Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(linada @ 2007 02 22, 13:40)
ale iš kur tokios mintys doh.gif nederėčiau  doh.gif pagal ūgi?svori?amžių?kraujo grupė?
o čia gal pagalvėlė?

QUOTE(ievuschka @ 2007 02 22, 13:41)
Ką turi omeny, sakydama-"piemenė"? kaip tai nederėtum? Tu kaip tik būtum tik papuošusi mūsų kompaniją mirksiukas.gif

O kas čia taip įdomu tavo nuotraukoj-dvi gėlės? Čia sagės ar kas kita?

P.S. Va, tik Balu - tokia paslaptinga ir forume, ir vakar buvo, kad net nuotraukose jos nėra, gal nematoma patapo ar kaip?Rodos sėdėjo prie Roomos  ar Minesotos, nuotraukose-nėra g.gif

Pagal metus piemene... Visi ziuri kaip i malefka.. ta prasme, kad atrodau kaip 16, tai visiems keista, kad galiu auginti vaikus, skaniai daryti valgyti, keista, kad apskritai ka nors moku. Pas mus taip miesteliuksti yra... verysad.gif

O cia pagalvele i dukrytes nauja kambari, o ta zalioji gele, tai dirzas. As jau ta zaliaja seniau buvau ikelusi...
Atsakyti
jooooo fainas susitikimas kiek maciau, gaila kad as per toli nuo Vilniaus verysad.gif o taip butu faina su jumis susipazint nors jau daug ka is nuotrauku pazystu, bet gatvej sutikus sveikintis dar nedrisciau blush2.gif o kandziu darbai tikrai nieko ispudingo, tik tos mazos sages tokios nematytos (nosr kai pagalvoji tai joms jau sunku darosi visi is ju tikisi kazko tokio blink.gif nu jau tokio.....) lotuliukas.gif
Papildyta:
larina isvaizda vienas dalykas lotuliukas.gif manu kad tiktum ir tu ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 22, 14:41)
Ką turi omeny, sakydama-"piemenė"? kaip tai nederėtum? Tu kaip tik būtum tik papuošusi mūsų kompaniją mirksiukas.gif

O kas čia taip įdomu tavo nuotraukoj-dvi gėlės? Čia sagės ar kas kita?

P.S. Va, tik Balu - tokia paslaptinga ir forume, ir vakar buvo, kad net nuotraukose jos nėra, gal nematoma patapo ar kaip?Rodos sėdėjo prie Roomos  ar Minesotos, nuotraukose-nėra g.gif

a ji turbu po stalu palindo:)))
juokauju:)

O Larina- os tikro- kas cia per emocijos- visos tiko viena prie kitos:))) svarbu, kad yra kas vienija,o ismatavimai, rase ir apimtis neturi jokios reiksmes:))
fainos foto- Ievushka- mano vyras sake, kad Tavo sypsena irgi gera gavosi- as jam papasakojau istorija apie save issisiepusia ir parodziau foto- sake ir salia teves ne prastesne sypsena:) Nugi ir kaip po sitokio kadro mes galim atrodyt bjaurios?smile.gif))

Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 22, 14:35)
Tikrai matosi, kad buvot super nuotaikos.... tokios pakyletos... Pavydziu, kad toms, kurios buvo susitikime blush2.gif
Pagalvoju, kad as prie jusu visai nedereciau.. Piemene...
user posted image

Oho, koks grožis, geros labai spalvos, pavasarinės biggrin.gif
O kas ta gėlytė??KAžkokį pufiką nuvėlei, ar aš visai tundra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 22, 15:41)

Balu mūsų pusėje tik 3-čioje dalyje sėdėjo. O trečioje dalyje tu jau nebefotkinai mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minesota: 22 vasario 2007 - 13:55
Stebinčioms jūsų darbus irgi įdomu pamatyti jūsų veidus – aš vis galvodavau– nu kas per Moterys gali visa tai sukurti? Manau, esate labai mielos ir šiltos moteriškaitės... Smagu būtų kada nors ir ne kompe visas pamatyti. 4u.gif
Larina, nesuprantu kokiam čia, kaip rašai, miesteliūkštyje toks požiūris, ar čia tik nėštukės, kaip čia švelniau pasakius, pasvaičiojimas...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilietė: 22 vasario 2007 - 13:59
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 22, 13:52)
Oho, koks grožis, geros labai spalvos, pavasarinės biggrin.gif
O kas ta gėlytė??KAžkokį pufiką nuvėlei, ar aš visai tundra doh.gif

Cia pagalvele-dekoracija i dukros naujaji kambari.

O tokios emocijos po paskutinio pasisakymo.... darzelio aukletojos....
Ai, neimkit manes i galva. Nestumas daro savo, o beto jau ir pripratau prie to...
ir velime iskyla tokiu problemu... Koks zogutis su mano veltu darbeliu, o kitas ateina ir, kad ciauska aipe darba(as salia bunu, bet jis nezino, kad tai as veliau). Kai pasako, kad va, cia stovi darbu autore, tai pasiziuri keistai... ir vel toliau varo.klausia kur tu pirkai ir kai dar karta pakartoja, kad as, tai ziuri ir netiki. tai tikrai tu, tokia jauna, taip moki.... Nu mane toks poziuris zudo... verysad.gif
Atsakyti
larina - pagalvėlė vientisa, ar ne.
pagaliau mano tinginys traukiasi. nusivėliau mažuliuką piniginuką su katės pedele, bet matyt per mažai buvo suvelta, tai apsivėlė ir šiek tiek pasislepė pribadyta letenėlė. mokytis ir mokytis.....
reikia man pas psichologus. nesu kačių megėja didelė, bet avataras - katina s- man kiti nelimpa, o po divos bačiuku su katės piėdelėm žūt būt užsimaniau kažko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 02 22, 14:03)
larina - pagalvėlė vientisa, ar ne.
pagaliau mano tinginys traukiasi. nusivėliau mažuliuką piniginuką su katės pedele, bet matyt per mažai buvo suvelta, tai apsivėlė ir šiek tiek pasislepė pribadyta letenėlė. mokytis ir mokytis.....
reikia man pas psichologus. nesu kačių megėja didelė, bet avataras - katina s- man kiti nelimpa, o po divos bačiuku su katės piėdelėm žūt būt užsimaniau kažko doh.gif

Pagalvele vientisa Viena ziedeli prakirpau, kad galeciau uzpildyti cidu, o paskui uzsiuvau ir sausai apveliau.
Atsakyti
larina, tas saves nuvertinimas labai pazistamas, hormonai daro savo, o del amziaus, tai ne tokios mes ir senes tongue.gif Na as 4 desimty, ale tik is arti gal ir galima tai pastebet blush2.gif Ateina laikas, kai amzius visiskai jokios itakos neturi smile.gif Turejau nuostabia drauge per 70 metu perkopusia .... gaila jau amzina atilsi, ale metus laiko, kol Vokietijoj gyvenau, super draugavom, ot prirankdarbiavom smile.gif Ech, apsiverksiu, kaip man jos truksta verysad.gif
Mislinu gal kada suvaziavima pas mane kaime padaryt.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 22, 16:02)
ziuri ir netiki. tai tikrai tu, tokia jauna, taip moki.... 

Mane tai pradžiugintų toks žmonių nusistebėjimas smile.gif. Bet visos mes skirtingos. Larina, linkiu daugiau pasitikėjimo savimi. 4u.gif
Atsakyti
Mano tik nosis vienoj nuotraukoj išlindusi(tokia graži, kad specialiai iškišau).
Per kitą susitikimą atsigriebsiu: pozuosiu kiek begalėdama.
Gera buvo. Smagios Jūs merginos.
Atsakyti