Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

kepurės
visko-kepures,tases, geles, lempos
beje trečioji avytė tai nemano schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 22, 10:45)

Larina, kostiumelis visai grazus, tik va kelnyciu patogumui tai reiktu ta centrinio jungimo siules lenkima isformuoti, turbut viena klesne velti nesuveliant vidurines (ta vieta kur buna klyno uztrauktukas) linijos prieki ir nugaroj ta linija skiriasi, ir tada kita velti ir centra privelti, tada ir klyno dalis issisprestu, o gal net paprasciau atskirai daryt, po to pagal kelniu iskarpa iskirpt ir susiuti smile.gif na cia toks pastebejimas, krutai cia patariau, ale pati neesu dariusi  blush2.gif

o tu cia neblogai patarei, nes butent per klyna ir netelpa mergiscia. Reiks pabandyti. Manau, kad paprasciausia butu viska susiuti, bet siuto veltinio as nelabai pripazystu... Man nesinori jo karpyti. Labiau nori isgauti formas be siuliu. Geriau dar bandysiu, pagadinsiu vilnos, bet ismoksiu.

O as rasau apie savo dukra ir kazkaip prisiminiau, kad ji visada pareina i namus ir pas mane klausia: MAMA, TU VELI? biggrin.gif
Atsakyti
Jau tie ANGELAI..........DIEVIŠKO grožio angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 22, 10:55)

O as rasau apie savo dukra ir kazkaip prisiminiau, kad ji visada pareina i namus ir pas mane klausia: MAMA, TU VELI? biggrin.gif

O manoji sako MAMA, MAN KA NUVELEI? ax.gif o as vis neprisiruosiu blush2.gif
Papildyta:
ir dar pasiguosiu o gal nusistebesiu nu kokiu veltiniu savam kaime pardavime maciau blink.gif as tai tokius laikiau sugadintais ir niekam nerodau o cia dar kainos 20-30Lt, bet neisdave kas dare... tai svetima geda, blush2.gif nes pazystama mane kad mano , tais akiau ateik parodysiu ka turiu..........o tie tai ne mano schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
aš ir prie tų kur tyliai grožisi wub.gif wub.gif

taupau forume vietą... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 02 22, 11:23)
O manoji sako MAMA, MAN KA NUVELEI?  ax.gif o as vis neprisiruosiu blush2.gif
Papildyta:
ir dar pasiguosiu o gal nusistebesiu nu kokiu veltiniu savam kaime pardavime maciau  blink.gif as tai tokius laikiau sugadintais ir niekam nerodau o cia dar kainos  20-30Lt, bet neisdave kas dare... tai svetima geda, blush2.gif  nes pazystama mane kad mano , tais akiau ateik parodysiu ka turiu..........o tie tai ne mano schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

O mano maziukei, tai labai patinka velti daiktai, o jei kada prie jos veliu kamuoliukus lotuliukas.gif Tai visada man padeda biggrin.gif

O tai jau kokiam kaime tu cia gyveni?
Mano kaimuki ir yra pirkti veltiniu... Moteriske pasidare is spaudos kioskes toke parduotuve. Viskas vyksta kaip laikrascius pardavinejant, bet vietoj laikrasciu mezginiai, siulai, vilna, keli veltinio darbelai. Siaip tai grazus ir tvarkingi karoliai pas mus, bet kainele...
Atsakyti
MAGIC, angelai fantastiski thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Aisku, as jau kartojuosi, bet manau, kad tokiems puikiems darbams, pagyru niekada nebuna per daug bigsmile.gif
Atsakyti
pasakykit ka ne taip darau, kad man pukuoti darbai gaunasi g.gif , gal per trumpai velta ?
http://img260.images.../img0332rh3.jpg

http://img260.images.../img0333lw2.jpg
Atsakyti
Ar matot kas daros 20 nariu siame forume thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 22, 11:33)
O mano maziukei, tai labai patinka velti daiktai, o jei kada prie jos veliu kamuoliukus lotuliukas.gif Tai visada man padeda biggrin.gif

O tai jau kokiam kaime tu cia gyveni?
Mano kaimuki ir yra pirkti veltiniu... Moteriske pasidare is spaudos kioskes toke parduotuve. Viskas vyksta kaip laikrascius pardavinejant, bet vietoj laikrasciu mezginiai, siulai, vilna, keli veltinio darbelai. Siaip tai grazus ir tvarkingi karoliai pas mus, bet kainele...

tai vat tame ir reikalas kad darbai tai baisus nedavelti, geles tragiskos.. doh.gif o gal kam meniskos g.gif , na bet toks ispudis kad pajuto kaip greit piniga uzdirbt o kad as taip mokeciau ax.gif
Atsakyti
Aha ir mane domina ,kodel gaunasi pukuoti darbeliai?
Atsakyti
QUOTE(mamushka @ 2007 02 22, 09:35)
pasakykit ka ne taip darau, kad man pukuoti  darbai gaunasi  g.gif , gal per trumpai velta ?
http://img260.images.../img0332rh3.jpg

http://img260.images.../img0333lw2.jpg

Nu cia aishkiai nedavelta,- vos sukibus vilna. Bet gali ir ne tu but kalta,- as tokios pat zhalsvos sluoksnos ish ABC turiu, tai ji irgi tokia lieka,- niekaip nesusivelia doh.gif
Atsakyti