Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Nuotraukos tokios šiltos iš susitikimo wub.gif Bet juk negali kitokie žmonės velti smile.gif
Kur nusipirkti Filz-it produktų šiandien ryte jau rašiau šitoj temoj ax.gif
Aš taip laukiu, kada į namą persikraustysim, galėsim ir pas mane kokį mytą surengti. Mes su Aurelia iš to paties kaimo būsim, panašu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 22, 15:27)
Atsakau dėl veltinaiutojų suvažiavimo: tarkim,jeikeliom dienom, žianu gerą viečikę šalai Kernavės, ten žmogus kaimo turizmu užsiima,ne brangininkas, bet plotas l. didelis, ant Nėries kranto, yra kubilai maudynėms, pušynas aplink...Na, bet tai tik vasarai, nes nėr namukų...
Bet aišku, į sodybą pas ką nors super būtų, tikrai... bigsmile.gif

Na mano mamos sodyboje irgi yra vietos nemažai smile.gif Tik tiek kad vandens telkinio prie namo nėra biggrin.gif tik nuo kalniuko nusileidus yra šaltinėlis, o šalia toks truputi brudnas ežeras smile.gif Bet namie vandentėkis su šaltinio vandeniu yra smile.gif Jeigu kas su mažiukais tai name yra 2 kambariai beveik laisvi (nes tada namų šeimininkams vienam kambary reikėtų susigrūsti, bet tai ne bėda), o vis tiek važiuotume vasarą tai kiti palapinėse galėtų gyventi tourist5.gif Oi kaip būtų smagu, bet kur thumbup.gif AŠ UŽ NESVARBU KUR clap.gif clap.gif clap.gif
Oi kaip norėčiau... smile.gif nenusėdžiu vietoj net biggrin.gif
Atsakyti
O naujokes ar piimtumėt? ax.gif Ir aš norėčiau į tokį partijos suvažiavimą.
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2007 02 22, 15:42)
...o aš, prisipažinsiu irgi kažkaip nedrįsau prisijungti, nes nebe jauna mamytė esu  wub.gif ........nors dar ir ne močiutė  blush2.gif

na kas čia dabar-viena per jauna jaučiasi, kita-"nebe jauna mamytė".Ar amžius-tai kažkokia riba? Baikit vieną kartą, tuoj pradėsiu rimtai bartis:gun_smilie:

QUOTE(ramkos @ 2007 02 22, 15:46)
Pazistama situacija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As irgi noreciau su bendramintemis susipazinti blush2.gif Tik kad vat vis ryzto truksta, kazkaip vis atrodo, kad as cia tokia be patirties.... na bet matau, kad jus labai geranoriskai priimat naujokes - reikia tik noro ir pastangu thumbup.gif

taip taip taip-reikia tik noro ir pastangų drinks_cheers.gif

balu - laukiam lėlės nuotraukytės labai, na tu ir spartuolė biggrin.gif
Atsakyti
Visas naujokes priimam ir visos esam beveik naujokes 4u.gif
O cia ideja, reikia partija kurti ir i seima smile.gif Pramustumes kokiu europos lesu kokiam salonui thumbup.gif , patvirtintumem koki projekta itraukti velimo pamokas mokyklose, va darbo vietu veltiniautojoms butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 02 22, 00:15)
Kadangi esu labai labai patenkinta gan ilgai trukusio "proceso" rezultatu , tai noriu pasirodyti ir pasigirti  ax.gif

user posted image

Merginos, as esu "savininke" situ angeliuku, tai daryta mano vaikams - evai ir lukui. siandien gavau ir negaliu isreiksti zodziais tai ka jauciu dabar...jie dieviski, ziurint i juos apima geras ir siltas jausmas. as laiminga!!!!!!!!

aciu visoms veliancioms ir dovanojancioms tokius jausmus!!!aciu tau magic!!!!

p.s. ir aciu tau rooma !!! už tavo ziedelius!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo damdam: 22 vasario 2007 - 16:13
QUOTE(Pilietė @ 2007 02 22, 16:05)
O naujokes ar piimtumėt? ax.gif  Ir aš norėčiau į tokį partijos suvažiavimą.

Naujokes naujokes
As vis dar veltinyje jauciuosi ir esu naujoke doh.gif ai jau turesiu kokius 3-4 metelius, o gal ir daugiau praktikos, tai jau busiu per viduri ir nenaujoke. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 22, 16:10)
Visas naujokes priimam ir visos esam beveik naujokes  4u.gif
O cia ideja, reikia partija kurti ir i seima smile.gif Pramustumes kokiu europos lesu kokiam salonui  thumbup.gif , patvirtintumem koki projekta itraukti velimo pamokas mokyklose, va darbo vietu veltiniautojoms butu  thumbup.gif

bigsmile.gif tipiškas požiūris į seimą einant - naudos sau ir savo partijai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O cia ideja, reikia partija kurti ir i seima smile.gif Pramustumes kokiu europos lesu kokiam salonui  thumbup.gif , patvirtintumem koki projekta itraukti velimo pamokas mokyklose, va darbo vietu veltiniautojoms butu  thumbup.gif

Mes jamam šitą idėją biggrin.gif
Man dar, tiesa, iki seimo porą metelių paūgėti reikia, bet manau bus pats tas lotuliukas.gif
O visos jaunos, nebejaunos mamos ir nemamos tai baikit juokauti ir meskit visus kompleksus (ar kaip tai pavadint) į šalį mirksiukas.gif Aš va dar kaip ir jauna, nemama, be gyvenimo patirties biggrin.gif ir ėjau tongue.gif Tiesa, pirmą kartą buvo baisu, bet nuėjus vis tiek puikiai jaučiausi smile.gif O šį kartą išvis thumbup.gif Dar ir ateičiai visokių žinių įgavau apie vitaminus neščiosioms pvz tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 22 vasario 2007 - 16:18
*Magic* angelai nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif...Galeciau i juos ziureti ir ziureti...Ievuschka, dekui uz nuotraukytes. Daugelis ir nebuvusios susitikime, galejome jame "virtualiai" pabuti. Aciu...O nuotaika tai matosi, kad superine buvo. Ir priplepejot siandien daug, tik pusdieni nebuvau, o dabar net 14 lapu perskaityti reikejo smile.gif
Atsakyti

Del ES paramos, tai cia rimtas dalykas. Tik reikia pasidometi tokiais dalykais, viska gerai apgalvoti, tinkamai sutvarkyti "popierizmus" ir kelias atviras auksinems idejoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2007 02 22, 16:42)
...o aš, prisipažinsiu irgi kažkaip nedrįsau prisijungti, nes nebe jauna mamytė esu  wub.gif ........nors dar ir ne močiutė  blush2.gif

O aš išdįsau, clap.gif clap.gif clap.gif ir esu labai labai patenkinta. Visai buvo nebaisu, buvo labai miela ir nuostabu.Kitą kartą į susitikimą lėksiu kaip ant sparnų.
Ačiū visoms dalyvavusioms vakar ir taip gausiai dalyvaujančias šiandien, sakau tai su didžiausia meile Jums visoms ir, žinoma, veltiniui.
Atsakyti