Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

is tos laimes kad ikeliau paveiksleli net pamirsau kad parasyt reikia lotuliukas.gif

divos darbeliai jau nestebina, pripratau prie tokio grozio. bet nuotrauku meniskumu dar negaliu atsistebet thumbup.gif
Atsakyti
Darbeliai dailūs thumbup.gif
Aš, kaip neseniai gimdžiusi motera, leisiu sau sentimentaliai pavaryt lotuliukas.gif
Žinokit, man toks džiaugsmas tas vėlimas wub.gif Nors ne viskas gerai išeina, bet juk niekas negimė mokėdamas. Ale ne apie profesionalizmą dabar irnesakyk.gif - apie jausmus lotuliukas.gif Gaunu šiandien siuntinį su vilna - dėžę didžiausią doh.gif - ir džiaugsmo širdy, o minčių galvoj. Kaip įsimylėjusi pirmą kart jaučiuosi thumbup.gif O nagai niežti, nuotaika pakili. Tai ir sėdžiu tokia va beprotė lotuliukas.gif Veliu smile.gif
Ar ir jum taip būna, ar man jau pagalbos fool.gif doctor.gif ieškotis blush2.gif
Atsakyti
Agnuže, patikėk, viskas su tavim tvarkoj. Aš kaip naujokė vėlime irgi kaip aukso puodą laimėjusi jaučiuosi doh.gif

Merginos, turiu klausimą - vakar maximoj mačiau pintas iš storų šiaudų tapkes ( a la vyžas). Tai ar nebūtų šaunu tokias naudoti kaip protezą tapkutėms ??? Tik jos aišku be auliukų, bet visokių dydžių. Taip ir knieti nusipirkti g.gif

P.S. veltinio forumas neatsidaro verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzinyte: 24 vasario 2007 - 15:16
QUOTE(Agnužė @ 2007 02 24, 14:51)
Darbeliai dailūs thumbup.gif
Aš, kaip neseniai gimdžiusi motera, leisiu sau sentimentaliai pavaryt lotuliukas.gif
Žinokit, man toks džiaugsmas tas vėlimas wub.gif  Nors ne viskas gerai išeina, bet juk niekas negimė mokėdamas. Ale ne apie profesionalizmą dabar irnesakyk.gif - apie jausmus lotuliukas.gif  Gaunu šiandien siuntinį su vilna - dėžę didžiausią doh.gif  - ir džiaugsmo širdy, o minčių galvoj. Kaip įsimylėjusi pirmą kart jaučiuosi thumbup.gif  O nagai niežti, nuotaika pakili. Tai ir sėdžiu tokia va beprotė lotuliukas.gif Veliu smile.gif
Ar ir jum taip būna, ar man jau pagalbos  fool.gif  doctor.gif  ieškotis blush2.gif

Velimas, kaip koks virusas - pabandai ir negali sustoti. Tikra liga. Aciu Dievui, kad nekenksminga sveikatai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramkos: 24 vasario 2007 - 17:25
Aciu Ievuska uz nuotraukas, idesiu ir as savasias, ten ir balu yra, kurios visi pasigedo ax.gif O nuotraukas turbut matys tie, kurie buvo nors vienam susitikime smile.gif
P.S. labai juokiausi is slaptaziodzio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ramkos @ 2007 02 24, 17:24)
Velimas, kaip koks virusas - pabandai ir negali sustoti. Tikra liga. Aciu Dievui, kad nekenksminga sveikatai thumbup.gif

kenksminga sanariams ranku.... blush2.gif rankos shaibom eina, jei kas dien tuo uzsiimti nuo dusios g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 24 vasario 2007 - 17:28
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 24, 15:29)
~Aciu Ievuska uz nuotraukas, idesiu ir as savasias, ten ir balu yra, kurios visi pasigedo  ax.gif  O nuotraukas turbut matys tie, kurie buvo nors vienam susitikime smile.gif

~kenksminga sanariams ranku....  blush2.gif  rankos shaibom eina, jei kas dien tuo uzsiimti nuo dusios  g.gif

~gaila unsure.gif kai kas del "techniniu kliuciu" niekaip negali susitikimuose dalyvaut, kad ir kaip noretusi rolleyes.gif
~ drinks_cheers.gif a pati norejau pasakyt...ir odai ne i sveikata
Atsakyti
Buvau susitime vienam, bet fotkinau, o mane tai schmoll.gif lotuliukas.gif

Asarele - tau nuotraukas buvau issiuntusi. Turi? Jauciu mano kompe kazkas pasidarbavo. Nerandu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 24 vasario 2007 - 18:05
Aišku, kad gaila , kad nerodot susitikimo nuotraukų. Ir lietuviškai pavydu , be to. biggrin.gif Na, dar pradėsiu žliumbti ,kad prie jūsų susitikimų esu beviltiškai per sena.Jau vien iš vaikų vardų matosi ,kad esu ne tos kartos lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Sedona, pagal vardus negalima spręsti, kokia karta, dabar tokie vėl sugrįžta madon, aš taip pat ne iš tos kartos ir ne iš to miesto, todėl ir nedalyvauju, o norėčiau..
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 02 24, 19:59)
Aišku, kad gaila , kad nerodot susitikimo nuotraukų. Ir lietuviškai pavydu , be to. biggrin.gif Na, dar pradėsiu žliumbti ,kad prie jūsų  susitikimų esu beviltiškai per sena.Jau vien iš vaikų vardų matosi ,kad esu ne tos kartos lotuliukas.gif  tongue.gif

Susitikimai yra bendravimui apie veltinį, o ne benraamžių susibėgimai. Tai kodėl neatėjus jei norisi? Aš iš širdies sakau, kad nesuprantu .... verysad.gif blink.gif

Atsakyti
Ačiū, mergaitės už palaikymą. Kartais jėgos apleidžia dėl kitų priežasčių, o tada ir visokie kompleksiukai lenda į paviršių.Na, čia gal daugiau pasimaivymas , ypač , kai tuo metu negalėjai ateiti. Manau, dar ateisim , dar susitiksim , juk veltiniautojos , tai lyg ir giminės ? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2007 02 24, 17:47)
Buvau susitime vienam, bet fotkinau, o mane tai schmoll.gif  lotuliukas.gif

Asarele - tau nuotraukas buvau issiuntusi. Turi? Jauciu mano kompe kazkas pasidarbavo. Nerandu verysad.gif

Nuotraukų regis dar neištryniau, tad kai turėsiu laisvesnę minutę lotuliukas.gif , sukelsiu 4u.gif .
Ne tu viena likai už kadro lotuliukas.gif .
Atsakyti