Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 22, 15:18)
Larina, aš tau dar rašiau prieš mėnesį,kad norėčiau į druskininkus, puikia pamenu, kad kvietei, na, bent mąstei apie pasibuvimą.... biggrin.gif

Tai as labai gerai pamenu, kad tu suregavai, bet tik tu... Mastau apie tai, bet tik kai pagimdysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2007 02 22, 15:14)
Ten yra tokios grazios zydros nesiveliancios, turiu ir as jos uzkisusi giliai maisa, sakiau kokiai antklodei vaikui panaudosiu... Beviltiskas dalykas is jos velti - adatelems per plona, o slapiai ne velnio nesivelia... Kazkada bandziau su balta maisyti, ir tai nieko neisejo.
Papildyta:

tai va is taves gi gavau jos dovanu 4u.gif tai kai mano didzioji nori man padeti, tai duodu jai kilimeli ir ji kloja ta melsva vilna, tokia patenkinta, net draugei atejusiai jos bendraamziai, rode, kaip ji dirba, kaip reikia delioti ir velti lotuliukas.gif Velia ji net be vandens thumbup.gif Jooo fantastika ta melsvoji, tokios uzsipirkus daug, tai apsiverkciau verysad.gif
Atsakyti
Atsakau dėl veltinaiutojų suvažiavimo: tarkim,jeikeliom dienom, žianu gerą viečikę šalai Kernavės, ten žmogus kaimo turizmu užsiima,ne brangininkas, bet plotas l. didelis, ant Nėries kranto, yra kubilai maudynėms, pušynas aplink...Na, bet tai tik vasarai, nes nėr namukų...
Bet aišku, į sodybą pas ką nors super būtų, tikrai... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 22, 15:21)
Tai as labai gerai pamenu, kad tu suregavai, bet tik tu... Mastau apie tai, bet tik kai pagimdysiu blush2.gif

sutarta, kai pagimdysi, privesim tau dovanu veltu batuku lotuliukas.gif zodziu as uz toki susitikima, vyras mane tikrai atves, siandien taip salta, tai va vazineja po mano taskus, jei nezino kaip apibudint, ka nupirkt, duoda telefona pardavejai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 22, 15:28)
sutarta, kai pagimdysi, privesim tau dovanu veltu batuku  lotuliukas.gif zodziu as uz toki susitikima, vyras mane tikrai atves, siandien taip salta, tai va vazineja po mano taskus, jei nezino kaip apibudint, ka nupirkt, duoda telefona pardavejai  lotuliukas.gif

Ka tie vyrai su mumis kencia. Mano ir buna ipareigotas mane apipirkti. Nesipriesina.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 22, 15:27)
Atsakau dėl veltinaiutojų suvažiavimo: tarkim,jeikeliom dienom, žianu gerą viečikę šalai Kernavės, ten žmogus kaimo turizmu užsiima,ne brangininkas, bet plotas l. didelis, ant Nėries kranto, yra kubilai maudynėms, pušynas aplink...Na, bet tai tik vasarai, nes nėr namukų...
Bet aišku, į sodybą pas ką nors super būtų, tikrai... bigsmile.gif

keliom dienom tai as ne labai, ka su seimom vaziuot? vaikai, vyrai....
Papildyta:
QUOTE(larina @ 2007 02 22, 15:32)
Ka tie vyrai su mumis kencia. Mano ir buna ipareigotas mane apipirkti. Nesipriesina.. biggrin.gif

prie altoriaus prisieke dalintis ir dziaugsmais, ir vargais ir t.t lotuliukas.gif Kol kas preisaikos nelauzo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 22, 15:32)
keliom dienom tai as ne labai, ka su seimom vaziuot? vaikai, vyrai....

As tai vyrui ant spando didziaja ir tegul sedi sau namie , o leliukas, tai tikrai netrukdytu...
Atsakyti
Aš tai lėlę nuvėliau su Doseth garbanėlėm. Puikūs plaukai gaunasi. Gaila , kad fotiko neturiu (ir neturėsiu dar 10 dienų), pasigirčiau.

LĖLĖS ir kiti smagumai
Atsakyti
...o aš, prisipažinsiu irgi kažkaip nedrįsau prisijungti, nes nebe jauna mamytė esu wub.gif ........nors dar ir ne močiutė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 22, 15:32)

Pazistama situacija lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As irgi noreciau su bendramintemis susipazinti blush2.gif Tik kad vat vis ryzto truksta, kazkaip vis atrodo, kad as cia tokia be patirties.... na bet matau, kad jus labai geranoriskai priimat naujokes - reikia tik noro ir pastangu thumbup.gif
Atsakyti
as uz susitikima keliom dienom kad ir su vyrais ir vaikais gal jie irgi bendra kalba rastu butu jei nebe SM o super seimos irgi gal visiai nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 02 22, 15:49)
as uz susitikima keliom dienom kad ir su vyrais ir vaikais gal jie irgi bendra kalba rastu butu jei nebe SM  o super seimos irgi gal visiai nieko lotuliukas.gif

galėtų skūstis kaip nsuibodo tie vilnų kalnai, važinėjimai užsakymų atsiimti, dar visokių "bobiškų" reikalų tvarkymai hihihi.gif
Atsakyti