a_i_s_t_e, pasižiūrėk temoje apie vėlimo kursus "Rankdarbiai ir kitos paslaugos" skyrelyje... o dabar patarkit... šiandien susizgribau,jog pirmadienį brolio gimtadienis... pirkti visiškai nenumanau ką, taigi reikia ką nors nuvelti... o dabar sunkiausia dalis... ką padaryti jam? pakabukų telefonui,karolių ir pan. dalykų jam nereikia... taigi gal patarsite?
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 23, 16:40)
a_i_s_t_e, pasižiūrėk temoje apie vėlimo kursus "Rankdarbiai ir kitos paslaugos" skyrelyje... o dabar patarkit... šiandien susizgribau,jog pirmadienį brolio gimtadienis... pirkti visiškai nenumanau ką, taigi reikia ką nors nuvelti... o dabar sunkiausia dalis... ką padaryti jam? pakabukų telefonui,karolių ir pan. dalykų jam nereikia... taigi gal patarsite?
kepure kokia idomesne tikrai spesi...
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 23, 17:40)
mobiliam dekla:)
QUOTE(Katinytis @ 2007 02 23, 14:10)
Vakar neturejau interneto, tai kaip suprantu ir nuotraukas praziopsojau, o jus buozes dziaugsmu nesidalinat, nenorit parodyt kaip jums linksma ir smagu buvo . Einu tada velt, bet jums nerodysiu
Kas kaip ziema varo:)) Va as- taip:
Lelytes nuostabios , Diva tavo geltoni "rolikai"
Gerai jau gerai parodysiu ir as savo
Gerai jau gerai parodysiu ir as savo
Balu, jau kad užsižiūrėjau į tavo lėlę...Fainumas tiesiog.
Diva, galėtum ir nerodyti , bo teip jau gražu, net pikta !
Katinyti , įdomiai čia sugalvojai su tais prakarpymais.
Iš tikrųjų, merginos , neišsenka jūsų idėjų versmės. O aš tik vėpsau čia ir skaitinėju. Marš ką nors vertingo nuvelt geriau.
Diva, galėtum ir nerodyti , bo teip jau gražu, net pikta !
Katinyti , įdomiai čia sugalvojai su tais prakarpymais.
Iš tikrųjų, merginos , neišsenka jūsų idėjų versmės. O aš tik vėpsau čia ir skaitinėju. Marš ką nors vertingo nuvelt geriau.
Na super darbeliai visu, ir lelyte ir rankine super ir Divos tapsiai nerealus, kaip visada
O as siandien keisknojuosi tikraja ta zodizo prasme bet nieko, svarbu gaunasi.... ir dizainere patenkinta... kol kas tik foto mate, ale pyp pyp.... visa anekdota parasysiu po menesio kur man vanduo bego
O as siandien keisknojuosi tikraja ta zodizo prasme bet nieko, svarbu gaunasi.... ir dizainere patenkinta... kol kas tik foto mate, ale pyp pyp.... visa anekdota parasysiu po menesio kur man vanduo bego
[size=7]
O aš mašina siuvau-jokių siūlių išorėj irgi nesimatė,viskas iš vidaus prisiūta
Aš sukursiu albumą ir sudėsiu,kiek turiu-iš dviejų susitikimų.
Taigi čia pigiau grybo
Nepyk, mielas Katinyti, ryt poryt sutvarkysiu albumėlį ir žiūrėsit,kas norėsit
O dėl viešumo-kaip kokių gandų buvo,kad seklių-morkų atsirado(ir nelabai geranoriškų), todėl ir nuotraukytės po pusdienio dingo...
Balu - lėlytė labai labai
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 23, 02:28)
Dėl rankinių:
O pamušalą vis dėlto rankomis siūnu, mat tada išorėje siūlės nesimato, aišku, knistis ilgai reikia, ir va pirštai skaudaaa.....
Tokie pamąstymai .
p
O pamušalą vis dėlto rankomis siūnu, mat tada išorėje siūlės nesimato, aišku, knistis ilgai reikia, ir va pirštai skaudaaa.....
Tokie pamąstymai .
p
O aš mašina siuvau-jokių siūlių išorėj irgi nesimatė,viskas iš vidaus prisiūta
QUOTE(rim@ @ 2007 02 23, 08:55)
Aš panašiai kaip tapkutė buvau sumąsčius, tik...sukurti visų trijų susitikimų albumą su slaptažodžiu ir, kad jį žinotų tos kurios nors kartelį buvo
Aš sukursiu albumą ir sudėsiu,kiek turiu-iš dviejų susitikimų.
QUOTE(dukrytee @ 2007 02 23, 10:56)
Labaj grazu bet kaip tajp suvelt? As moku tik rutuliukus velt
Papildyta:
Gal kas zino kur kaune nebrangiai parduodama vilna?
As zn nebent ABC ten kur prie bazes 100g-4lt
Papildyta:
Gal kas zino kur kaune nebrangiai parduodama vilna?
As zn nebent ABC ten kur prie bazes 100g-4lt
Taigi čia pigiau grybo
QUOTE(Katinytis @ 2007 02 23, 13:10)
Vakar neturejau interneto, tai kaip suprantu ir nuotraukas praziopsojau, o jus buozes dziaugsmu nesidalinat, nenorit parodyt kaip jums linksma ir smagu buvo . Einu tada velt, bet jums nerodysiu
Nepyk, mielas Katinyti, ryt poryt sutvarkysiu albumėlį ir žiūrėsit,kas norėsit
O dėl viešumo-kaip kokių gandų buvo,kad seklių-morkų atsirado(ir nelabai geranoriškų), todėl ir nuotraukytės po pusdienio dingo...
Balu - lėlytė labai labai