Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(ievuschka @ 2007 02 22, 13:23)
Na va,pusdieniui įmetu nuotraukėles:

SUPERINIS VĖLĖJŲ SUSITIKIMAS

O paskui galima bus kaip nors pasiekti tas nuotraukas? ax.gif Ar gal galima i e-mail'ą užsisakyti lotuliukas.gif
Labai smagu pažiūrėti thumbup.gif Šypsena vėl iki ausų veide smile.gif Likusiai darbo dienai geros nuotaikos pasikroviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramkos @ 2007 02 22, 12:25)
Gal kas matet Lietuvoje toki ar panasu dalyka pirkti. Cia skirta karoliams verti - labai didelis palengvinimas. Zinau, kad SilverCity tokius naudoja. Gal ten ir parduoda?

Būtent SC ir mačiau, kaip karolius matavo...

Foto didis.gif
Atsakyti
Jūsų dėka ir aš ten pasisvečiavau 4u.gif Jau pažįstamus veidus pamačiau biggrin.gif O darbeliai visai į akis nekrito.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 02 22, 12:55)
aa, aš kai baksnoju, tai dvi adatėles tarp pirštų įsidedu ir vis greičiau
o pasišiaušia mano supratimu labiau karšinys, ir jei veli ant kilimėlio. man rodos jis labiau siūlelius išpešioja ax.gif

Na, aš pabandžiau, tikrai lengvai "nueina" ta vilna, iš esmės net pešt nereikia...Gal ant tokios nekokios siuntos pataikiau?Šiaip man mieklal su ja dribt, greitai susidelioji, ir susivelia gan griet, žodžiu...
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 22, 12:51)
Na, aš pabandžiau, tikrai lengvai "nueina" ta vilna, iš esmės net pešt nereikia...Gal ant tokios nekokios siuntos pataikiau?Šiaip man mieklal su ja dribt, greitai susidelioji, ir susivelia gan griet, žodžiu...

čia matyt priklauso nuo ko peši. jei rūbo kiokio ar gelės, gal?
bet jei keli stori sluoksniai ir akmeniniai suvelti, arba nuo burbliuku - niu niekaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 22 vasario 2007 - 12:55
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 22, 13:23)

Ačiū, būsiu ir aš pabuvusi. Šaunu kad taip linksmai pasibendravote thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 22, 14:23)

Ačiū už nuotraukytes 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minesota: 22 vasario 2007 - 13:38
Vis mintyse sukasi vakarykštis susitikimas ir nuotaikos smile.gif Kai pagalvoju-aš nuo to fainumo kažkokia priplaukus buvau ax.gif Ta prasme- ten tų darbų Kandžių net gerai neapžiūrėjau, kažkaip lyg pro rūką man jie, o va pabendravimas su veltinio mylėtojomis supermamytėmis-tai jėgelė. Smagu,kad DOSETH iš tolybių sugebėjo per šalčius atvažiuot, tokia linksma ir draugiška thumbup.gif , o jau jos mama- wub.gif toks mielas šiltas žmogus. Tikiuosi, ramiai ir laimingai nakčia jos pargrįžo namo smile.gif

Tos mintys apie vėlėjų klubą ir parodą- vertos dėmesio, reiktų išsamiau jas aptart, gal kas ir išeitų . Matau- bręsta vėl susitikimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 22 vasario 2007 - 13:20
Magic nuostabus angelai.
Aciu uz foto smile.gif Nuostabi nuotaika .
Atsakyti
Tikrai matosi, kad buvot super nuotaikos.... tokios pakyletos... Pavydziu, kad toms, kurios buvo susitikime blush2.gif
Pagalvoju, kad as prie jusu visai nedereciau.. Piemene...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larina: 22 vasario 2007 - 13:36
QUOTE(larina @ 2007 02 22, 13:35)
Tikrai matosi, kad buvot super nuotaikos.... tokios pakyletos... Pavydziu, kad toms, kurios buvo susitikime blush2.gif

ale iš kur tokios mintys doh.gif nederėčiau doh.gif pagal ūgi?svori?amžių?kraujo grupė?
o čia gal pagalvėlė?
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 22, 13:35)
user posted image

Ką turi omeny, sakydama-"piemenė"? kaip tai nederėtum? Tu kaip tik būtum tik papuošusi mūsų kompaniją mirksiukas.gif

O kas čia taip įdomu tavo nuotraukoj-dvi gėlės? Čia sagės ar kas kita?

P.S. Va, tik Balu - tokia paslaptinga ir forume, ir vakar buvo, kad net nuotraukose jos nėra, gal nematoma patapo ar kaip?Rodos sėdėjo prie Roomos ar Minesotos, nuotraukose-nėra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 22 vasario 2007 - 13:43