Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Aš dar ievushkos turiu prašymą smile.gif
Gal galėtum pasirodyti, kokius karolius darai savo broliui? blush2.gif Aš savajam irgi norėčiau ką nors suregzt ax.gif bet nesugalvoju, kaip veltinio karolius vyriškais paverst doh.gif
Atsakyti
pirkau is rankdarbiai.com
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 02 21, 23:26)
Dėkui visoms pagyras  4u.gif

O vilnos tai apie 150-170g
O "ūgis" apie 33cm . Vaaa... Jau labai norėčiau turėti adatų laikiklį keletui adatų, bent pradiniam kamšymui labai pagelbėtų ...
"Pagaminau" kamšymo adatų pagalba. "Nulipinau" taip sakant  mirksiukas.gif

Jau net negirsiu,tik garsiai užpavydėsiu wub.gif

O adatų laikiklį pirkau parduotuvėj prie Menų gimnazijos, bet kad tu lyg ne iš Vilniaus... Nors nėra jis labai tiksliai padarytas: sudėjus daugiau adatų, jos kažkaip ne visos tiesiai stovi, vienos tarsi pasvirusios, tarsi tos skylės adatoms ne statmenai pragręžtos, vienu žodžiu- truputį brokuotas. Bet pirminiam subadymui-visai gerai.

QUOTE(mamushka @ 2007 02 22, 11:35)
pasakykit ka ne taip darau, kad man pukuoti  darbai gaunasi  g.gif , gal per trumpai velta ?

jo, truputį pasišiaušę mirksiukas.gif Bet gal tame ir cinkelis? Na, o jei nori lygesnio paviršiaus-daugiau pavelk arba tiesiog velk iš sluoksnos.
Papildyta:
QUOTE(tapkute @ 2007 02 22, 11:44)
Aš dar ievushkos turiu prašymą smile.gif
Gal galėtum pasirodyti, kokius karolius darai savo broliui? blush2.gif Aš savajam irgi norėčiau ką nors suregzt  ax.gif bet nesugalvoju, kaip veltinio karolius vyriškais paverst  doh.gif

Pirmus labai paprastus paprasčiausius padariau: rudai-žaliai-chakiniai kamuoliukai, tarpuose-mediniai įvairių formų intarpai, svarbiausia-kad būtų prie pat kaklo, tada kažkaip vyriškai atrodo. O visi kiti - tik planuose, kai atrasiu laiko ir padarysiu-būtinai pasirodysiu.

P.S. Neužilgo į sumesiu nuotraukėles trumpam pažiūrėjimui, o paskui-ir vėl paslėpsiu(dėl tam tikrų priežasčių mirksiukas.gif ).
Atsakyti
aa, aš kai baksnoju, tai dvi adatėles tarp pirštų įsidedu ir vis greičiau
o pasišiaušia mano supratimu labiau karšinys, ir jei veli ant kilimėlio. man rodos jis labiau siūlelius išpešioja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 22 vasario 2007 - 11:55
kiek as suprantu tai ir geltonas ir zalias yra sluoksna, o veliu ant burbulines pleveles.
Atsakyti
P.S. Neužilgo į sumesiu nuotraukėles trumpam pažiūrėjimui, o paskui-ir vėl paslėpsiu(dėl tam tikrų priežasčių mirksiukas.gif ).
[/quote]
Oi kaip laukiu blush2.gif
Taip esu apsipavydejusi kad buvot tam susitikime. Ir taip smalsu ax.gif
tk nepaslėpk jų taip greit. Begu pietų pertraukon (manau ne aš viena) 4u.gif
Atsakyti
Na va,pusdieniui įmetu nuotraukėles:

SUPERINIS VĖLĖJŲ SUSITIKIMAS
Atsakyti
Gal kas matet Lietuvoje toki ar panasu dalyka pirkti. Cia skirta karoliams verti - labai didelis palengvinimas. Zinau, kad SilverCity tokius naudoja. Gal ten ir parduoda?

user posted image
Atsakyti
nuotaika matos liuuuux thumbup.gif faina kad veltinis taip veža thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.
Vakar turėjau pašnekėsį apie vilnos rūšis.
Tad štai info:
Bauskės latviška vilna - karšinys - (ta fabrikinė) yra "nebegyva", tad kai suveli iš , dirbinys gali būti super gerai suveltas, tačiau kai papeši, labai lengvai nueina sluoksniai, ne tik pburbuliuojasi, bet ir pešasi tikrąją to žodžio prasme. Tad po kiek laiko gali tiek susidėvėti, jog skylės liks blink.gif Tad ką, tarkim, tada žmogui, pirkusiam daiktą, pasakyt
g.gif Juk garantinio negali duoti biggrin.gif O gal kas taip daro???? smile.gif
Išvada: velti iš sluoksnos rab anaminės vilnos pačiai nusidažius.... ?? g.gif

O dėl forumiečių darbų kokybės, be abejo, sutinku drinks_cheers.gif
Kažkaip norisi ir "Kandis" pateisinti: gal ten tik neišparduoti darbai buvo sudėti????Nes kainos tai truputį kosmosas blink.gif Va tu rankinukųš nedidelių - 300 lt, net be ypatingo dekoro....hmmmmmmmm.....

Tai paršome darykit parodą, va kas jau su dizainerėm dirba, liuks biggrin.gif

O aš planuoju į Škotiją trumpam nulėkt. Įdomu, ar rasčiau kur vilnos nusipirkt nors žiūpsnelį pabandymui???Reik pasižvalgyt po netą...
Papildyta:
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 22, 13:23)
Na va,pusdieniui įmetu nuotraukėles:

SUPERINIS VĖLĖJŲ SUSITIKIMAS

Nu, mano snukelį gali slėpt....bože, bože lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraigutė: 22 vasario 2007 - 12:34
nu iš latviškos kiek vėliau, niekas nesipeša. kietai kietai kai suvelta mastau.gif nu jei atsisėdus pešiu kiek galiu tai bet ką išpešti galima mastau.gif
o nesusidėvinčių daiktų nėra wink.gif ypač kasdien dėvimų, ar naudojamų.
Atsakyti
Peržiūrėjau nuotraukas (cekava zosė) ir baltai apsipavydėjau – visos tokios smagios thumbup.gif Matosi, kad daug įspūdžių ir linksma jums buvo.
Atsakyti