QUOTE(linada @ 2007 02 22, 16:15)
tipiškas požiūris į seimą einant - naudos sau ir savo partijai
pats partijos pavadinimas jau isduoda darbu siekius ir t.t. taigi naturalu, kad dar rupintumemes aviu auginimu, zodziu ir su zemes ukiu potemiu butu, ukininkus idarbinitumem Cia nauda visiems ir aviu augintojams ir velejoms ir sio amatu susidomejusiems !!!! Linada, nejaugi nebalsuotum ? Kiekvienam balsavusiam loterija, natur vilnos su kakuciais, oa gal ir sauja gerosios merino, o dar gal ir kursus net laimetumet, zodziu biznis ir tas seimas, ar gi tai naujiena
Bet siaip tai juokauju gi, tai va....
pradejau siandien mados infekcijai darbus
Sveikinu besidziaugianciaja angelu savininke, na darbai is ties nerealus
Beje, kokia as tundra, reikejo man irgi garbaneliu nusipirkt, dabar nagus kramtau
Papildyta:
QUOTE(rooma @ 2007 02 22, 16:49)
O aš išdįsau, ir esu labai labai patenkinta. Visai buvo nebaisu, buvo labai miela ir nuostabu.Kitą kartą į susitikimą lėksiu kaip ant sparnų.
Ačiū visoms dalyvavusioms vakar ir taip gausiai dalyvaujančias šiandien, sakau tai su didžiausia meile Jums visoms ir, žinoma, veltiniui.
Ačiū visoms dalyvavusioms vakar ir taip gausiai dalyvaujančias šiandien, sakau tai su didžiausia meile Jums visoms ir, žinoma, veltiniui.
shaunuole, kai tik prabilai apie mociutes, tik tada suklusau ir paziurejau atidziau, nors salia sedejai, tokia faina, su kasyte, na jega, kad tik visos tokios butumem