Na, labas
tai man jau pūstis bokso piršines, ar kaip čia???
Atvaryčiau kokią 18 val.
Ech, žyzn žestianka
Laukiu susitikimo
Ir giriuosi auskariukais:
Tikrai labai gražūs darbeliai. Lašišinė spalva super
Papildyta:
Ir arbūziukai labai skaniai atrodo
Papildyta:
o i susitikima kas nors vaikus atsivesit? Nes as galvoju su Gustu atvaziuot- tikiuosi nebus labai salta
QUOTE(ramkos @ 2007 02 21, 11:23)
Tikrai labai gražūs darbeliai. Lašišinė spalva super
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū labai.
Katinyčio kaip visad išsiskiriantys darbai, pavasarinės spalvos
Ametiste, tavo irgi jau "įvaldytas" perlinis stiliukas
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 21, 10:19)
Na, labas
Atvaryčiau kokią 18 val.
Laukiu susitikimo
Atvaryčiau kokią 18 val.
Laukiu susitikimo
Pamiršk tą boksą, gal geriau taikos pypkę prigriebk
QUOTE(*Diva* @ 2007 02 21, 10:25)
o i susitikima kas nors vaikus atsivesit? Nes as galvoju su Gustu atvaziuot- tikiuosi nebus labai salta
Neeeeeeee Vaikai lieka namie su tėčiu ir tuo labai džiaugiasi (tik ar tėtis džiaugsis )
Labai gera adatu ideja, kaip tik sunui pirkau tokio modelino kuris sustengsta ir pasidaro lengvutis bet toks panasus i trintuka siek tiek, matyt teks mamai pasinaudot . O vat i ta moteraite pasiziurejus pagalvojau , kad rim@ vel avatara pasikeite , atsiprasau bet man kiekviena syk siurpas pamacius ta zalia motera .
Sraigutes arbuziukai patiko , dar man patiko ir is anos temos pakabukas "papukai". Viskas grazu ir dar labai dziaugiuosi uz visas kurios siandien susitiks ir aptures gera laika . Smagu butu ir Kauno mergytems kada susibegti ir paplepeti valandzike kita .
Sraigutes arbuziukai patiko , dar man patiko ir is anos temos pakabukas "papukai". Viskas grazu ir dar labai dziaugiuosi uz visas kurios siandien susitiks ir aptures gera laika . Smagu butu ir Kauno mergytems kada susibegti ir paplepeti valandzike kita .
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 21, 13:00)
Pamiršk tą boksą, gal geriau taikos pypkę prigriebk
Gi juokaunu
Bet nu ir šaltis...tikiuosi, "Baltos kandys" neužšals...
Papildyta:
O čia rim@'os kaukė Užgavėnių proga????
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 21, 12:54)
O čia rim@'os kaukė Užgavėnių proga????
Tai, kad ten ne žalia motera, o Frankenšteinas Ir tą kaukę mano vaikis užsidėjęs. Gerai jau gerai simpatiškesnį velniuką įdėsiu
O dabar man liūdnos naujienos Mašinos akumuliatorius kaip jau ir galvojau nuo šalčio nudūso Neatvažiuosiu Su autobusu nesinori (lėt. bronchitas) Mergaitės, laukiam iš jūsų išsamaus pasakojimo
Einu akumuliatoriaus pirkti
QUOTE(Katinytis @ 2007 02 21, 14:04)
Labai gera adatu ideja, kaip tik sunui pirkau tokio modelino kuris sustengsta ir pasidaro lengvutis bet toks panasus i trintuka siek tiek, matyt teks mamai pasinaudot . O vat i ta moteraite pasiziurejus pagalvojau , kad rim@ vel avatara pasikeite , atsiprasau bet man kiekviena syk siurpas pamacius ta zalia motera .
o ka raso ant tokio modilino? as ju nelabai skiriu tik vis nusiperku ne toki, kokio noriu beje, o kur perkat?
o kaunietes neturi baltu kandziu matyt del to ir stimulo nera meetam