Turi? Jauciu mano kompe kazkas pasidarbavo. Nerandu
Asarele - tau nuotraukas buvau issiuntusi. Turi? Jauciu mano kompe kazkas pasidarbavo. Nerandu
Nuotraukų regis dar neištryniau, tad kai turėsiu laisvesnę minutę , sukelsiu .
Ne tu viena likai už kadro .